gewoon een persoon☠

554 5 1.9K
                                    

Naam:
Hunter Blackheart

Hunter staat bij de politie eerder bekent als -shadow killer-
Zijn achternaam komt van zijn vaders kant, die hij met trots draagt.

Leeftijd:
Hunter is 20 jaar.

Hij is geboren op 24 november wat hem als sterrenbeeld boogschutter maakt.

Liefde:
Hunter is bisexueel.

Je zou het niet verwachten van hem maar hij kan toch echt op jongens vallen.

Zijn voorkeur is jongens/meisjes die uitdagent zijn maar niet te.
(Pssss, he is bottom🤭)

Hij is bijna nooit toe gekomen aan een echte serieuze relatie, hij baalt er soms van maar ook weer niet hij is bang om de persoon dan te verliezen als ie zich met zijn zaken bemoeit.

Innerlijk:
Hunter is op het eerste gezicht afstandelijk en bot tegen je, hij zou zowat alles er aan willen doen om je weg te hebben dat je geen belangerijk persoon word voor hem. Hij zou sarcastisch en zelfs beetje dodelijk tegen je doen.

Maar als je nou echt een door zeter bent en de tijd/gedult neemt om hem te leren kennen zul je langzaam maar zeker er achter komen dat in hem een klein hartje van goud verschuilt. Je word dan ook langzaam maar zeker een belangerijk persoon voor hem worden, en als je eenmaal meer dan een vriend bent word hij wat opener en lief zijn voor je.

Als je een belangerijk persoon bent zou hij alles doen om je te beschermen, hij word erg zorgzaam en wakent zijn.

Maar je zult ook merken dat hij is gebroken, dat er veel vresselijk dingen in zijn leven is afgespeelt. Zul je er achter komen waarom hij jou niet in zijn leven wou toestaan en waarom hij bijna niemand meer vertrouwt.

Trouwens leuk om te weten, Humter is echt een nacht mens hij haat het om vroeg wakker te worden of wakker worden gemaakt, want grote kans dat je dan zijn ochtehumeur meemaakt.

Likes:
Hunter houd van muziek, motor rijden, slechte mensen vermoorden, zijn dierbaren beschermen, gelieft worden, zich zelf te kunnen zijn, met wapens omgaan, kusjes in zijn nek, eten, slapen.

Dislikes:
Mensen die te snel oordelen, mensen die zijn dierbaren pijn doen, mensen die met zijn zaken bemoeien, zeurders, beeter weters, gewond raken, mislukte plannen, te vroeg wakker worden, slecht eten, zowat alles van zijn verleden.

Uiterlijk:

Kleding style:Hunters kleding style is vooral zwart en convotabele kleren, zoals hoodie's, spijker broeken met gaten, jogging broeken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Kleding style:
Hunters kleding style is vooral zwart en convotabele kleren, zoals hoodie's, spijker broeken met gaten, jogging broeken. Hij trekt gewoon aan wat hij fijn vind maar grootse deels van zijn kleren zijn zwart.

Maar als hij een klus te doen heeft in de nacht doet hij wel een masker op voor zijn mond zeg maar. Bij een klus blijft hij liever zo mysterieus mogelijk om niet op te vallen.

Individual RPGWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu