👑1👑

107 2 1
                                    

POV Vanya

Ik lig bij me oudste broer op zijn kamer. Ik moet gaan cheerleader van me ouders en ik wil het niet. Ik haat dat en me haar is wit dus moet een pruik dragen van me vader. Eli legt me dingen uit hoe ik zo min mogelijk op val. Ik heb het aan hem gevraagd omdat ik dat wou. 2 jaar geleden op Ibiza heeft me andere broer geschreeuwd naar me dat ik geadopteerd ben en dat hij eigenlijk nooit mij broer wou zijn. Mij hart brak echt. Eli kan te minste normaal tegen me doen maar Kenzo niet. Hij vind dat ik me hem mee moet doen. Ik heb ook sinds deze week gevraagd aan me ouders om een soort zoek uit naar me echte familie waar ze zijn. Ik heb wel beloofd dat ik altijd van deze familie houd. "Vanya de limousine staat klaar." Zegt me moeder als ze de kamer binnen is. Ik knik en geef Eli een knuffel.

"En hou je pruik goed op. Je dat je anders." "Niet wordt geaccepteerd." Zucht ik. "Mensen kunnen echt heel erg als er een buitenbeentje loop." Ik knik en loop de kamer uit. Me moeder loopt mee. "Ze hebben niet uit je bloed of haar niks kunnen vinden. Ze hebben het zelf naar ziekenhuizen in de buurt gestuurd maar der is niks gevonden." Ik kijk naar beneden. Ik pak me tas die klaar staat. "Er zitten pillen extra in. Ook voor je krachten." Ik knik. "Dankje mam." "Alsjeblieft." Zegt ze en ik geef haar een knuffel. "Ik zou altijd van je houden mam." "En ik van jou Vanya." We laten elkaar los en ik stap in.

Ik op school aan. Het best wel druk. "Dankjewel Gio." "Alsublieft uwe hoogheid." Ik stap uit en loop meteen de school binnen. Ineens voel ik gewicht op me hangen. Kenzo. "Zo hey zusje je was een beetje laat vind je niet maar dat maakt toch niks uit als je voor het eerst echt weer school heb. De laatste keer was dat in groep 4 zat." "Je weet dat ik nog steeds pillen moet slikken daarvoor." "Dat weet maar als ik iets is kan naar mij toe gaan." Ik knik. "Ow hey guys. Dit is me zusje Vanya ze komt voor het eerst hier naar school of gewoon een school gebouw binnen. Zij had thuis school." "Lucky. Vanya ga je cheerleader?" Ik knik zacht. "En ga je bij ons komen zitten?" "Wel Vanya mag het zelf weten waar ze zit maar misschien is het wel leuk." Ik knik en loop weg. Ik hoor de bel gaan. Ik schrik. "Hou rustig. Dit hoor je elke uur." Ik knik. "Ik ben Fay." "Vanya." "Kom ik leid je wel naar je lokaal. Welke les heb je." Ik geef haar me blad. "Ow je zit gezellig naast me in de klas."

We een lokaal binnen. Shit. Ik heb me pillen niet genomen. Ik pak me tas en vis er me pillen eruit. "Huh waarom hebben jij pillen?" "Omdat ik gewoon anders ben dan me familie." "Stop ze terug in de tas voor dat er meerdere mensen er zijn." Ik knik en doe wat ze zegt. "Als ze weten dat je pillen slik dan ben je ver van huis." "Hoezo?" "Wel ik heb een vriend en die werd gepest omdat hij nog een groentje was." Ik kijk haar verbaast aan.

*skip wat tijd.*

Ik ga met Fay mee. "Sorry dat ik je zo volg. Ik weet anders de weg echt niet." "Nee joh geef niks. Het valt me wel op dat je weinig praat. Waarom?" Ik haal me schouders. We lopen naar een tafel toe en komt ook 2 jongens bij. Ik kijk gewoon een beetje weg. "Babe." Zegt een jongen en zoen haar. "Heyy gays." Hoor ik een meisje zeggen en een stoel wordt naast me weg geschoven. "Wel wie is de nieuwe hier aan onze tafel." Zegt het zelfde meisje. Ik kijk op. "Uwe hoogheid." "Doe maar hier niet zo." Zeg ik. "Is goed." "VANYA KOM HIER!" Hoor ik Kenzo roepen. Ik stap op en loop naar hem toe. "Wat is er?" "Je zit toch niet bij de losers." "En wat is het probleem dan als ik gewoon bij mensen zit. Het zijn gewoon mensen." "Vanya je komt nu bij mij zit." Ik loop weg van hem. Ik pak me tas. "Waar ga je naar toe?" "Naar buiten. Friss lucht halen." "Je moet nog wat eten he." "Heb geen honger." Zeg ik en loop weg. Ik kom naar buiten en ik zie een schaduw weg schieten. "Hallo?" Ik zie een jongen het bos in rennen.

Ik kijk om me heen en leg me tas er op de grond. Ik ren het bos in. In de hoop dat ik de jongen zie maar ik zie niks. Ik ga terug lopen.

*skip school*

Me ouders zullen zo blij dat ik bij team ben. Ik ben terug gegaan naar het groepje. Matthijs en Mike heten de jongens. Het meisje heet Zoë. Ik loop meteen naar me kamer. Me ouders zijn toch bezig dus de spreek pas bij het eten. Ik doe me pruik af. Zoë zit ook bij de cheerleader team dus ik ben gelukkig niet alleen. Ik kam me gewone haren. Eli komt binnen maar ook snel Kenzo. "Ik zei dat je niet met de losers om mag gaan en wat doe je?! Je gaat met hun om!!" "Kenzo zo lang Vanya de pruik op heb is er niks aan de hand."  "NEE ZE GAAT NIET.." "GA FACKING ME KAMER!!" Schreeuw ik boos. De jongens kijken me verbaast aan. "Je zeg niet wat ik moet doen." Ik loop op hem af. "Ik weet dat je bang bent dus DAAR IS DE DEUR." Kenzo is snel de deur uit. Ik breek zo wat in 2. Eli geeft me een knuffel. "Het komt goed." Zegt hij terwijl hij me op zijn schoot zet. "En we gaan je familie vinden." "Ik wil dat niemand bang is voor me. Ik ben bang voor mezelf."

Hi I am adopted princessWhere stories live. Discover now