👑29👑

13 0 0
                                    

POV Jayden

Voor mij meisje. Ik loop naar de eetkamer en ik zie Yari en Chris vechten voor hun dood. Jack is proberen weg te komen. "Pap wat kom je hier doen?" "Jou mate vermoorden. Zo lang ik leef zorg ik dat je geen geluk ken." Ik verander in mij wolf en val hem aan.

POV Vanya

"Ow Zola? Zola wil je misschien naar je echte ouders. Ik kan je er naar toe brengen." Ik zie beweging in mij kamer. Ik zie iemand voor de badkamer deur staan. Jayden waar ben je? De deur wordt ineens eruit gehaald. Ik zie de vader van Jayden staan en hij ziet mij. Ik sta op. Ik probeer wat kracht in mij handen krijgen. De man loopt naar mij toe en wilt mij kil pakken maar ik schop hem en duw hem naar achteren. Hij schiet uit het raam. Ik schrik maar ren meteen op de geur van bloed. Ik zie Yari en Chris hun ogen open maar heel moeilijk hebben. Ik zie de wolf van Jayden liggen met veel wonden. "Jay?! Jayden." Jayden reageert niet. Tante komt naar binnen gerent. "Vanya ik ga nu heel wat vragen van je. Dat is de enigste manier hoe je de drie jongens kan redden. Het kost veel energie maar ook hoop." Eli, Kenzo, mam en Jack komen ook binnen. Tante maak een cirkel en leg Yari en Chris er in want Jayden lag er in.

"Nu moet je focussen om hun te genezen. Het gaat veel aan je trekken dus moet de focus houden." Ik doe de me ogen dicht en focus om het te genezen.

POV Bastiaan

Ineens worden onze maansteen actief en geeft licht. Vanya! Iedereen is bij de verzamel plaats. "We moeten naar de alpha." Zeg ik. "Wie is de alpha eigenlijk?" "De prinses."

We rennen naar het huis. We zien de oude alpha van de blackbluewolf pack dood op de grond liggen met glas. Die is uit de raam gekomen. We rennen naar binnen. Kenzo merkt ons op. "Wat is er aan de hand?" Kenzo zet een stap opzij. Vanya is 3 mensen aan het genezen. We weten precies wat we moeten. We gaan rond om Vanya zitten en helpen haar. "Waarom geven hun ketting licht?" "De maansteen." "Ik dacht dat ze zeldzaam waren." "Mam hadden Vanya's ouders ook een ketting om?" "Ja." "Die moet je nu halen." Er wordt wat later twee kettingen neer gelegd. Een van sterkste. Haar ouders waren goed en de beste. Nu is alleen Yari over die mensen kan trainen.

POV Vanya

Ineens voel ik beweging om me. Het wordt lichter maar focus nog steeds op het genezen. Ineens voel het dat ik niks hoef te doen. Ik doe mij ogen open en ik zie dat Chris en Yari op hun knieën zitten. Ik zie veel mensen om mij heen zitten. Bastiaan zit vooraan. Ik glimlach. Jayden. Ik ga op mij knieën naar hem toe. Ik hoor een hart slag. Ik laat zacht een traan. "Jayden please." Jayden is nog in een wolf. Ik zie zijn hoofd bewegen en zijn wolf geeft een linkje op mij gezicht. Ik moet glimlachen en geeft hem een kus op zijn kop. Iedereen staat op wanneer ik op sta. Bastiaan pakt iets van de grond. Mij moeder gaat tussen de mensen door en geeft mij een knuffel. Bastiaan geeft iets aan mij moeder. Ik zie kettingen. "Toen de politie je ouders en zus dood vond. Hadden ze kettingen aan. Ik weet niet of ik het mag geven van de roedel maar ze horen bij je ouders." Ik krijg twee kettingen in me handen. "De alpha moet haar eigen ketting verdienen. Ik moet hem ook verdienen maar deze was van me vader." Ik knik.

Het is al 2 uur s' nachts. Jayden ligt in bed te slapen. Morgen wordt mij kamer gemaakt. Ik zit gewoon over dingen naar te denken. "Hey kom nou liggen. Jij heb slaap nodig." Hoor Jayden zeggen. Ik draai me en zegt. "Marker me." Jayden gaat recht op zitten. "Weet je het zeker? Het is heel wat." "Ik weet het zeker." Jayden trek me dichterbij. Ik begin hem te zoenen. Jayden gaat mee.

POV Jayden

Ik word wakker en ik zie dat Vanya naast me ligt en wakker is. "Zullen we wat eten?" Vraag ik. Ik zie nog wat bloed bij haar maker dus ik lik het op dan pakt Vanya haar shirt. "Ik wist niet dat je mensen kan genezen." "Wel je moeder heeft geholpen en daarna kwam mij roedel." Aiden merkt de twee ketting op. "De maanstenen. Hoe kom je er aan?" "Zijn van me ouders geweest. Ik moet die van mij verdienen." "En je broer? Weet je iets er van?" Vanya schud haar hoofd. "Ben het nog steeds aan onderzoeken." Ineens schrikt Vanya. "Uw bent er weer." Zegt ze en kijkt naar het raam. Ik zien ook een man. "Ja Vanya ik ben er weer. Hoi Jayden. Je was een kleine jongen toen ik je voor het laatste gezien had." "Hoe bedoel je?" Ik zie een witte pluk haar. Ik zie ook wonden over hem zijn. Vanya kijkt heel raar. Ineens voel ik dat ze heel blij is. "Ben jij mij vader? Want Jack zei dat jij met ons kon praten als je dood was."

De man moet glimlachen. "Ja ik ben je vader." Vanya moet huilen. Ik geef haar een knuffel. "Te minstens iemand die ik zie van biologische familie." "Wel als je die onderzoek gaat doen kan je Thor ook vinden." Ik zie de man ergens mee zit. "Maar ik zal het niet aankondigen. Gewoon geheim houden." Vanya knikt. "ik moet weer gaan." Zegt Vanya's vader we zeggen hem gedag en zien hem weg gaan

Hi I am adopted princessWhere stories live. Discover now