0.2

1.8K 88 36
                                    

Ellerine dokundum.
-Şair burda yutkunuyor-

🍒

"Yavrum hadi uyan be, ne uykucu bir kızsın" Baş ucumda birinin olduğunu hissediyor, ama uykudan gözlerimi açamıyordum. "Güzel kızım, uyan" Saçlarımda haraket hissettim, baş ucumda oturan her kimse, saçlarımı okşuyor ve daha çok uykuya dalmamı sağlıyordu.

Derin bir nefes verdi, elini saçlarımdan çekmiş ve karnıma koyunca, o an uykulu olsam bile gıdıklancağımı anlamıştım.

Anında gıdıklamaya başlayınca, şıçrayarak yataktan kalktım.

Nefes nefese uyandırmıştı gerizekalı. Yatakta oturur bir pozisyon alarak gözlerimi ovuşturdum.

Cenk hâlâ baş ucumda oturuyordu. "Sonunda" Diye mırıldandı, sinirli bi bakış atarak koluna vurdum, "Salak insan öyle kaldırılır mı?!" Koluna vurmaya devam ettiğimde, oda benden kurtulmaya çalışıyordu, fakat bu halinden de çok memnun gibiydi.

İki kolumuda elleriyle tutup beni kendine çekti. Yüzlerimiz birbirine yakın denicek kıvamdayken kalbimin hızlı attığını hissetmem ne kadar normaldi? Sessizce yutkunmuş bakışlarımı kaçırarak kollarımı ondan kurtarmıştım.

Hızlıca ayağa kalktı, elinin ensesine gittiğini fark ettim.

"Hadi çabuk ol akşam yemeği hazır" Demiş ve hızlıca odadan çıkmıştı. Ben ise hâlâ yaşadığım olayın etkisindeydim. Yüzlerimiz ilk defa birbirine bu kadar yakındı.

Başımı iki yana salladım ve ayağa kalktım, "Saçmalama" Diyerek odadan çıktım.

Odamın çaprazında bulunan banyoya adımlarken, mutfakta oturan Cenk ile göz göze geldik. Sanırım oda olayın şokundaydı hâlâ. Gözlerimi kaçırarak banyoya girmiş ve elimi yüzümü yıkıyarak  çıkmıştım. Gerçekten çok utanmıştım, şimdi rahatça nasıl yüzüne bakıcaktım..

Derin nefes alarak banyodan çıkıp ışığı kapatarak mutfağa ilerledim.

"İyi akşamlar" Mutfağa giriş yapmış ve Savaşın yanına oturmuştum, babam her zamanki gibi baş köşedeydi. Annem babamın sağ çaprazında ve yanında Cenk vardı, onunla karşı karşıya oturmak bile farklı bir his yaratıyordu.

"İyi akşamlar bal peteğim" Babamın dediğine sırıtırken, "Üzülme Savaş, baban senide çok seviyor" Savaş ellerini yanaklarına götürmüş okşuyordu.

Annem gülümserken, babam sabır çekiyor, "He oğlum seni de seviyorum" Diyerek yemeğini yiyordu.

Cenk'e baktığımda tabağındaki yemekle oynadığını gördüm. "Beni sevmeyen ölsün Baba" Savaş sırıtmaya başlarken babam kafasıma vurmuştu, "Ben daha gencim eşşek sıpası!"

Birden kahkaha attım. Babamda benle kahkaha atarken, annem Savaş ile ilgileniyor, Savaş ise yalandan Ağlıyormuş gibi davranıyordu. "Evlatlık olduğumu fazla belli ettin baba"

"Evlatlık alsak seni mi alırdık"

Babam- 1

Abim- 0

Savaş kaybetti.

"Ee Cenk oğlum nasılsın? Hayatında bir kız var mı bakalım" Babamın dediği şey ile gülümsemem biraz solunca Cenk'e baktım. Heyecanlı bir şekilde babama döndü. "Bir sevdiğim var, ama daha açılmadım Cesim amca"

Bir sevdiğim var..

Bir sevdiği var..

"Tanıdığımız biri mi bu hanım kızımız?" Cenk yanında bulunan sudan bir yudum aldı ve kafasını iki yana salladı. "Yok Cesim amca, pek tanımazsınız. Fakat açılırsam sizinle tanıştırmaya getireceğim" Babam gülerek, "Getir tabi oğlum, bizde senin annen ve baban sayılırız" Tabağımdaki yemeğe baktım, kendimi zorlayarak bitirmeye çalıştım. "Senin sevdiğin mi var lan?" Okey abimde bilmiyor. Ne hoş. "Evet" Diye geçiştirdi. Abim sadece sırıtarak bakmış ve bişey dememişti.

Neden bu kadar sinir olmuştum ki?

Sonuç olarak abimin arkadaşı benimde arkadaşımdı?

Neden başka bir kızla çıkması beni deli ediyordu?!

Ellerim su bardağına gitti, suyumdan bir yudum alarak geri yerine koydum. Herkes iştahlı bir şekilde yemeğini yerken, ben tabağımı bitiremeyeciğimi fark ettim. Derin bir nefes alarak tabağımı ileri itip ayağa kalktım.

Yüzümde kimsenin anlayamacağı sahte gülümsemeyi takınmıştım. "Size afiyet olsun, ben doydum" Annem ve Cenk'in arkasından geçip, babamın yanına gelerek yanağını öptüm. "Güzel kızım tabağındakiler bitmemiş ama?"

"Babacım ben uyumadan önce çok yedim"

"Eh pekala" Diğerlerinin bişey demesini beklemeden, koşar adımlarla odama gidip kapısını kapatmıştım.

Kapıya yaslanarak yere oturdum.

Derin nefesler alıp veriyor, kalbimi düzene sokuyordum. Cidden neden böyle olmuştum? Bu olay dün yaşansa umrumda olmazken, şimdi neden umrumdaydı.

"Sadece kafan karıştı" Diye mırıldandım.

Ayağa kalkarak yatağıma ilerleyip uzandım. Telefona baktığımda mesaj geldiğini fark ettim.

Mesajlara şaşırmış bi şekilde okudum.

3 yeni mesaj..

Gizli numara: bir daha yağmur yağdığında hızlı bir şekilde koşma.

Gizli numara: sen düştüğünde benim canım acıdı,

Gizli numara: senden çok beni  dizim kanadı.

Sanırım bir anonimim vardı.

🍒

Bak dinledim seni, dokunmadım sana
Dokunmadım kalan rüyalara
Zarar ziyan döküldü ortaya
Ölüm kadar rahatmış ayrılık.

Vişneli Şarkı 🍒 Yarı TextingWhere stories live. Discover now