•25•

715 73 1
                                    

Pár napig egy szót sem intünk a másik felé.
Kerüljük egymás tekintetét és társaságát, amennyire csak lehet, egèszen addig a napig, ameddig Seungmin nem szól, hogy hirtelen közbe jött neki valami, ezért pedig nem tud segìteni. Hyunjin felajánlja hogy segìt ès mivel tényleg rámfért, elfogadtam a segìtségét.

- De ha bármi olyat mersz tenni Hyunjin, mint ami azon az èjszakán törtènt, kibelezlek - egyszer elég volt átélnem azt, hogy megcsókolt, többször nem igazán kéne ennek megtörtènnie.

- Ne aggódj már annyit - forgatja meg a szemeit - Nem hogy örülnél, hogy segìtek neked, bár lehet hogy így is megbuksz - erre hatalmasat ütök a karjába - Hè, ezt most mièrt kaptam?

- Mert egy szemét vagy, azèrt. Kezdjünk már neki! Sosem végzünk így.

- Rendben - előszedi a könyveket majd neki is vágunk. Elég jól magyaráz, sok dolgot megértek. Nèha perverzsègeket is belevisz a dologba, azokra próbáltok nem nagy hangsúlyt fektetni. Hyunjin akár elmehetne külön tanárnak, hogy tanìtsa a gyerekeket, mert tényleg jó taktikái vannak ahhoz, hogy elsajátítsuk az anyagot.

- Ès ennyi is lenne a mai napra - elteszi a könyvet magához - Holnap folytatjuk, mókuskám - Új becenevemet is próbálom ignorálni, de Hyunjin elkezdte bökdösni az arcomat - Olyan puha a bőröd, imádom piszkálni - mosolyát virìtja, úgy nevet mint egy kiskölyök. Folytatja az arcom piszkálását, mire megfogom kezeit, s közlöm vele, hogy hagyja abba.

- Nem megyünk el a kávèzóhoz, amit Jackson vezet? - vetem fel az ötletet, mire Hyunjin elmegy átöltözni. Egy rockbandás pólót, nyakláncot, ez mellè egy pedig szakadt, fekete farmert vesz fel, s utolsó lèpèsnek felgumizza a haját áll kèszen az indulásra. Elèg jól fest, èn pedig egy laza szett mellett döntök, majd elindulunk az utunkra.

Beèrve a kávézóba Jackson rögtön letámad, rengeteg dolgot kérdez tőlem, illetve Hyunjintól is. Jacksonnak átveszi egy lány a helyét, azt hiszem valami Dahyun , majd elkìsér minket egy eldugottabb helyre Jackson.

- Jisung ès Hyunjin. Gondolom feltűnt, hogy picit máshogyan vagyok felöltözve most. Modellkedem a kávézó vezetèse mellett ès pont két arcot keresünk. Szerintem az arcotok beleillene az újságokba. Mit szóltok? Kèrlek, gondoljátok át ezt nagyon alaposan, adok nektek gondolkozási időt.

UTÁLAT || Hyunsung Where stories live. Discover now