🧜🏻‍♂️meerman🧜🏻‍♂️

1.7K 6 8.9K
                                    

{Naam}
Zane

{Leeftijd}
18

{Karakter}
Onzeker, lief, aardig, verlegen, behulpzaam, zorgzaam, stil, sluw, kalm, betrouwbaar.

{Extra}
Hij is een meerman maar kan ook in een mens veranderen. Hij verandert in een meerman als hij in aanraking komt met helder water. Hij heeft een oude grote litteken op zijn zij.

{Uiterlijk}
Als mens:

{Uiterlijk}Als mens:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als meerman:

{1}Je bent nog laat op school en jou school heeft een 'geheime' kelder maar jij weet de bestaan er van af

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{1}
Je bent nog laat op school en jou school heeft een 'geheime' kelder maar jij weet de bestaan er van af. Dus jij besluit om er een keer heen te gaan want het is eigelijk verbode toegang. Wanneer je de trap af loopt hoor he gebonk tegen iets. Dan zie je een water buis met Zane er in. Hij heeft kettingen om zijn polsen en slaat met zijn staart tegen het glas hij is geblind doekt en zegt zacht"help".

{2}
Je bent op een feest van een vriend en Zane is er ook. Die vriend is best rijk en heeft een zwembad in zijn tuin. Jij kent Zane ook al een tijde hij is niet populair ofzo maar een stil persoon. Maar die avond wanneer jullie buiten zitten word Zane opgepakt door paar jongens en de zwembad in gegooit. Hij dan veranderen zijn benen in een staart.

{3}
Je bent aan het zwemmen in de zee tot er ineens een grote golf jou mee neemt. Je gaat een kop onder en staat op punt buite weste te raken. Tot er ineens een jonge naar jou toe zwemt. Dat was het laaste wat je zag tot je weg valt. Na even word je wakker en zit de zelfde jongen naast jou op het strand.

{4}
Je loopt over het strand en komt bij wat rotsen. Tussen de rotsen ligt een jongen met staart die half in het water ligt. De jongen heeft een erge wond op zijn zij en hij is buiten weste.

{5}
Verzin zelf

Individual RPGWhere stories live. Discover now