•13•

880 96 2
                                    

Bemegyek Hyunjinnal együtt a terembe. Orvosok az ágyra ültetnek rögtön, s kérdeznek.

- Szóval, Han Jisung - a doktor kedvesen megszólít újra - Komoly esettel fordult hozzám, nem igaz? - Rám tekint, majd Hyunjinra.

- A mellettem lévő személynek köszönthető, hogy itt vagyok ezen a helyen. Én eszméletemet vesztettem el, de ezen kívül nem történt semmi több - próbálkozok kedves lenni, hisz azért mégis orvosokkal vagyok tele egy teremben.

- Rendben, akkor szeretném megnèzni, hogy esetleg megsérült-e valahol. Fájdalma érez-e bàrmelyik testrészén? - Két helyre mutatok kezeimmel, mire a hàtam mögé kerül az orvos. Közli, hogy elèg csúnya a tarkón és a hàtam. Ezekre felír egy csomó fájdalomcsillapítót, emellé tanácsokkal lát el a pihenésem során, s kiküld a teremből.

- Hallottad te is az orvost, Hanie - gúnyosan elhúzza a nevemet - Veled kell lennem, ki kell hagynom a sulit is.

- Ki mondta, hogy ki kell hagynod a sulit, Hyunjin? Anyám simán tud segíteni nekem - Hyunjin ràmnéz, s tipikus ,, nem versz át" fejet vàg - Most mivan?

- Egész nap dolgozik az anyud, nem felejtettem el azóta sem. Szeretném folytatni a mondanivalómat, szóval - kis szünet majd folytatja - Október vége van. Kezet kell fognom veled, hogy ilyen nyomorult vagy, hogy ezt így hoztad össze.

Erre a kis regényre csak elhordtam mindennek, aminek csak lehetett és ignoráltam őt a továbbiakban, legalábbis, próbálkoztam. Pár percig némán sétálgattunk egymás mellett, s hirtelen felhívjàk Hyunjint.

- Ne haragudj, de ezt felveszem - gyorsan elhadarja el ezt a mondatot, ezért nem igazàn értem, inkább követem őt. Édesanyám hangját hallom meg a vonal másik végén, mire hatalmasak nézek. Hallom, hogy nemsokàra itt van értünk, csak mondjunk egy helyet, ahol talàlkozhatunk. Virágárust beszéljük meg, s ismét elindulunk némàn az utunkra. Anya hamarabb èr oda, mint mi, s mikor meglàt minket, mondja, hogy üljünk be az autóba, s elindulunk haza. Hyunjinnal a hátsó ülésekhez ülünk, majd beszélgetni kezdünk anyával.

Mi lesz így velem? Az egyezség, az ígèretem anyának, hogy mindig vigyázok magamra.. Minden odaveszett, egy idióta nap miatt. Ráadásul Seungmin még semmit sem tud a történtekről.

UTÁLAT || Hyunsung Where stories live. Discover now