🧸💕cute girl💕🧸

107 2 303
                                    

{Naam}
Sarah

{Leeftijd}
17

{Karakter}
Sarah is echt lief en sociaal, ze bekijkt alles zo posetief mogelijk, ze heeft een gevoel voor droge humor en probeert zo veel mogelijk haar vrienden op te vrolijken. Ze is energiek en is dus erg vrolijk, zorgzaam en behulpzaam. Maar ze kan ook best gevoelig zijn.

{Extra}
Ze doet graag zingen en kan het best goed.

{Uiterlijk}

{1}School is uit en je bent eigenlijk nog iets vergeten in het muziek lokaal, wanneer je er heen loopt hoor je al gedempt mooi gezang en wanneer je aan komt zie je Sarah zingen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{1}
School is uit en je bent eigenlijk nog iets vergeten in het muziek lokaal, wanneer je er heen loopt hoor je al gedempt mooi gezang en wanneer je aan komt zie je Sarah zingen.

{2}
Er is iets gebeurt bij Sarah thuis maar ze laat er weinig van merken of er niks is gebeurt, maar als een goede vriend merk je het wel een beetje ze is namelijk iets stiller dan normaal.

{3}
Sarah heeft een relatie met een jongen die eigenlijk niet goed voor haar is en haar niet goed behandelt, ze verandert ook een beetje erdoor.

{4}

Ik weet niks meer dus yeah💕🧸

Individual RPGWhere stories live. Discover now