Del 4

725 26 4
                                    

Jeg kom hjem litt seint, og selvfølgelig sto mamma bekymret midt i stua, og startet å kjefte om at jeg måtte ta ansvar og si hvor og når jeg skal komme hjem. Og konsekvensene om jeg ikke gjør det. "Mamma! Herregud, jeg er snart 15! Calm down," sa jeg irritert. "Ååå, okey. Calm down sa du? Jaja, jeg kan godt gjøre det. MEN DET ER NÅR DU KLARER Å OPPFØRE DEG SOM EN 15 ÅRING OG TA LITT MER ANSVAR, DU HOLDER DEG HJEMME RESTEN AV UKA!" skrek hun. "Men.." sa jeg i et forsøk med et godt argument. "Hold kjeft, og pell deg opp til rommet ditt," sa hun og pekte mot trappa. Jeg gryntet lavt og trampet hardt opp trappa, bare for å irritere henne. Jeg åpna døra til rommet, og smalt det igjen.

Jeg skiftet til natt tøy og tok et bilde i det lange kropps speilet. Jeg poserte morsomt, og la det ut på my story på snapchat med teksten *Gettin' weird in the night! :P*. Jeg la meg ned i sengen og tekstet med Thea, min bestevenn. Hun flyttet fra Sverige og hit til Norge, på grunn av noe personlige saker og sånt.. Hun flytta faktisk et sted nærme oss, og går i parallell klassen min.

Mobilen min vibrerte og det var selvfølgelig  en nattamelding av Isac (bilde). Det sto på engelsk. *Din CopyCat! Hahah, typisk deg. Elsker deg uvirkelig mye, natta 'slengkyss emoji'!* sendte jeg til bake. Altså, den teksten der skrev ikke Isac selv, han har nok sett den på nettet. Men håper han mener det i hvertfall.

Jeg spratt opp av meg selv, merkelig. "Dn, besøk," ropte pappa. Jeg løp ned og gjett hvem? ISAC! Ingen stor overraskelse. "Hei," sa han og kysset meg på nesa. Jeg fniste. "Hei." smilte jeg og gikk til siden så han fikk plass til å komme inn. "Er du klar?" spurte han. "Til hva?" jeg så rart på han. "Vi avtalte å dra på kino i dag.. Har du glemt hvilken dag det er?" sa han trist. Jeg kremtet. Så husket jeg det! Shit.. "JO! DET ER 4 MÅNDTERS JUBELEUMET VÅRT!" spratt det ut av meg og jeg fikk helt panikk.

Etter all masinga, så fikk jeg lov å gå ut. Mamma hadde jo gitt meg husarrest. "Sååe, hva skal vi gjøre etter kino?" spurte jeg og vugget med hendene våre som var flettet sammen fram og til bake. "Kose, sitte på sofaen. Spise grandiosa, godis, drikke brus. Og ikke la meg glemme, enda mer kosing," sa han og lo en liten latter i slutten.

"Det kommer til å bli en kjedelig dag.. Jeg vil gjøre noe nytt! Vi koser hver dag nesten, i dag vil jeg dra og gjøre sprøe ting med den jeg elsker mest her i verden!" sa jeg oppgitt. "Hvem er det som du elsker så mye da..?" sa han og så skuffet ut.

Trodde han at det var en annen? "Å, ingen spesiell fyr. Han er ganske nær meg hele tiden." smilte jeg. "Dn! Vi leker ikke kald varm leken?! Hvem er den dritten?!" sa han forbanna. "Han heter Isac, Isac Elliot." gliste jeg. "Jeg kjenner faen meg ingen Isac Ellidritt!" glefset han. Vent.. Er det meg?" sa han og pekte på seg selv. Jeg lo. "Dummen, det har alltid vært deg!" sa jeg og han lo. Vi stoppet opp, kysset mykt, så fortsatte gåinga.

Denne delen blir delt i to, sorry hahah.

Vote og kommenter for mer, gjerne kommenter om hva dere syntes om historien hittil, alltid hyggelig med slike kommentarer!❤

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now