•23•

791 80 14
                                    

kim_sm
Hazaértem, Jisung
Történt valami izgalmas? Ha nem, akkor jàtszhatnánk együtt, megjött hozzá a kedvem

han_js
Ennek örülök, de nem történt semmi, csak megint Hyunjint oltogatom, most meg a konyhában csinál valami kajàt
Felőlem oké, felhívlak

Mivel nincs zavaró tényező körülöttem, felhívom Seungmint. Kèt kört tudok menni vele, mert anya idő közbe megérkezik és Seungmin is fàradt, ezért lepihen, én pedig anyàhoz megyek ki segíteni.

- Szia Jisung! Megbíztam Hyunjin drágát, hogy a kedvencedet csinàlja meg neked vacsoràra, gyere, együnk.

- Szia anya - ölelem meg - Jaj, ez igazàn kedves, nem kellett volna - Jàtsszunk így. Hyunjin is megjàtssza magàt, én pedig azzal szivatom őt, hogy èn is ugyanezt csinálom. Ki nevet a végén? Remélem, hogy én fogok, nem pedig ő.

Megvacsoràzunk és amikor màr majdnem bealszok az ágyamban, anya hatalmasat ordít. Beszaladok a szobàjába és megkérdezem, hogy mi történt.

- Tudod, hogy nagyon félek a pókoktól, igaz? Most làttam az előbb egy pókot és félek visszaaludni. Idehívnàd Hyunjint is? - Tudom, hogy anya rettenetesen fél a pókoktól. Történt màr ilyen vele, nem is egyszer és a vége az lett, hogy màsik szobában alszik egy nap erejéig, utàna pedig visszaköltözik. Furcsa szokásai közül ez a legkiemelkedőbb, de legalàbb biztonsàgban érzi magàt másnapra.

- Persze, hívom is - Hyunjin szobàjàba, ami egyébként a vendégszoba de csak alvásra hasznàlja, tartok, kopogok is most kivételesen, de nem kapok vàlaszt, helyette az éneklését hallgatom.
Hyunjin, ha nem lennél egy rohadék, egész nap tudnàm hallgatni a hangod, de így, hogy az ellentétje van a dolgoknak, ezt mellőzzük. Óvatosan a hàta mögé sétálok, megérintem a vàllát és leveszi a fülest.

- Mit szeretne - mikor meglàtja, hogy kivel is van dolga, rögtön bunkó módra vált - Mi a faszt akarsz? Épp anyagot veszek fel a legelső coveremhez. Nem érek rá.

- Engem nem érdekel az, hogy rá érsz-e vagy sem, de abban legyél tisztában, ma bizony velem alszol. Menj anya szobájába, téged vár, vagy esetleg a pótanyàdra sem érsz rá? - Egyébként, tényleg itt lakik Hyunjin, s mèg most sikerült csak felfognom. Első két napban nem hittem el, hogy tényleg ez lesz, de Hyunjin nem adja fel, itt van velem. Kezdek beletörődni, hátha úgy gyorsabban eltelik az a két hét.

UTÁLAT || Hyunsung Where stories live. Discover now