cyborg

455 2 844
                                    

Naam: Logan Jones

Leeftijd: Logan is 18 jaar

Geborte datum: 29/12/****

Sterrenbeeld: steenbok

Geslacht: boy

Sexualiteit: bi

Face claim: Josh Richards

Uiterlijk:  Logan is iets kleiner voor zijn leeftijd.

Uiterlijk:  Logan is iets kleiner voor zijn leeftijd

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Karakter: Logan is een aardige jongen met een goed hart, hij houd ervan om met mensen te zijn en om nieuwr vrienden te maken

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Karakter: Logan is een aardige jongen met een goed hart, hij houd ervan om met mensen te zijn en om nieuwr vrienden te maken. Alleen is hij wel gevoelig en dat kan soms voor problemen zorgen in zijn systeem, ja je hoort het goed systeem maar dat lees je later wel.
In iedergeval, hij houd ervan om met mensen te zijn en nieuwe dingen ondekken, alleen soms weet hij niet wat hij moet doen als er iemand bijvoorbeeld erg boos is of erg verdrietig. Hij raakt meestal erdoor ook gestresst omdat hij dan niet kan helpen. Om de mensen om hem heen zich weer beter te laten voelen.

Verleden: laten wees beginnen met toen hij 8 jaar oud was.

Hij en zijn ouders zaten in de auto op een verlaten weg ergens in de bergen, ze kwamen net van een vakantie af en zaten op een lange weg naar thuis. Het begon al te schemeren toen ze in de bergen zaten. Zijn vader die achter se stuur zat, zag iets op de weg en week uit wat niet slim was omdat ze toen in de greppel kwamen. De auto ging paar keer over de kop en eindige tegen een boom aan, Logan ouders waren opslag dood maa hij  leefde op wonderlijke wijzen nog.

Hij kon zijn lichaam niet meer bewegen en wistniet wat er was gebeurt, hij dacht dat hii dood was of op die plek zou overleiden. Maar die avond stopte een auto en stapt er een man uit, hij ging naad het vrak en keek snel of er overlevende waren. Hij ondekte Logan in het puin en hielp hem, Logan lichaam was verbruiselt door de ongeluk maar hij leefde. De man belde politie maar vertelde niks over Logan, hij nam Logan mee en verdween nog voor dat de politie er was.

De nam hem mee naar een huis net buiten de stad, de man is een professor en staat beter bekent als meneer L omdat niemand zijn echte naam weet van de stad. L ging eerst proberen om Logan lichaam zoveel mogelijk te redden van de erge wonden, maar omdat veel dingen beschadigt was hield hij Logan in coma terwijl L nieuwe lichaamdelen ging maken.

Het koste L 2 jaar tot hij klaad was en het koste hem 6 maanden tot hij klaar was met Logan in elkaar te zetten zeg maar, hij starte Logan systeem op en al snel kreeg hij een goed resultaat. Logan kan zich  niks van de ongeluk herinneren maar hij weet wel gewoon de basis dingen van het leven.

L leerde Logan hoe hij alles moest gebruiken en ook had Logan al snel geleerd hoe emoties werken.

Na 3 jaar wist Logan hoe hij alles moest doen en gebruiken, en ook mocht hij naar een normale school gaan. Wel moet hij zich aan bepaalde regels houden die L hem duidelijk heeft gemaakt.

Maar tot aan de dag van vandaag vraagt hij zich toch af wat er is gebeurt die avond...

Extra: Logan lichaam bestaat grootse deels uit robot delen, maar zijn organe en hersens heeft hij nog wel gewoon. Maar door die jaren enzo is hij veel herinneringen vergeten. Hij leeft zoals ieder ander mens, alleen moet hij soms iets aan zijn robot delen doen en mag hij ook niet in contact komen met water.
Logan vind soms wel lastig om te leven als soort robot maar hij is er aan gewent en gaat er nu vol voor het leven.

Tadaa mijnnm cyborg boy.
Als je vragen hebt laat ze maar weten :)
yasmine1102

Individual RPGDonde viven las historias. Descúbrelo ahora