🖤son of the devil🖤

975 4 7.6K
                                    

{Naam}
Damon

{Leeftijd}
18

{Karakter}
Bot, gemeen, loyaal, laat zijn emoties niet snel zien, woede problemen, kan aardig zijn, bescherment over dierbaren.

{Extra}
Hij is de zoon van de duivel, en soms heeft hij woeden aanvallen en dan moet je pas echt uitkijken. Zijn moeder is overleden zij was trouwens erg aardig vandaar kan hij aardig zijn.

{Uiterlijk}

{1}Jij bent van de engelen en jullie hebben ruzie met de demonen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{1}
Jij bent van de engelen en jullie hebben ruzie met de demonen. Op een dag word gaat er een gerucht rond dat er een demoon is gevangen, het blijkt Damon te zijn en hij werkt erg tegen, je wilt hem helpen maar je weet niet hoe.

{2}
Je bent het jongere broertje/zusje van Damon en je hebt vaak ruzie met jullie vader, die ruzie's gingen vaak zo ver tot dat je gewond raakt. Je vader vertelt elke dag dat hij je niet mag, dat je een teleurstelling bent voor de familie en meer, Damon heeft er na een tijdje genoeg van en gaat tegen jullie vader in maar dat loopt niet zo goed af.

{3}
(Jullie kunnen een relatie hebben of zijn familie)
Damon traint elke dag met zijn vader en wat je op valt is dat hij elke dag lijkt te veranderen, en dan niet op de goede manier. Hij word botter tegen je, begint je te negeren als er iets is, en praat minder met je en ook krijgt hij elke dag nieuwe en ergere wonden na de training. Je wilt hem helpen maar? Hoe kun je iemand helpen die afstand neemt....

{4}
Verzin zelf :)

Weer lekker gebraintstomt samen met ItzNikky op school :)

Individual RPGWhere stories live. Discover now