•21•

766 77 3
                                    

- Végre, hogy itt vagy, Seungmin.

- Csak tíz percet kellett vàrnod, miért vagy ilyen drámai? - kinevet - Na, gyere, menjünk el abba a kávézóba, amit említettem, rendben?

- Rendben - gyorsan felveszem a táskám, amiben az adataimat tartom, viszek magammal egy kis vizet és útnak is indulunk. A kàvézó elméletileg harminc perc sétàlva, de Seungmin azt mondja, hogy teljesen megéri oda elmenni, mert nagyon szépen van berendezve, tiszta modern, plusz pontnak pedig rengetegen járnak oda, hiába két napja nyitottak ki.

Teljes mértékben igaza van. Hosszú sorok vannak, mire sorra kerülünk azt se most lesz, de legalább szét lehet nèzni. Menta falak, barna bútorokkal, kellemes hangerőn szólnak az egyre jobb dalok, a sor pedig halad rendesen, hiába hosszú. Végre a mi rendelésünket kérdezik és Seungmin a legújabb ajànlatot kéri ki magának, meg nekem is, eztàn pedig helyet foglalunk.

- Szóval Jisung, Hyunjin mièrt bunkó màr megint?

- Tudod, hogy ő mindig az, nem? - Mindent tud erről a nyomorultról Seungmin és kezdem azt hinni, hogy a fogadásunkban én fogok nyerni, nem pedig ő. Eszembe jut az is, amit írt nekem, hogy lehet, hogy Hyunjin megbànta a bulis esetet, de egy ilyet hogy lehet? Megver téged valaki, buzinak hív és a rendőrséget is bevonzotta majdnem? Egetrengető dolgot kell tennie, hogy megbocsàltsak neki, ha egyàltalán jóban akar velem lenni.

- Persze, hogy tudom!

- Na szóval, Seungmin, a lényeg, hogy ugye elmondtad anyának, hogy szeretnék javítani két tantárgyból - itt beleszól a mondanivalómba, hogy ne haragudjak rá, de ezért nincs miért - Nyugi, ezzel semmi baj, anya büszke ràm de.. Egy probléma van ezzel csak.

- Mi a probléma azzal, hogy anyud büszke rád? - belekortyol a kávéjába aztán megtörli a szàjàt - Az èn anyám sose dícsér meg a színötös àtlagomért, kérlek becsüldd meg ezeket a kedves szavakat tőle - a mondat végére elhalkul, elmereng picit magában - Bocsi, folytasdd.

- Hyunjin a probléma. Állandóan adja a jófiút anyám előtt. Felajánlotta, hogy segít nekem, amit anya boldog mosollyal nézte végig, szerinted? - Annyira utálom, hogy ez mind velem történik meg. Teljen el ez a két hét és legyen vége mindennek. Soha többet nem fogok ehhez a köcsöghöz hozzàszólni. Egyszerű ignorálni a másikat, nem..?

- Hyunjin elmehetne egy dráma királylánynak, esküszöm - Együtt nevetünk a vicces megszólalásàn - Történt még valami?

- A lényeg még csak most jön! Anya ugye rànk hagyta a hàzat, amit neked is írtam ès elkezdte nekem, hogy mikor kezdjük el a ,,hülyék korrepetálása" időszakot, meg hogy megfogok bukni, meg miért nem bízok az okos fejében, mire azt szóltam vissza, hogy vele biztos nem fogok tanulni, meg lehet, hogy okos, de a való életben ő egy paraszt. Igazàból ennyi.

- Szépen elrendezted amúgy - pacsit ad nekem - Szerintem előbb-utóbb feladja, hogy piszkáljon téged - Ezt hogy érti? Mi lenne akkor utàna? Ha békén hagyna, az életem sokkal szebb lenne.

- Ezt hogy érted?

- Lehet, hogy szerelmes lesz beléd Hyunjin, drága Jisungom - cukkol, majd megböki a vállam- Igyuk meg a kávét, a végén kihűl, úgy pedig nem igazàn finom - Komolyan.. Annyi az esélye annak, hogy Hyunjin szerelmes legyen belém, minthogy színötös legyek matekból, azaz semennyi. Hagyom a témàt és kellemesen belekortyolok a kávémba. Tényleg nem rossz ez a hely, a hangulata is megvan, s a kávéjük sem pocsék. Szerintem többször fogunk ide járni Seungminnal.

UTÁLAT || Hyunsung Where stories live. Discover now