Capitolul 14

2.4K 176 3
                                    

=Din perspectiva Rebecai=

N-am mai spus nimic si am intrat in masina. A intrat si el si am pornit spre casa. Am stat in linite totala, pana cand mi-a sunat telefonul.

-Conversatie telefonica-

"-Rebeca, fi-ti-ar creierul tau, ma dispera Niall si e numai vina ta!" Imi tipa Harry in telefon.

"-Ce dracu' ai, ma?" Ii spun calm.

"-I-ai ceva de mancare, nu te primesc in casa daca nu vii cu mancare acasa." De data asta s-a mai calmat, dar are acelasi ton amenintator.

"-Da, da. Ma opresc pe la Mc. Hai, pa."

"-Bine, pa. Auzi, ia si tu paine, pentru ca tu si Louis ati cam uitat data trecuta." Incepesa rada ca si cand ar sti ceva ce noi nu stim.

"-Okaaaay."

*Peste 3 ore*

Eu si cu baietii am propus sa mergem in club. Nu imi vine sa cred ca am fost si noi, macar o data, de acord unul cu altul. M-am imbracat repede si am fugit spre usa. Am intrat in fata si am inceput sa rad cand i-am auzit pe baieti injurandu-ma. In fiecare zi aproape ne batem pentru scaunul din fata. Harry s-a urcat la volan si am plecat. Am dat drumul la radio si, fiind melodia lui Taylor Swift, am inceput sa cantam.

"-I knew you were trouble when you walked in!" cantam noi tare.

Cand am ajuns la club, ne-am dus la bar comandandu-ne sase shot-uri de tequila.

Cand erau toti beti, eu uitandu-ma doar la Louis, am vazut ca a scos telefonul din buzunar. S-a uitat confuz spre acesta si s-a indreptat spre usa.

"-Ma duc pana afara!" Spuse vag, dar l-am auzit.

Mi-am incruntat sprancenele. Eram inca constienta de ceea ce faceam si nici de gand beata. Nu am baut decat un singur shot, pentru ca m-am gandit ca trebuie ca cineva sa conduca. Soferul nostru e in vacanta din cauza faptului ca nu mai au concerte pentru o saptamana.

Cand am iesit, l-am zarit pe saten cu o fata necunoscuta mie. Atunci cand m-am apropiat de ei, fata l-a prins de guler pe Louis si l-a tras spre ea, unindu-si buzele. Ceea ce m-a uimit a fost ca i-a raspuns.

"-Ugh." Am marait tare. Amandoi se intorc spre mine, surprinsi.

"-Rebeca ,p-pot sa iti explic!" se balbaie el.

"-Ce sa imi explici? Tipic 'nu e ceea ce pare'? Ca te-ai sarutat cu ea sa te razbuni pe mine?" spun cu regret. "Nu te mai juca cu iubirea mea, Louis! t-te urasc!" am spus si am fugit.

Nici nu stiam unde fugeam. Voiam doar sa ma retrag. Am ajuns in mijlocul strazii. Mi-am intors capul si tot ce am vazut erau doua faruri venind repede spre mine. Negru, doar negru. M-am rostogolit peste masina, cazand pe asfaltul rece, pierzandu-mi cunostinta. Tot ce am mai putut auzi erau doar strigatele disperate ale lui Louis.

=Din perspectiva lui Louis=

A fugit, iar eu dupa ea. 

"-Louis, stai!" Tipa Bianca dupa mine, dar nu ma mai interesa.

Am facut o greseala enorma ca am iesit afara, nici macar nu trebuia sa ii raspund la apel. 

Stateam acolo, strangand-o in brate, si soptindu-i intruna ca va fi bine. Ce a fost in capul meu?

Nu vreau sa o pierd si pe ea! ea este tot ce mai am...ea este cea pe care o iubesc...
Am fost un prost!

Eu ar trebui sa fiu in locul ei. Eu ar trebui sa mor, nu ea.

"-La dracu', la dracu',  la dracu'!" Soptesc in timp ce cautam cu disperare numarul salvarii in telefon. Am apasat apelare, a sunat de o data si dupaa raspuns.

"-Ati sunat la 911,, care este urgenta dumneavoastra?" Vocea femeii imi atinge auzul, iar mie deja mi se strangeau lacrimini in ochi.

"-Iubita mea, este ranita, trimiteti o salvare rapid!" Tip in telefon, plangand in hohote.

"-Care este adresa?"

I-am spus-o, apoi am inchis apelul. Cincisprezece minute pe dracu'. Mereu spun asa si totusi vin peste o ora. Am dat cu telefonul de pamant, apoi mi-am pus mainile in par, tragand de el. Intr-un sfarsit au venit, iar eu m-am calmat foarte putin. Au luat-o, nu am avut voie sa ma urc cu ea, deoarece nu eram membru al familiei si totusi, nu ma interesa. Beat cum eram, am luat masina lui Harry si am condus pana la spital.

"-Te rog, doar sa fie bine!" Soptesc.

*editat 7/22/2017*

✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now