👑28👑

15 0 0
                                    

POV Vanya

Jayden staat ons op te wachten. Ik ren op hem af en geef hem een knuffel. Jayden slaat zijn armen om mij heen. Hij geeft mij een kus op mijn haar. Ik blijf zo even in de houding staan. Chris zegt ook niks. "Rustig maar." Als hij merkt dat ik hem niet wil los laten en dat hij gewoon bij mij is. Ik hoor mensen foto's maken. "Je moet nu wel los laten. We gaan naar huis." Ik knik.

Na een half uur rijden komen we aan thuis. Eli en Kenzo komen aan rennen. Ze geven mij niet eens de kans om normaal uit te stappen. Mama komt ook aan lopen en geeft me ook een knuffel. "Ow ja. Nu dat die gek in de gevangenis is. Kunnen we dna onderzoek gaan starten om je broer op te sporen." Ik moet glimlachen. Jayden en Chris moeten ook glimlachen. Jack komt ook mij een knuffel geven. "Als je broer gaat zoeken moet misschien ook in Spanje zoeken. Je moeder was Spaans." "Je kende haar ouders?" "Ja. Ze hebben mij verscholen voor mij broer maar ze liepen gevaar al een lange tijd en toen Vanya werd geboren was het niet beter op gekomen."

POV JACK van de avond

Richard komt aan rennen naar mij. "Jack je moet morgen hier weg. Mij alpha gaat achter me jongste dochter aan. Zij wordt Alpha." "Van jullie haar kleur? Maar de oudste wordt altijd alpha?" "Onze haar kleur betekent dat wij de sterkste roedel zijn en de sterkste alpha. We hebben kracht. Ik kan met dode praten maar als ik dood ben kan ik moet de familie die levend is praten." "Ben je bang?" Richard zit na te denken. "Wel. Ik ben heel bang. Zola heeft hier niks mee te maken. Ik ben bang dat ze straks zonder haar ouders moet opgroeien. Als ze in de mensen wereld te recht komt dan is ze heel zacht en kan ze ook zelfmoord neiging krijgen." "Waar is Thor eigenlijk?" "Veilig in het bos. Morgen gaat Macy met Liza. Ik ga als laatste met Zola. Je gaat met Macy mee rennen."

We horen ineens de deur open getrapt wordt. "Geef je nu over?!" Ik sta op en loop op het geluid af. Richard roept mij zacht maar ik wil zorgen dat ze ontsnappen. Hun geloven dat ik ooit mij zonen gaan zien. Ik geloof dat ik hun veilig kan stellen. "Wat doet een mensen in de roedel?!" "Wel wonen met mij vrienden." Een wachter linkt de alpha. "Geef het aan bij de koning en door zoek het huis!"

POV Vanya

Jack komt mij kamer binnen. Hij gaat op de stoel zitten. "Jack wat weet je nog meer over mij ouders." "Je vader kan met je praten en zien. Je moeder was een genezer. Ze waren echt verliefd op elkaar. Als ze ver weg waren van elkaar voelde ze toch bij elkaar. Ik vond het altijd speciaal wanneer ik naar ze keek. Ik wou ook zo relatie. Je vader was bang dat je zelfmoord neigingen krijgt. Je bent nu wel gelukkiger volgens mij." Ik knik. "Ik had zo gehoopt dat je ouders nog levende maar je bent hier ook een goede plek gekomen." Ik knik. Jack trekt me ik een knuffel. "Wacht je zei dat mij vader zich soms liet zien." "Ja." "Heb je een foto van hem?" "Nee sorry. Die is verbrand of verwijderd." Ik knik. "Het spijt me."

Jayden en Chris eten mee. Jayden heeft me hand vast onder tafel. Yari komt binnen gered en geeft me moeder een kus. "Sorry dat ik zo laat was." "Geeft niks." Ik voel de spanning tussen Yari en Jayden. Ik pak Jayden's hand goed vast. Yari gaat zitten naast mij moeder. "Yari dat zijn Chris en Jayden. Jayden is de mate van Vanya." "Ik heb Jayden al paar keer eerder ontmoet. Wist je dat Vanya soms bang is voor hem." Jack kijkt woedend naar Yari. "Je weet welke effecten ze hier heeft!" Zegt Jack. "Wel vertel mij maar eens!" Zegt Yari uitdagend. Het eten wordt geserveerd. "Misschien depressie, moeite om andere te vertrouwen en heel kwetsbaar. En als we toch over haar praten. Waarom heb je Thor niet op gevangen?! Haar broer." "Misschien omdat ik de roedel een veilig huis wou maken." Ik sta op en loop van tafel. Ik ga mij kamer binnen en doe mij deur dicht. Jayden komt binnen en geeft mij een knuffel. Eli en Kenzo komen ook binnen. We gaan op mij bed zitten. "Chris is de mannen proberen rustig te krijgen." Zegt Jayden. Ik hoor hoe Jayden mij nek reuk. Eli zet mij tv aan. Mama komt ineens me kamer in gered bang. "Mam wat is er?" Moeder reageert niet. "Eli en Kenzo jullie zorgen voor mam. Jayden kom mee." "Nee dat zou ik niet doen. Ik reuk hem." Ik slik. Jayden pakt me op en zet me in de badkamer. "Jullie in de eigen kamer gaan." Hoor ik Jayden zeggen.

Hi I am adopted princessWhere stories live. Discover now