💀graveyard💀

86 1 644
                                    

{Naam}
Isaac

{Leeftijd)
18

{Karakter}
Stil, vertrouwt mensen niet snel, sad, verlegen, gesloten, laag beeld over zich zelf.

{Extra}
Hij had een domme fout gemaakt door een deal te sluiten met een demoon, de demoon had hem geluk beloofd. Hij had die geluk wel nodig nadat zijn leven uit elkaar viel.
Zijn zusje was dood gegaan en het was hartverbrekend voor zijn ouders, na even gaven ze het op en begonnen hem de schuld voor haar dood te geven. De demoon had hem verraden en hij zit nu vast op een kerkhof.

Hij is dus vervloekt en zit vast op de kerkhof, hij kan ook geesten zien al vanaf jongs afaan.

{Uiterlijk}

1. Jij bent de demoon die hem zijn leven heeft afgepakt, alleen je checkt voor een of andere reden wel hoe het met hem gaat, hij blijft stil tegen je maar op een dag praat hij een keer terug.

2. Jij bent zijn zusje die dood is gegaan (verzin zelf een doodsoorzaak.) En jij was dus begraven op het kerkhof waar hij vast zit.

3. Jij bent dood gegaan door een onbekende reden, je ziet altijd die ene jongen die daar altijd is, hij is daar altijd stil en heeft wel wat wonden, hij praat nooit terug

4. Je was weggerend van huis omdat je het echt niet meer zag zitten, je raakte verdwaalt en kwam uiteindelijk op een kerkhof waar je een jongen tegen kwam die onder de wonden zat

5. Verzin zelf

Individual RPGWo Geschichten leben. Entdecke jetzt