5.12 - Dusk Till Dawn

84 7 6
                                    

,,Miluji tě, ne proto, jaký jsi, ale proto, jaký jsem já, když jsem s tebou."

Nikdy jsem se nesnažil být tady, chovat se cool. Jen jsem se snažil být v tom, když si budeš vybírat. Cítíš, kde je vítr? Cítíš skrze ho skrze všechny ty okna, které jsou v tomto pokoji? Sedíme v budově, opírám se ti o rameno a díváme se na západ slunce. Je chladno, ale mě je s tebou vždycky teplo. Chci se tě dotknout, chci tě cítit také. Chci jen poznat to světlo v tvých hříších. Abychom byli navždy jen spolu...

Rozsvítit to při našem běhu, udělat z toho večer lásku. Spravit to, zamilovat se, jen pokusit se. Dívám se na tebe a vidím, že nikdy nebudeš sám, protože já s tebou budu od východu do západu slunce. Natahuješ své ruce, zlato, jsem hned tady, podržím tě, když se věci pokazí, jsem hned tady. Nemusíš se už nikdy bát, protože s tebou budu už navždy.

Byli jsme zavřeni jako kabáty ve skříních, nikdo nás nikdy nepochopil. Všude kolem jen nenávist, a my se snažili najít cestu, která nám bude sedět. Ostatní se nás báli, neboť jsme byli jiní, cítili jsme vítr v našich srdcích, který pronikal okny tohoto pokoje. Chtěl jsem tě cítil, držet tě za ruce, chtěl jsem tě podržet, mít tě blíže. Chci se tě stále dotknout, cítit tvou pokožku, vidět východ slunce v tých hříších.

Rozsviťme dneska, při běhu tímto životem, zkusme udělat večer lásku. Vytvořit , spravit to, zamilovat se do sebe. Už nikdy se nemusíš bát, protože já tu stebou budu od východu do západu, jsem hned vedle tebe, nehodlám tě nikdy opustit. Dám tvému tělu lásku, už nikdy nebudeš sám, budu s tebou napořád. Neboj se, chytám tvé ruce do svých, sladce ti našeptávám, jak s tebou budu od východu slunce do jeho západu. Už více se nemusíš bát, protože jsem vedle tebe, dokud nás smrt nerozdělí.

Key To Your Heart [Ereri/Riren Adventní kalendář 2020] ✔Where stories live. Discover now