•37•

497 46 1
                                    

Két nap baromi hamar telik el. A verseny előtt vagyok.
Reggeli rohanás jellemzi a napom kezdetét. Normàlis ruhakeresés, smink, jól beàllított haj, mégis csak egy tv-s műsorban leszek.
Anyu azt hadarja àllandóan, hogy milyen büszke ràm Hyunjinnal együtt plusz sok sikert kívànnak. A versenyhez tényleg rengeteg siker, kitartàs kell.
Nem szabad feladnom, sokat gyakoroltam, menni fog minden.
Anyu elvàllalja, hogy kocsival elvisz minket a helyre, ahol lesz a verseny. Nagyon izgulok, érdekel, hogy mi fog történni.

Egy óràt várunk arra, hogy beregisztràljak és felírjàk a nevemet a versenyzők közè. Bent rengeteg menő öltözettel való embert làtok és meglepetésemre a lányok többen vannak, mint a fiúk. Ritka az ilyen.

Olyan délután egy óra körül beinvitàlnak minket egy nagyobb terembe, ahol mind a szàzan(plusz a kísérők)elférünk. Szabàlyokat közlik velünk, holnaptól pedig élesen megy a buli.
Mindenkinek lesz egy kisebb szobàja, ahova pakolhat. Erről senki nem mondott nekem egy szót sem, bàr ha be kell költöznünk, legyen. Egy óràra lakunk innen úgyis, anyuék eltudjàk hozni a dolgaimat, addig pedig ismerkedek a szobatàrsakkal. Fiúkkal kerültem össze, egész kedvesnek tűnnek.

- Anya, Hyunjin - odaszaladok hozzàjuk egy ölelésre - Köszönöm előre is a segítséget, hàlás vagyok - visszamegyek a szobába de még odakiàltok még egy ,,majd talàlkozunk!"-ot.

Bemegyek az idézőjeles szobàmba, a két sràc, aki bent van édesen mosolyog ràm én pedig azt hiszem elsőre, hogy valami rosszat tettem.

- Aranyos a tesód és az anyukád - megszólal egy majdnem kopasz hajú rapper - Ne haragudj, hadd mutatkozzak be. Lee Byung-yoon vagyok. Nyugodtan szólíthatsz a művésznevenem, az pedig BewhY. Örvendek a találkozásnak - kezet fog velem, majd rám kerül a sor.

- Han Jisung vagyok, kezdő rapper. Nincs művésznevem, szóval nyugodtan hívj csak Jisungnak szimplàn. Én is örülök, hogy megismerhettelek - A mellettünk lévő srác picit csendes, de amikor meglàtom az arcát egy kis mosolyt vèlek felfedezni rajta.

- Szia, Woo Ji-Ho vagyok, művésznevemen Zico. Régebb óta zenélek, de nem nagyon értem el jó helyezeteket. Most hátha sikerülni fog - kezet fogok vele, majd bàtorító szavakkal boldogítom - A szabályzatra ki mennyire figyelt?

- Ne aggódj Zico, az összes szobába raktak egy kis lapot, amire minden össze van foglalva.

- Megnézhetem? - oldalra sétálok, közel a papírhoz. BewhYra vetek egy pillantást, mire bólint, hogy nyugodtan nézzem meg.

A papíron ez áll :
Kedves versenyzők!

Összeállítottuni egy kicsi napirendet, amit MINDENKINEK MUSZÀJ betartania!

-5:00 : Felkelés

-5:30 : Reggeli

5:30-8:50 : Táncok betanulása

-9:00: Délután hàromig készülhettek fel a versenyre, tanulhatjàtok a dalszöveget, meg kötelező edzés is lesz, amely fél órás

-16:00 : Elkezdődik a műsor, ami este nyolcig tart.

-20:00 : A műsor utàn megint lehet enni, sok vàlaszték lesz.

23:00 : Alvás

Tudjuk, picit furán hathat ez a napirend, de hamar megfogjàtok szokni. A versenyhez ez kell, hogy minden simán menjen. Köszönjük a megértést, szép napot nektek. Sok sikert!

- Hàt - nevetem el magam - Úgy érzem magam mint az oviban, elég gáz.

- Ne aggódj Jisung, elleszel velem meg Zicoval hidd el. Elhoztam a gépemet, szóval ha szeretnétek animézhetünk is.

- Benne vagyok, anyumék meg egy óra múlva úgyis hoznak nasit, de addig kezdjük el - Leültünk mind a ketten BewhY àgyàra majd animézni kezdünk.

UTÁLAT || Hyunsung Where stories live. Discover now