🐺fighter🐺

1.2K 4 8.1K
                                    

{Naam}
Noah

{Leeftijd}
17

{Karakter}
Bot, gemeen, dooderlijk, onvoorspelbaar, vertrouwt mensen niet snel, koppig, eigenwijs.

{Extra}
Hij is een weerwolf en is gevangen genomen door jagers om te vechten in een vechtkooi

{Uiterlijk}
Als mens:

{Uiterlijk}Als mens:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als wolf:

{1}(Je weet dan wel dat hij weerwolf is)Jij werkt daar op die plek en jij moet soms de wolven naar de vechtkooi brengen en weet terug brengen naar hun kooi als ze klaar zijn maar Noah is nog er vreserlijk aan toe na het vorige gevecht en hij werkt...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{1}
(Je weet dan wel dat hij weerwolf is)
Jij werkt daar op die plek en jij moet soms de wolven naar de vechtkooi brengen en weet terug brengen naar hun kooi als ze klaar zijn maar Noah is nog er vreserlijk aan toe na het vorige gevecht en hij werkt enorm tegen om naar de vechtkooi te gaan jij?

{2}
(Je weet dan niet dat hij weerwolf is)
Je bent toeschouwer bij een gevecht en je ziet de twee wolven op komen maar Noah ziet er nog slecht uit van het vorige gevecht en het gaat er vreserlijk aan toe jij?

{3}
Je loopt in het bos maar je hoort ineens pijnlijke gepiep je loopt er op af. Je ziet Noah als wolf vorm compleet uitgeput en hij ziet er erg verwaarloost uit jij?

{4}
Verzin zelf maar iets

Individual RPGWhere stories live. Discover now