Del 21

452 23 1
                                    

Jeg logget inn på facebook og så på Justin Bieber's gamle bilder. Ja, jeg elsker han. Jeg så ned i kjermen og det var Stian fra klassen som sendte meg en melding.

*Hei, søta* skrev Stian. Æsj.. Han har stalket meg så lenge jeg husker, det er veldig ekkelt å tenke på. *Stikk før jeg tilkaller galehuset for å hente deg.* sendte jeg. *Jeg vet du elsker meg, din sexy beast* fikk jeg raskt tilbake. *Isac kommer til å drepe deg.* sendte jeg og logget ut av Facebook. Jeg spiste sjokoladen min mens jeg så på TV resten av kvelden.

--------

"Hei," smilte jeg til Isac og klemte han. Vi gikk bortover til skolen og pratet masse. Vi lo så mye at jeg trodde vi nesten skulle sprekke. "Okey, hva gjør Mrs. Walt igjen?" ler Isac. Jeg skjerte en grimase og pekte med pekefingeren. "ISAAAC," skriker jeg og etterligner henne. "REKTORS KONTOR NÅ!" hyler jeg igjen, og begge spruter ut i katterkrampe. Vi fikk flere 'wtf' blikk, men det dreit vi rett og slett i.

Vi gikk sakte inn skoleporten og jeg satt ræva i gir med å løpe til Carro som sto alene ved klatrestativet. "BØ!" skrek jeg. Hun satte i et hyl med flere forbannelser. Hun bannet alle slaks banneord hun klarte. "Herregud! Vet du hvor redd jeg ble?!" sa hun oppgitt mens jeg lo høyt.

Jeg er jævli dårlig i å skrive... Haha.

HISTOEIEN BLIR FERDIG I ENTEN DEL 30 ELLER 40, Just say'in!

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now