👑11👑

24 0 0
                                    

Pov Vanya

Ik loop de school weer in. Ik haal rustig adem en loop naar me kluis. Ik mag Jayden niet meer zien. Hier was ik al bang voor. Heb een anderen nummer gekregen. Fay komt aan lopen. Ze heeft me een knuffel. "Ik ben blij dat je terug." "Dankje." Zeg ik zacht. Fay laat me los. "We hebben nu een vrouwelijke muziek docent die best wel chill is." "Je houd me echt altijd op de hoogte hè." "Ja." Ik zie dat Fay na zit te denken. "Kom." Zegt ze en trek me mee. Ik moet lachen en loop mee. We komen bij de groepje. Ik zie dat het groter is geworden. De mensen met witte plukken. "Hey Vanya." "Hai." Zeg ik rustig in tegenstelling van Mike. Matthijs moet lachen. Ik ga zitten. "Alle leerlingen beginnen in de aula." "Ow shit. Ze gaan een speets houden." Ik leg me hoofd op de tafel. "Mens geef onze gewoon les. Geen zin om naar gezeik te luisteren. Niet al weer." Iedereen lachen. "Maar dat zijn Bastiaan, Kristel, Maartje en Matt." "Hai Guys." Zeg ik. "Hoe vinden jullie het hier op school tot nu toe?" "Wel goed alleen je broer is niet zo aardig." "Van Kenzo moet je niks aan trekken. Ik leef met hem."

Er komt een docent komt de podium op met een microfoon. Ik zak naar beneden. "Hij heeft te minsten ene podium." Mompel ik. De anderen moeten lachen. "STILTE!" Ik moet grinken. "Zo als jullie weten dat de prinses door onze fout is ontvoerd dus we gaan camera's ophangen in de lokalen om zeker te weten dat er weer niks gebeurd." Ik tik met voet op de grond. "EN DE KLEEDKAMERS?!" Roep ik. "Nee daar komen geen camera's." Ik knik. Ik kijk Kenzo vragend aan als hij hard kucht. Hij schud zijn hoofd. Ik knik. "Ik ga me vader geregelen dat de docent niet de camera wordt geplaats." Me vrienden knikken.

Ik klop op zijn deur en loop naar binnen. "Vanya wat is er?" "De school wilt camera's hangen en Kenzo denkt ook in de kleedkamers." Op dat moment komt Kenzo binnen. "Pap je moet de school tegen houden voor camera's plaatsen. Ow hey Vanya." Ik moet zacht lachen. "Hoezo komen er camera's?" "Door de oude muziek docent maar ze gaan in de kleedkamers ook doen." Zegt Kenzo. "Hoe weet je dat?" "Papieren gestolen." "Vanya je krijgt weer thuis les. Ik ga kijk wat ik voor de anderen kan doen." "Pap ik moet over 2 maanden naar een wedstrijd van het cheerleader. Ik moet bij de anderen cheer dagen bij." "Alleen je gaat cheerleader." Zegt me vader strak. Ik loop boos de kamer uit.

Ik loop naar buiten het bos in. Ik ren veder het bos in. Eerst kon ik naar school omdat het goed ging en nu omdat er camera's komen. Ik heb vrienden hier gemaakt. Ik heb me neef leren kennen maar vader het verbied om bij hem te zijn omdat ik veilig voelt bij hem. Ik kan nu niet meer naar tante. Vader vermoord me echt. "Vanya gaat het?" Ik zie Bastiaan. Bastiaan geeft me een knuffel. "Hey wat is er?" "Ik moet thuis school genemen. Me vader gaat regelen dat de camera's niet komen." "Vanya dat kan niet. Je moet meer onder mensen komen." "Ik kan er niks aan doen." "Gebruik je krachten. Je kan zijn gedachtens verraderen." Ik schud me hoofd. "Nee. Ik ga het op niemand gebruik. Jayden heeft het gezien en wilt me beschermen." "Hoe als Jayden?" "Alpha Jayden. Jayden light." "Je hebt de zoon van een moordenaar ontmoet?!!!" "Hey zijn moeder is niet een moordenaar en Jayden wilt jullie ook beschermen!!" "Nee hij wilt ons doden. Jou ook Vanya." "Als hij echt wilt doen. Hoe kan ik hier staan als hij me wilt vermoorden. Hij brengt me altijd in veiligheid." "Vanya hij is slim." Ik loop weg van Bastiaan. "Vanya het is de waarheid." Ik steek me middelvinger op naar hem. Ik loop veder en hoor dat Bastiaan niet meer achter me loopt. Ik loop naar de cliff. Ik loop rechtdoor. Ik begin sneller lopen. Ik wil net springen maar ik wordt vast gepakt. Ik begin rond me heen te slaan. De gene heeft me nog steeds vast en maakt een sussend geluid. "Vanya rustig. Me moeder kan je helpen." Hoor ik Matthijs zeggen. Ik stop met slaan.

POV Matthijs

Er is iets aan de hand anders is Vanya denk ik niet zo. "Ik wil gewoon weg uit deze wereld." Mompelt ze. "We gaan naar me huis." Ik til Vanya op en ik voel dat ze heel licht is. "Eet je wel iets?" "Moet je niet weten hoeveel." Ik begin te lachen. "Ik slik pillen om aan te komen. Niemand snapt er iets van." "Komt wel goed." Zeg ik.

We komen me thuis aan. Het is een grote roedel. "Hey hier reed 2 weken geleden Jayden langs om me af te zetten." "Jayden?" "Hij is een alpha maar ik noem hem gewoon Jayden." "Ho wacht. Je kent mij alpha?!" "Ja. Hij is me neef stoort van. Ik leerde hem kennen als een vriend." "Wacht je kent hem gewoon gewoon?" "Ja. Wat is er iets bijzonders?" "Heb je zijn vader ontmoet?" "Ja soort van. 2x bijna dood gegaan." "Bijna?! Je moet blij zijn dat je niet dood ben door hem! Hij heeft een baby haar ouders afgepakt omdat ze witte plukken misschien leeft dat kind eens niet meer omdat zij van een cliff af is gevallen! Vanya je moet oppassen." "Ik weet over de familie." We lopen naar binnen. "Hey Matthijs een goede ronde gelopen?" "Weet je waar de oude alpha zich bevind?" "Nee hoezo?" "Gordijn dicht houden dan!"

Hi I am adopted princessWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu