Del 10

590 29 3
                                    

"Dn? Skal vi ringe Lasse og Thea så vi kan ha en ordentlig overnattings' party?" spør Isac begeistret. "Ja.. Men først må du svare meg på noe.." han nikker.

"Husker du noe av hvordan den jenta så ut? Eller noe om henne, i det hele tatt?" spør jeg hest. Han kremtet, lavt. "Jeg går å ringer dem jeg.." mumler han, før han reiser seg drar jeg han i hånda så han møter blikket mitt.

"Svar meg, først." sier jeg oppgitt. Han kremtet igjen. "Hun er ganske nær deg.. Altså en person du egentlig stoler på," mumler han og ser ned. Jeg fikk en mistanke.

Jeg holdt ansiktet hans og dro det opp igjen, lente meg mot han og så han dypt inn i øynene. "Se meg inn i øynene, og si at det ikke er Thea." sier jeg sårbart. "Plis.. Jeg vil ikke," mumler han. "Jeg visste det," sa jeg og en liten og hjemmeløs tåre rant ned skinnet mitt. "Dn.. Jeg vil ikke juge. Hun.. Hun.. Jeg vet ikke! Hun bare gjorde det," sier han og ser på meg med det triste blikket.

"Det er deg jeg e-l-s-k-e-r!" han stavet 'elsker'. "Men hvorfor sa du det ikke til meg da hun gjorde det? Du ignorerte det, og nevnte ingenting.." mumlet jeg. "Fordi, du stolte på henne mere enn meg!" han var en blanding av oppgitt, trist og irritert. Jeg ble stum, trodde han virkelig det?

"Ja.. La oss legge det bak oss." mumler jeg og går mot hus telefonen. "Jeg ringer heller Lasse og Caroline, jeg.." sier jeg og taster inn nummeret til Lasse først. Caroline var min andre gode venninne, hun er mer støttende og ekte.
---------

"Nødt eller sannhet?" spurte Carro begeistret. Selvfølgelig leker vi nødt eller sannhet nå, hah! "Sannhet.." mumler jeg. "Hva er den egentlige grunnen til at du og Isac slo opp?" spør hun lavt, redd for hvordan jeg ville reagere. Jeg smilte heller skjevt. "Man har tre nekt, sant?" spør jeg usikkert. Isac nikker. "Jeg tar nekt.." mumler jeg.

"Okey, Lasse nødt eller sannhet?" spør jeg, og ser på han med øyne som sier 'ta nødt, pingle!'. "Nødt," sier han stolt. "Du har brukt opp nekta dine, så pell deg bort til Isac og kyss han!" sier jeg og Carro spruter ut i latter, like etter har vi begge latterkrampe.

"Veldig morsomt jenter, men det er jeg ikke med på." sier Isac irritert. "Begge har brukt opp sine nekt, så kyss!" sier Carro, og ler. "Jeg er ikke homo.." mumler Lasse. "Vi har aldri sakt at du er homo heller da, bare at dere skal kysse et kyss på to sekunder!" sier jeg, som om det var helt  normalt at eksen min kysser en annen gutt.

"Kom igjen!" maser jeg. "Det må bli litt action her snart!" ler Carro, sånn typisk henne. Lasse og Isac lener seg raskt mot hverandre, leppene rører hverandre så vidt, og de lener seg fra. Jeg og Carro spruter ut i latterkrampe, igjen.
-------

Vi la oss til å sove, alle fire. Jeg lukket igjen øynene og prøvde å sove for harde livet. "Psst, Dn. Sover du?" hører jeg. Jeg har fortsatt lukkende øyne, og visste hvem det er. Lasse. "Nei, jeg øver på å dø," sier jeg grettent, og han flirer av meg.

Litt action sier Carro? Hahah, sånn ble delen for i dag! Mer morsom del enn drama egentlig syntes jeg.

Vote og kommenter for mer:))

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now