☠i'm the dead☠

742 7 6.9K
                                    

{Naam}
Bryan (staat beter bekent al de dood)

{Leeftijd}
Onbekent (ziet er uit als 16)

{Karakter}
Hij staat om bekent dat hij emotieloos is en niet mee leeft met zijn slagtoffers, maar dit verast je want hij leeft soms mee met sommige slagtoffers, en hij is ook best kinderlijk, emotieloos klopt grooten deels maar dat komt omdat hij zijn echte hij wilt verbergen.

{Extra}
Hij is dus de dood

Zijn verleden is onbekent

{Uiterlijk}
Als hij zijn slagtoffers komt op halen ziet hij er uit als mager hein

{1}Je wond best wel gepest op school en wilt op een avond van een brug springen omdat je denkt dat je leven geen nut meer heeft

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

{1}
Je wond best wel gepest op school en wilt op een avond van een brug springen omdat je denkt dat je leven geen nut meer heeft. Maar wanneer je wilt springen houd Bryan je tegen door je arm te grijpen. Hij heeft een zwarte matel aan en capuchon(zoals mager hein)

{2}
Je was vroeger een pester en je had Bryan vaak als slagtoffer. Maar op een dag kreeg je dus het nieuws dat Bryan werd vermist. Je kon amper slapen en was stiekem best bezorgt. Op een avond word je wakker dokr de koude wind, wanneer je je raam dicht wilt doen zie je mager hein(aka Bryan)in je tuin staan

{3}
Je bent een moordennaar en vermoord onschuldige mensen. Op een avond word je wakker en ziet dus Bryan staan als mager hein met zijn zeis in zijn handen.

{4}
Idk verzin zelf

Individual RPGDonde viven las historias. Descúbrelo ahora