👑10👑

30 0 0
                                    

POV Vanya

Ik schrik wakker van een droom. Ik hoor ineens glas breken. Ik zie Jayden iets op pakken en weg gooien naar buiten. Ik ga recht op zitten. "Er kwam een bom." Jayden gaat weer in bed en geef me een knuffel. Ik moet huilen. "Slechte droom?" Ik knik. "Ik weet wel iets." Hij loop naar de kast en haalt een gitaar er uit. Ik kijk hem raar aan. "Ik kan gitaar spelen. Misschien dat je dan in slaap valt." Jayden begin use somebody van Shawn medens. Ik luister naar zijn stem en langzaam val ik in slaap.

POV Jayden

Ik kijk naar Vanya. Ze is echt gewoon bang. Ik leg me gitaar terug en doe me deur op slot. Ik moet de roedel herstellen maar ook Vanya terug brengen. Ik bel wel in de ochtend. Ik ga weer liggen en luister naar het hartslag van Vanya.

Ik word wakker door iemand op me springt. "Wakker worden slaapkop. Het is 11 uur." Hoor ik Vanya zeggen. "Vind je niet erg als ik een trui van je hebt gepakt." "Nee hoor pak maar." Vanya gaat van me af. "Chris heeft met me naar de gewonden gekeken. Is het misschien niet handig om eerst jou roedel in orde maken?" "Weet je zeker dat niet naar je ouders wilt." "Ik heb ze al gebeld om te zeggen dat we alles in onder maken dan pas kom ik die kant op." "Vonden ze dat echt goed?" "Nope eigenlijk niet maar ik heb gewoon dat gezegd." Ik moet lachen. "Je bent er ook een." "Zekers." Ik sta op en pak me kleren. "Ik ga omkleden." "Is goed. Tot zo." Vanya loopt weg en doet de deur dicht. Ik ben gewoon een normale alpha dus hier is niemand bang voor me. Ze weten het omdat ik mensen helpt. Ik kleed me om. Ik heb het gevoel dat Vanya hier echt blij is. Na wat 3 dagen gelden is gebeurt zou je denken dat iemand graag op zich zelf is en niemand om zich heen wil hebben maar Vanya is echt ander soms. Chris komt me kamer binnen.

"Vind je het erg dat ik samen met Vanya ging kijken. Ze heeft jou laten liggen omdat je had blijkbaar een bom weg gegooid in de nacht. Ik heb je gitaar gehoord. Je maakt haar echt blij." "Ze is ook heel blij nu. Ik hoop dat ze zo blij kan blijven. Mam heeft soms over een thuisschool gehad maar veel weet ik niet." "Maak haar nu blij. Ze is nu ook even weg van haar ouders dus ze kan misschien heel anders zijn." "Ey Guys geen thee krasje houden we hebben werk aan de winkel." Zegt Noah. "En een drukke prinses." Lacht hij nog en loopt weg. Ik hoor Vanya Ey roepen. We moeten lachen en gaan naar beneden. Ik zie Steve en Vanya op de bank zitten. "Jayden wat moet er gebeuren?" "Gedeeld van de bos herstellen van het gevecht, nieuwe bomen planten, huizen moet na gekeken worden, de schuilkelder maken en eigenlijk de kinderen bezig houden als de ouders helpen." "Ik kan de kinderen proberen." Zegt Vanya. "Dan kunnen we misschien een vloer tekening maken. Als het ook van jou mag." De jongens kijken me vragend. "Het mag maar dan ga je wel verf kopen met mij." Vanya knikt en geeft me een knuffel.

Ik kruim alle dode wolven weg. Hier kom mensen langs dus we moeten wel snel zijn. De vrouwen doen eigenlijk de bomen planten. Van Vanya heb ik nog niks gehoord dus gaat waarschijnlijk goed. Ik heb wel bewakers vlakbij gezet om in het geval als er iemand wordt aan gevallen.

POV Vanya

Ik zet muziek op de boksen. Ik heb de roedel zijn wapen logo naar gemaakt in een groot opervlakte. De kinderen zijn bezig. Grote en kleine in elk geval. Ik pak wat verf help mee.

We zijn bijna aan het einde van tekeningen als ik ineens pijn krijg bij me buik. Daar was zijn eerste klap van gisteren. Er komt een man aan gerend. "Gaat het?" "Ja ga nou maar veder. Niet zo bot bedoeld maar het gaat." Zeg ik. De man knikt en loopt weg. Ik ga even recht zitten en krijg met meer pijn. Jayden komt aan rennen. "Ik moet naar je buik kijk Vanya." Hij doet de trui meer om hoog. Je ziet zwart. Strepen. "Dat is waarschijnlijk gewoon verf." "Nee dat is geen verf." Zegt hij gestresst. Hij tilt me op en neem me ergens. Ik merk dat we naar het ziekenhuis hier lopen. Nou Jayden naar het het ziekenhuis loopt. "Hoe weet je dit?" "Die man is een wachter. Hij moest iets melden als er iets aan de hand was." Ik knik. "Dat zwarte wat je zag is vergif. Ander soort gif dan die je eerste keer had." Zegt Jayden en leg me op een bed. "Ik moet je nu alleen laten. Dokters zijn er zo.

POV Jayden

Ik loop zenuwachtig heen en weer. Noah en Chris komen weer aan lopen. "Ik hoop dat je er op tijd bij was." Ik knik. De dokters komen naar buiten. "Alpha u moet dit zien." Zegt de laatste dokter en loopt naar binnen. Ik zie Vanya spelen in de lucht met een zwarte draad. Ze raakt de niet aan. "Vanya heb je een pruik op?" "Voor me witte haar wel." Meteen slaat ze haar handen voor haar mond. Zie haar in paniek raken. Ik ren naar haar toe en sla me armen om me heen. "Me ouders gaan me vermoorden als ze dit weten. Ze gaan me verbieden om weg te gaan." "Hey. We zeggen niks." Ik voel Vanya knikken. "Ze moet wel hulp krijgen van iemand met de zelfde krachten." Ik knik.

Hi I am adopted princessOù les histoires vivent. Découvrez maintenant