👑3👑

50 3 0
                                    

POV Vanya

Ik voel dat iemand me optild. "Hey Vanya kan je me horen?" Het is Eli. Hij pak me hand vast. "Knijp er in te minste. Ik wil niet dat je thuis school krijg." Ik knijp zacht ik zijn hand. Ik voel een traan op me gekomen. "Je hoort en voelt te minste nog wat." Ik voel dat iemand naast me komt liggen. "Ibiza doet jou altijd wel goed. Daar ben ik wel blij om. Ik ben alleen bang als er iets is dat je niet verteld." "Kenzo." Mompel ik. "Wat heeft hij gedaan?" Ik pak me haar vast. Ik laat tranen. "Wat heeft hij gezegd?" "Niet tegen mij." "Huh?" Ik hoor de deur open gaan. "Tegen anderen mensen. Die witte plukken hebben." "Wat?" "Der waren mensen op school. Rare mensen. Ze leven in de grot en blijkbaar mogen ze nu naar onze school omdat ze leer plichtig zijn. Ze krijgen wat kleding in plaats van de scheuren." "Wat heb je gezegd tegen ze?" "Dat ze beter niet helemaal wit waren maar toen ik het zei kwam ik pas achter dat ik het beter niet had kunnen zeggen dus ben op zoek gegaan naar haar."

We lopen naar de eettafel. Ik wacht tot dat iedereen aan het is. "Zijn er lichamen gevonden vlakbij waar jullie me hebben gevonden?" Kenzo spuugt zijn drinken uit. "Wacht wat? Waar kom dat vandaan?" "Ik vroeg me gewoon af." Me vader kijkt me moeder aan. Ze knikt. "Ja. Er zijn 3 lichamen gevonden vlakbij waar we jou hebben gevonden. Ze zijn gedood door een wolf dus we denken niet dat je familie was." Ik knik en ga met me eten spelen.

*skip de dag*

Ik zie Bastiaan lopen maar van Kenzo mag ik geen contact maken met ze. Ik loop door naar me kluisje. "Hey waar was je gisteren?" Hoor ik Fay vragen. "Ik moest me even terug trekken en ging naar huis." Fay knikt. We lopen naar anderen. Ik leun tegen de klusjes. Ik ben nog steeds moe. De bel gaat. Ik loop met Fay mee. "Meid weet je zeker dat alles okay is?" "Gewoon moe. Voor de rest is alles okay." Er ook mensen met wit in die de klas binnen lopen. Bastiaan loopt ook de klas binnen. Ik ga bij Fay zitten en leg me hoofd op tafel. "Dit wordt een slaap les voor jou." Ik knik.

Ik hoor een toeter naast me en schrik. "Wel ze is wakker. Heb je lekker geslapen prinsesje?" "Nee want ik ben nu half doof." "Maar je kan je gaan melden omdat je ligt te slapen in mij les dus bye." Zegt de docent. Ik zucht en pak me spullen. "Zo er uit gestuurd?" "Lag te slapen." "Dat wil ik ook." "Mike ik ben gewoon kapot moe." "Gaat het wel?" "Ja het gaat." "Kom we gaan naar de aula.

Ik zit nu met Kenzo in de limousine. We mochten eerder gaan. Ik ga liggen. "Hey gaat het wel?" "Gewoon moe." "Je bent de hele dag al moe en wil slapen. Dus wat is er?" Ik negeer hem. We komen thuis en ik ga naar me kamer op bed te liggen. Ik hoor geklop en de deur gaat open. "Hey gaat het? Kenzo maakt zorgen om je omdat je de hele dag al moe ben en wilt slapen. Is dat zo?" Ik knik zacht. "Rust maar uit. Ik laat wel een dienstmeisje je spullen in pakken." Ik knik en ga met me ogen dicht liggen. Ik voel dat me moeder me nog een kus op me haar geeft en de deur uit loopt.

POV Eli

Het is bijna tijd dat we gaan rijden. We rijden altijd in de avond. "Eli ga even Vanya wakker maken dat ze moet omkleden." "Is goed moeder." Zeg ik en loop naar haar kamer. Ik klop eerst en loop naar binnen. Ik geluid in de badkamer. "Vanya we gaan zo." "Ben bijna klaar." "Ik wacht hier op je." Na 10 minuten komt Vanya uit badkamer.

"Is dit zo goed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Is dit zo goed." "Ja dat is goed." We lopen naar de auto. Wij zijn met 2 auto's. In de ene zit onze ouders en de andere zitten wij.

Vanya is weer aan het slapen. De chauffeur is niet moe omdat hij in de ochtend hebt geslapen. Ik leg me benen onder Vanya en ga ook proberen te slapen.

Ineens voel ik dat we hard stoppen. De chauffeur heeft tegen een boom gereden. "Hier maak Vanya los." Zegt Kenzo en geeft iets om haar rem los te maken. Ze slaapt vast. We stappen uit en ik zie dat we bij een bos zijn. Ik kijk rond of ik de auto van onze ouders zie maar nee. Niks. "Geen verbinding." "De chauffeur?" "Dood." Ik hou Vanya beter vast. "Vanya?" "Slaap denk ik hoop ik." "We gaan het bos in. In de hoop dat we een huisje vinden die bewoond is." Zegt Kenzo.  Ik knik en loop samen met Kenzo het bos in.

Na een uur komt er in eens een wolf die begint te grommen maar ook te piepen. Ik kijk Kenzo verbaast aan. "Sorry maar we snappen je niet en wij zijn steen kapot." Ik leg Vanya even op de grond. De wolf gaat hebberige op haar liggen. Hè. Ik wil Vanya pakken maar de wolf gaat harder grommen. Shit. "Sorry hoor meneer de wolf. Vanya is ons zusje,we zijn een uur gelden gekrast met de auto, we zoeken voor hulp, verbinding om ons ouders te laten weten wat er is gebeurt en een slaapplaats. Dus ga niet bezitterig doen over een mens." Floept Kenzo eruit. De wolf loopt weg en er komt een man aan. Hij ziet erg boos uit Ow shit. "Volgens snap je niet van haar leven. Zij is niet jullie zusje! Zij is mij mate! Zij is weerwolf!! Ik ben een weerwolf!" "En ik ben een unicorn." Zegt Kenzo. De man gromt. "Ze reukt niet het zelfde als jullie!" "Ze is geadopteerd." Zeg ik rustig. "Onze ouders hebben haar gevonden bij een cliff. Vanya heeft veel gelukt dat ze niet al dood was." Ik zie dat die jongen een traan laat. "Ik geef jullie een slaap plaats. Hier neem dit in." Zegt de man en tilt Vanya op.

Hi I am adopted princessWhere stories live. Discover now