👑8👑

30 0 0
                                    

POV Jayden

We lopen naar me moeder. "Hey me tante en oom wonen hier in de buurt. Ze komen vaak langs bij mij." "Dat is leuk." Zeg ik en bel aan van het huis van me moeder. Me moeder doet. "Hey Jayden wat leuk. Wie heb je mee genomen?" "Tante?" "Vanya?" "Hey." Zeggen ze alle twee. "Jayden dit is je nichtje Vanya. Vanya dit is mij zoon Jayden." "Kristina." "Oom Frits hey." "Hey Vanya en Jayden. Wat komen jullie doen?" "Die gek heeft haar aan gevallen. Nu heeft Vanya vergif in haar arm en been." "Kom." We lopen naar binnen. "Vanya loopt eens even."

Na een half uur komt me moeder en Vanya terug. "Mam waar ligt het verband?" "Boven op de oven." Zegt me moeder. Ik loop naar de oven en pak de verbandtrommel. "Ik heb vrienden hier gemaakt." "Ik ben trots op je Vanya." Zegt Frits. "Ik ga morgen met ze shoppen ergens." "Ik hoop dat ze jou niet gebruiken en je weet hoe de vorig keer gebeurt." "Oom ik was in groep 4 en pap behandeld me niet goed." "Ik weet dat me broer de troon niet verdient maar geef hem nog een kans." Ik loop de woonkamer in. "Je hebt het waarschijnlijk gehoord." "Ja." "Jayden je weet wel dat ik over een nichtje hebt die thuis school krijgt." "Ja." "Dat is Vanya. Vanya heeft meerdere malen geprobeerd om het leven te komen maar zijn mislukt." Ik kijk Vanya verbaast aan. "Is die van de cliff." "Nee dat is echt gebeurt." "Weet hij van." Me moeder en Vanya kijken elkaar. "Ow okay." "Huh hoe?" "Meiden taal." Zegt me moeder. "Kom maar met je arm." Zeg ik. Vanya doet wat ik zeg. Ik verbind rustig haar wond.

Vanya wordt thuis gebracht door Frits. "Ze is je soulmate of niet?" "Ik voel van wel. Ik voel het alleen. Ze kent haar wolf nog eens niet." "Dat komt. Die komt er aan." Zeg me moeder.

POV Vanya

Ik kom aan op school. Gisteren heb ik iedereen geneerd. Fay komt aan lopen. "We mogen dus met die limo mee?" "Ja." "Vandaag hebben we muziek." Ik word enthousiast. "Volgens mij ben jij blij om. Dat moet je niet zijn. De docent is echt een pedofiel." Ik haar verbaast. "Als je na school moet blijven dan.." meteen gaat er een rilling over haar. "Je bent door hem.." ze knikt. Ik geef haar een knuffel.

Muziek les is nu aan gebroken. Fay loop langzaam. Arme meid. We lopen de lokaal binnen. Dit is onze laatste les. Ik zie de docent rond kijken. Hij kijkt mij recht in me ogen maar gaat meteen over me lichaam. We krijgen meteen les. Als de bel gaat staat iedereen op. "Ow Vanya kan u even hier blijven." "Nee ze gaat met mij mee." "Fay wil je na blijven?!" Meteen is Fay weg en de docent doet de deur opslot. Hij laat de sleutel in het slot zitten en zet nog een kast voor. Me telefoon. Ik pak hem en ga naar Kenzo zijn nummer. "Nee dat denk ik niet. Wie wou je bellen?" "Ik wou Kenzo appen om te zeggen dat hij in me kamer moet kijken voor iets." Me telefoon gaat over meteen. De docent legt me telefoon op zijn kop.

POV Kenzo

Noodoproep van Vanya. Er is iets mis. Fack! Ik ren naar haar vriendengroep. "Waar is vanya?!" "Muziek lokaal." "Shit." Mompel ik en ren die kant op. Ik zie dat hun me volgen. Ik probeer de deur open te doen. "Het kan niet. De deur is op slot en er staat een kast voor." Verteld de zelfde meid. "We gaan de diriteur bij halen." We lopen naar de kantoor van hem. "Ja ik loop wel mee maar het is de laatste les dag van hem." Verteld hij. We komen aan in de lokaal maar er is niks. "Zie je er is niks. Vanya is gewoon vast thuis." "Vanya gebruikt haar noodoproepen nooit. Alleen als er iets ergs aan de hand is. Dus geef me zijn aders!" Ik krijg zijn aders.

Ik kom aan bij zijn aders. Ziet er oud uit. Ik bel aan. Een oud vrouwtje doet open. "Uwe hoogheid wat een eer om u voor mij deur te hebben. Kan ik iets voor je doen?" "Woont Hendrik wafel hier?" "Nee sorry u bent ook de verkeerde aders. Ik krijg wel elke keer post van voor hem maar hij komt het niet op halen." "Okay dankjewel."

POV Vanya

Ik word wakker met stevige pijn tussen me benen. "Mooi je bent wakker. Je snap natuurlijk dat ik een prinses goed ga gebruiken voor geld en zaken. Je gaat wel gewoon naar school met een camera tussen je kleren en een chip. So babygirl you are my now." Fluistert hij.

Pov Kenzo

Ik kom thuis aan. Ik ren meteen naar het kantoor van me ouders. Zonder te kloppen doe ik de deur open. "Kenzo je moet eerst kloppen!" "Kan niet! Vanya is ontvoerd door een pedo!" "Dan moest Vanya niet met hem praten." "Nee! Ze moest na komen bij haar muziek docent! Hij heeft haar mee genomen!
We kunnen hem niet vinden op de aders die hij op de school heeft aan gegeven!" Me vader balt zijn vuisten. "Okay we meteen een zoek actie starten." Eli komt de kamer binnen. "Tante is er." "Huh wat doet ze hier?" Zegt me moeder. We lopen naar de woonkamer en ik zie Jayden staan.  "Hoi tante." Zeg ik. "En Jayden." Zeg ik. "Hey jongens. Is Vanya er ook?" "Nee. Ze is waarschijnlijk ontvoerd." Zegt me vader. Kristina en Jayden kijken hem verbaast aan. "Dat is best vervelend. Guys dit is mij zoon Jayden. Vanya heeft hem al ontmoet." "Ja wij tweeën ook. Hij bood slaap plaatsen aan." "Ja en ik heb nog geen dankjewel gehoord van jullie twee. Alleen Vanya." "Ja sorry maar we wouden graag terug. Maar dankjewel dat je ons slaap plaatsen heeft aan geboden."

Hi I am adopted princessWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu