⚠️bad lucky⚠️

1.2K 4 3.1K
                                    

{Naam}
Joey (Jo)

{Leeftijd}
18

{Karakter}
Joey is nogal roekeloos, hij zit vaak in de problemen, hij houd van uitdaging en avondturen, maar als je hem eenmaal kent snap je waarom, hij is hyper, open tegen vrienden, bescherment en vooral lief en betrouwbaar.

{Extra}
Hij is jarig op vrijdag de 13de de ongeluksdag. Dus sta er niet verstelt van als er een ongeluk gebeurt als je bij hem in de buurt bent. Hij vond het eerst lastig om met pech te leven maar nu niet meer.

{Uiterlijk}

{1}Je kent Joey een klein tijdje en het valt je op dat er vaak ongeluken gebeuren met hem in de buurt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{1}
Je kent Joey een klein tijdje en het valt je op dat er vaak ongeluken gebeuren met hem in de buurt. Een vriend van je is binnenkort jarig en hij gaat iedereen uit nodigen behalve Joey en jij wilt weten waarom.

{2}
Jij geloofd niet echt in die ongeluk dingen. Wanneer het vrijdag de 13de is en Joey op school komt gebeuren ineens alleemaal rare dingen

{3}
(Jullie hebben een relatie)
Je vind het best jammer dat de verjaardagen altijd fout gaan als Joey jarig is dus wil je hem een dag voor zijn verjaardag verassen

{4}
Idk verzin zelf

Individual RPGWhere stories live. Discover now