V

26 6 0
                                    

İkisi de birbirinden ayrılamıyorlardı. Hande kendini durdurmak istese de ondan karşılık alıyordu. Ama bu yanlıştı. Nasıl da güzel bir yanlış. Hande elini Gürkan'ın ensesinde gezdirince Gürkan, Hande'yi hızlıca itti.

"Özür dilerim" dedi geri çekilen Hande.  Kendini bir pislik gibi hissetmişti.
Bitmiş bir ilişki içinde olsa da bitirmeyi planladığını defalarca söylese de Gürkan'ın sevgilisi vardı.

Gürkan, henüz bunun için çok erken olduğunu düşünüyordu. Eğer şimdi geri çekilmeseydi her şey büyük bir kaosa dönüşürdü.

"Özür dilerim. Ben gerçekten özür dilerim. Kendimi çok kaptırdım. Düşünmeden hareket ettim" dedi Hande. Gözleri dolmuştu. Korkmuş bir ifade ile Gürkan'a bakıyordu. Onun vereceği tepkiden çok korkuyordu.

"Affettin mi beni?" Dedi Hande. Kalbi deli gibi atıyordu.
Bedenleri yorgundu. Terlemişler ve sıcaktan yeterince nasiplerini almışlardı. Ama kalpleri yüzünden daha da sıcak basmaya başlamıştı onları.

"Hande" dedi Gürkan sakince. Zihninden tek geçen cümle 'şu an direk temas ile başlamanın erken' olduğuydu. İstiyordu. Hem de çok istiyordu.
"Sorun yok" dedi Gürkan aynı sakinlikte. Fakat içinde Hande'den böyle bir atak geldiği için büyük bir parti vardı. Sevinç çığlıkları boğazında düğüm olmuştu.

Hande sakince elindeki bira şişesinden kurtulup çantasını aldı. Gürkan mecburen Hande'nin arkasından ilerlemeye başladı bunun üzerine. Karanlık ve dik yokuştan değil, ana caddeden ilerlemeye başladılar. Gürkan bir adım geriden onu takip ediyordu. Ve olacaklardan ödü kopuyordu. Nasıl böylesine kendini kaptırabilirdi?

Hande ise sinir olduğu Sinan'ın eşini şimdi Gürkan gibi bir durumda mı değil mi diye düşünmüştü anlık.
Arabanın oraya geldiğinde kilidi açmasını bekledi Hande. Zır dese ağlayacaktı. Bunun planını yaparken bu kadar kötü sonuçlanacağını tahmin etmemişti ve içindeki arzuyu harekete geçirdiği için çok kötü hissediyordu kendini.

"Özür dilerim" dedi Gürkan. Ardından kilidi açtı. "Amacım böyle bir an yaşamak değildi dans ederken" dedi.

"Buraya gideceğini bence ikimiz de biliyorduk" dedi Hande.

"Haklısın" dedi Gürkan.

"Bak gerçekten piş... Yok Gürkan ya ben pişman falan değilim. Seninle o anın hayalini sürekli kuruyordum. Ve sana bu kadar çok yakınlaşabildiğim için çok heyecanlıyım. Dans ederken kendimi kaybetmedim yani" dedi Hande aniden. Sonra böyle bir itirafı yaptığı için kendine sövmeye başladı. Ayarları bozulmuştu. İstiyordu. Ve dayanamıyordu yanında öylece durmaya.

"Bedensel açlık mı bu yoksa yasak olma cazibesi mi?" dedi Gürkan.

Hande şaşırmıştı. "Gürkan ben sana aşık oldum" dedi ellerini iki yana açıp.

"Aşk mı değil mi emin değilim dediğin kişi" dedi Gürkan sakince. "Evet sendin" dedi Hande hızlıca araya girip.

"Yazdıkların, yazdıkların beni çok etkiledi. Hande çok büyüleyici" dedi Gürkan.

"Seni düşündüm" dedi Hande başını eğip.

"Buna sevindim desem çok mu bencilce olur?" Dedi Gürkan.

ARDINDAKİ AŞKNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ