Del 9

550 31 5
                                    

"Dn. Hør på meg før du dømmer hele saken og skylder på meg!" sier Isac oppgitt, nok en gang krangler vi om utroskapet hans.. For en freak. "Ja, så kom med det da for faen." sier jeg surt og dunker til brystet hans med neven. Ikke så hardt.

"(...) også kysset hun på meg!" sa han og veivet med hendene. "Javell.. Så hun fikk deg full, hun knulla deg, også kyssa hun deg farvel da hun dytta deg ut døra? Skal jeg faen meg tro på det? Hah, beste vits på leeenge." jeg lo en fake og ekkel latter på slutten. "Jeg mener det.." mumla han. "Det gjør jeg å," sa jeg og smilte skarpt mot han.

"Plis, la oss være venner.. Bare tilgi meg, vi trenger ikke bli sammen igjen eller no.." sier han og ser ned i henda sine. "Vi kunne vært venner.. Ikke no mer!" sier jeg advarende. "Jaaadaaa," gliser han og setter henda sine rundt meg og skviser meg helt. "Luft..!" jeg var helt kvelt. Isac ler, og gir slipp.

"Sååe, hva nå?" sier han etter en lang og pinlig stillhet. "PYSJAMAS PARTY!!" roper jeg, hopper opp på sofaen, tar tak i en pute og smæsjer den i tryne på han. Han tar tak i en annen pute og sånn startet den putekrigen for å si det sånn!

Jeg lente meg bak i sofaen og dro et ordentlig ondedrag(?). Jeg var helt andpustet etter putekrigen. "Skifte til pysj?" ler Isac og står på første trappetrinn. "FØRSTE MANN!" roper jeg hypert, dytter han vek og styrter mot rommet. Og selvfølgelig låse etter meg.

"Dnnn, åpn' opp!" maser Isac. Jeg lager en sånn sykt bitchy lyd "Nope," ler jeg etter det. "C'mon women," ler han i andre enden av døra. "Never," svarer jeg. Jeg skifter ferdig og ser Isac stå der i bare, boxer. Jeg følte ubehag, ikke at han ikke hadde fin mage. For det hadde han! Men.. Vi er bare venner, det blir kanskje litt  feil? Ja, det blir det.

Jeg kremtet til slutt. "Kan du ha på deg ordentlig pysj?" sier jeg og hever et øyebryn. Han kremtet han å. "Jeg har ikke pysj.. Liksom, jeg sover i boxer." sier han. Det spredde en svak, gylden, lyse rosa farge om skinnene hans. Aw haha.

"Joggebukse? Plis?" prøvde jeg meg, igjen. "Okey.." mumler han og slenger på seg en grå joggebukse, og flaks for meg, en blå t-shorte også.

Jaas, tusen takk for de fine (og super søte!) kommentarene! Det motiverer å skrive, veldig mye!

Vote og kommenter for mer:)

"We're finish, okay?" season 2Where stories live. Discover now