💛gold heart💛

329 2 2K
                                    

{Naam}
Rover

{Leeftijd}
Verschild per scenario

{Karakter}
Rover is enorm lief en aardig, hij zal nooit iemand zonder reden pijn doen, hij zal je beschermen koste wat het kost, hij zal vrienden proberen op te vrolijken als hun iets dwars zit, maar wees niet te hard hij is een gevoelige jongen.

{Extra}
he has a gold heart💛

{Uiterlijk}

{1}(Je broertje van 16)Rover's vriendin heeft het uit gemaakt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{1}
(Je broertje van 16)
Rover's vriendin heeft het uit gemaakt... wanneer Rover terug komt van school is hij erg verdrietig. Je wilt vragen wat er is wat niet lukt want hij rent naar boven en hoor je zijn kamer deur dicht gaan.

{2}
(Je broertje van 15)
Rover is bij een vriend logeren en jullie ouders zijn ook niet thuis dus jij bent alleen thuis en blijft lang op. Maar wanneer je naar bed wilt belt Rover je. Hij heeft erge heimwee terwijl hij dat bijna nooit heeft hij is erg verdrietig.

{3}
(Je boyfriend van 18)
Jij had een weddenschap verloren met vrienden/vriendinnen. Je vrienden willen dat je de opdracht krijgt om Rover te pranken met een fake uit maak grap en dat moet je 2 dagen vol houden om het niet te zeggen dat het een grap was.

{4}
(Je beste vriend van 18)
Jij hebt stiekem een oogje op Rover en het school bal komt. Je wilt hem vragen maar je bent bang voor jullie vriendschap dat die er aan gaat.

{5}
Verzin zelf

Individual RPGWhere stories live. Discover now