4.12 - Love The Way You Lie

92 12 7
                                    

,,Ze všech těch lží, které jsem od tebe slyšel, lež "Miluji tě" byla má nejoblíbenější."

Pokaždé, když něco nového začne, na začátku je to jedinečné, světlé, veselé. I tady, na začátku našeho příběhu, byla budoucnost krásná. Ale pak se ty samé věci obrátily ve zlo, že se i sám divím, proč jsem stále překvapen. Dívám se na tvou krásnou, nevinnou tvář, zatímco uvnitř vím, že jsi někdo jiný, ale rozhodně ne ten, za koho se pokládáš. Ovšem i andělé mají své zlé vlastnosti, ale ty jsi to převedl do nových extrémů. Každý den jen řev, hádky, aby mohlo být sladké usmiřování. Metoda cukru a biče. Choval si se jako šílený, doma jsi byl psychopat, na veřejnosti úplně normální kluk. Co se ti jen honilo hlavou, to už není podstatné. I tak budeš stále můj hrdina, i kdyby jsi ztratil svou mysl. 

Opět jsi mne udeřil a zas a znova tam jen budeš stát a díval se jak hořím ze všech těch emocí, které k tobě chovám. Ale to je v pořádku, říkám jsem si pořád dokola, líbí se mi ta bolest. Opět se pohádáme, budeš tam stát a dívat se, jak brečím kvůli tvým činům, ale mne to nevadí, protože miluji, jak mi krásně lžeš. Ano, miluji ty tvé sladké lži, které mi pořád našeptáváš.

Čas přeběhl, všechno krásné nás pomalu opustilo, až zůstala jen hrubost v našich hlasech, na zemi střípky skla z našich válek. První argumentujeme, potom se hádáme a nakonec jsem ten já, kdo to vzdá. Ty vždy tuhle válku vždy vyhraješ, i když mám já pravdu. Krmíš mě neustále bájemi a pohádkami z tvé hlavy spolu se zlými slovy a prázdnými výhružkami. A je strašné, že všechny tyhle války jsou to, co mě drží spokojeného. 

Dlouho jsem přemýšlel, že možná jsem masochysta, snažil jsem se utéct, ale doopravdy nikdy nechtěl odejít. Ty zdi kolem mne se zvyšují v dýmu všech našich vzpomínek, které si neseme sebou. Ale já tu stále stojím, držím tě v náruči, protože i kdyby ses zbláznil, pořád budeš můj hrdina. I když mě necháš uhořet a budeš se dívat jak brečím, kvůli tvým slovům, i tak tu pořád budu, protože tě jednoduše miluji.

Key To Your Heart [Ereri/Riren Adventní kalendář 2020] ✔Where stories live. Discover now