👑9👑

28 1 0
                                    

Pov Vanya

Ik mag even rust nemen. Als ik hier uit kom zorg ik echt goed dat ik dit keer dood ga. De cliff. Me deur wordt open gooit en ik zie een man staan. Bloeddorstig. Ik ga meer naar achteren. Er komt een wolf aan rennen en gaat voor hem staan. "Sorry. We komen je bevrijden na 1,2 maand. Jayden is de wolf trouwens. Ik op zoek naar anderen gevangen." Ik knik. De man gaat weg. De wolf komt het bed liggen. Ik begin hem te aaien. "Dankjewel."

*skip 2 dagen*

"Dus je kon ruiken waar ik was." "Ja zo wat eigenlijk. En kan je hartslag horen." Ik knik. We stoppen bij zijn huis. De laatste avond stop. Het was ongeveer 3 dagen rijden maar deze meneer kan beter race dan mij hoor. "En die man die kwam was Chris." "Ja Chris woont ook bij me. Je zag hem ook toen je die wonden kreeg." Zegt Jayden. Ik knik zacht. We stappen uit en lopen naar binnen. "Wat wil je vannacht doen? Slaap je bij mij of wil je alleen slapen?" "Bij jou. Voel me dan iets veiliger." "Dat is goed." Ik zie een klein glimlachje komen bij Jayden. "Ow morgen kan je uit slapen. Het is ongeveer 5 uur rijden nog." "Wow je woont ver van je moeder vandaan." "Ja maar heb daar een huis dicht bij." Ik knik.

Chris komt ineens met 5 dozen van KFC. Eigenlijk nog nooit op. "Waarom 5 dozen?" "We zijn weerwolven dus eten veel." "Dat heb ik gemerkt. Ik moet pillen nemen om aan te komen." "Hoezo?" "Zit ver onder het normale gewicht." "Je kan er ook echt wel wat van." "Als nog weeg ik te weinig. Eigenlijk praat ik er niet snel over. Dus suz." De jongens moet lachen. "Dat komt goed. Ga je vanavond mee op iemand rug rijden?" Ik kijk de jongens raar aan. "We gaan in onze wolven rennen. Je kan dan op iemands rug zitten. Wil je dat?"
"Ja hoor." Zeg ik. Er wordt het is voor iedereen een bak met kip en wat friet. De jongens vallen aan en kijken tv. Ik pak rustig de bak en kijk mee. "Wil je iets anders kijken?" "Hey jullie tv dus jullie mogen kiezen." Voor dat iemand kon reageren, komt Steve aan rennen binnen. "Kip?" "Geen tijd om te eten. Er staan rogues voor de grens om aan te vallen." "Steve jij zorgt voor Vanya dat zij in veiligheid komt. Jongens kom mee." Chris pakt nog een stuk kip mee en gaat ook weg. Ik moet zacht lachen. "Kom we gaan naar een van de schuilkelders." "Hoezo wat is er aan de hand?" Steve pakt een bak met kip en mij. Hij trekt me mee.

We komen in een van de schuilkelders. Steve gaat mee in. Ik zie kinderen bang zitten. Mensen zien mij ook verward staan. "Steve wat is er aan de hand?" "De rogues gaan de roedel aan vallen dus we brachten de kinderen in veiligheid. Vrouwen die kunnen en willen vechten zijn buiten." Steve legt zijn hand op me mond. Ik zucht. "Hier kinderen." Ik zet een de 2 bakken met kip op de grond. De kinderen kijken me dankbaar. Ik pak wel 2 eruit om aan Steve en mij. "Nee hoef niet." Ik zie een kind in de hoek zitten. Ik loop naar hem toe en geef hem een kip. "Dankuwel." "Zeg maar je." "Maar u bent een prinses." "Je mag je zeggen hoor." Het kindje moet lachen. Ik naast hem zitten.

"Iedereen tegen de muur nu!" Roept Steve. Steve rent mij kant en komt voor me staan. Er komt een man naar binnen. Iedereen is bang voor hem. Een kindje raakt in paniek en wil naar buiten rennen maar de man pakt hem vast en houd hem stevig vast. "Je durf wel zo tegen een kind te doen!" Roep ik en ga achter Steve vandaan. "Ik had zo gehoopt dat je dood ging aan je wonden die ik heb gemaakt." "Ow door jou heb ik nooit kennis gemaakt met me biologische familie." Ik word boos. "Vanya kom nu hier staan." Sist Steve. De man komt op me af en pak me nek. Ik pak zijn arm en gooi hem over me heen. "Je zoon heeft wel zelfverdediging kunsten geleerd. Hij is wel aardig voor mij."  Ik ren naar buiten dus ik lok de man naar buiten. Ik besef nu even dat ik nu voor de moordenaar staat van me ouders. Ik ga snel ademen. Ik krijg ineens veel pijn in me benen en arm. Ik sta ineens op 4 poten. Ik zie dat ik gewoon een bruinen wolf was. "Je moest wit zijn! Je hebt ook geen wit haar!! Ugh!! Ik ga je toch vermoorden." De man verandert ook in zijn wolf.

POV Jayden

Ik ineens een mindlink dat een schuilkelder op is gebroken. Shit! Me vader. Ik laat de rogues achter en ren naar de plaats toe. Ik zie dat me vader is aan het vechten met een wolf maar de wolf kan niet vechten. Ik zie Steve uit de kelder komen. Vanya. Vanya is de wolf. Ik verander in me wolf terug en val me vader. Steve pakt Vanya en houd haar vast. Ineens stop me vader met vechten en gaat weg rennen.

'De rogues zijn terug. Hoe is het met de mensen bij de schuilkelder?'
' Sowieso 1 gewonden en dat is Vanya. Steve kijkt bij de anderen wel. Ik ga Vanya help.'

We kom terug bij de packhuis. Er zijn veel dokters hier omdat er paar gewonden hier worden gebracht. Ik loop naar mij deel met Vanya. Ik verander terug en trek een broek aan. "Okay Vanya je kan kijken hoor." Vanya draait om. Ik buk en kijk naar de wonden van Vanya. Hij heeft haar goed te pakken. "Vanya ik leg kleren voor je klaar die je kan aan trekken. Het zijn wel mij kleren als je niet erg vind?" Vanya haalt haar schouders. Ik leg de kleren neer. "Denk aan je mensen vorm." Ik draai me om. Na 5 minuten mag ik om draaien. Ik zie vanya in me kleren.

Hi I am adopted princessWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu