👨‍👦not your son👩‍👦

505 4 4.7K
                                    

Oke heb een kleine eis bij deze... jou karakter is hier volwassen (20 of ouder) want anders is het lastig om dezen te doen mocht je 18 zijn. Laat graag weten in de rpg hoe oud je bent :)

{Naam}
Noud

{Leeftijd}
Verschild per scenario

{Karakter}
(Rond 5 jaar)
Noud is een lieve jongen. Houd enorm veel van gezelschap. Hij is alleen erg verlegen om met anderen te praten. Maar wees niet te hard want hij is wel een gevoelige jongen. Soms is hij erg gesloten maar dan is er iets mis.

(Rond 16 jaar)
Noud is nu wel iets grover op school heeft hij veel ruzie me paar jongens uit de 4de jaar. Hij krijgt meer zijn eige wil en is wat lastiger dan vroeger. Maar hij blijft nog soms wel echt een schat.

{Extra}
Jij wou altijd al voor een kind zorgen en je werkt in het ziekenhuis. Noud was net geboren en werd naar een kamer gebracht omdat het even niet goed ging met hem. Jij zorgde goed voor hem en bedacht een plan om hem mee naar huis mee te nemem(plan zelf bedenken)

Hij weet nog steeds niet dat jij niet zijn echte vader/moeder bent.

{Uiterlijk}
5 jaar ongeveer:

{Uiterlijk}5 jaar ongeveer:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

16 jaar ongeveer:

{1}(Hij is 5 jaar)Hij is enorm bang voor onweer en kan echt niet slapen, wanneer jij beneden film aan het kijken bent loopt hij naar beneden in pyjama en knuffel konijn en met betrande ogen en zegt zacht"mama/papa ik kan niet slapen"

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

{1}
(Hij is 5 jaar)
Hij is enorm bang voor onweer en kan echt niet slapen, wanneer jij beneden film aan het kijken bent loopt hij naar beneden in pyjama en knuffel konijn en met betrande ogen en zegt zacht"mama/papa ik kan niet slapen"

{2}
(Hij is 5 jaar)
Je gaat hem ophalen van de basisschool wanneer je aankomt zie je nog wat kinderen spellen op de school plein maar Noud zit alleen op een bankje. Hij is te verlegen om met de anderen te praten.

{3}
(Hij is 16 jaar)
Noud zit al in de 3de klas en heeft veel ruzie met jongens uit de 4de die groter zijn dan hem en ook ouder. Op een dag komt hij thuis met een blauw oog. Wanneer je wilt vragen wat er is antwoord hij niet.

{4}
(Hij is 16 jaar)
Jullie hebben ruzie gehad (bedenkt zelf wat van ruzie) het ging er heftig aan toe. Na de ruzie rende hij naar boven naar zijn kamer. Het was stil te stil dus besluit je bove te gaan kijken....

{5}
Idk verzin zelf laat graag weten hoe oud dat hij is :)

Individual RPGKde žijí příběhy. Začni objevovat