Capitolul 21

2K 156 12
                                    

"-Oh, haide. Cum sa nu stii sa faci o prajitura?" Imi spune in timp ce preparam aluatul. Maine este ziua mamei lui, iar eu il ajutam sa faca o prajitura pentru ea...desi nu stiam absolut nimic.

"-Daca iti spun ca nu stiu, pur si simplu nu fac prajituri prea des, expertule."

Tace din gura si doar rade, apoi continuam sa preparam. Cand tortul e gata, il punem in frigider si incepem sa vorbim. 

"-Care e cea mai mare teama a ta?" Ma intreaba curios.

"-Hm, cred ca cea mai mare teama a mea este ca, atunci cand omor un gandac, ma gandesc ca poate avea familie si prieteni. Si dupa imi pare rau." Incep sa rad de prostia mea si el face la fel, dar se intristeaza.

"-Mie mi-e frica de respingere." 

"-De ce?"

"-Heh." Rade amar. "Era o fata pe care o placeam, i-am spus asta si dupa m-a respins. Se uita la mine ca si cand a sfi un gunoi, iar ea regina lumii. Apoi cand mi-a trecut, iubitul ei foarte 'perfect' a parasit-o si s-a intors la mine."

Il iau in brate si dupa mai vorbim putin si plec.

*

Am ajuns la hotel infrigurata si tremurand. Mergeam incet pe hol. Am vrut sa intru in camera mea,  dar am auzit sunete din camera lui Louis. Am deschis usa si un miros urat de alcool mi-a infundat narile. Mi-am ridicat capul si atunci... tot ce am putut simti a fost cum inima mea se spargea in mici bucatele.

Un cuvant.

Trei silabe.

Sase litere.

Durere.

Asta am simtit cand am vazut-o pe Kate stand deasupra lui Louis, sarutandu-l cu foc. Lacrimile au inceput sa curga pe obrajii mei reci. Am tusit, iar atunci ei si-au intrerupt "treaba" si s-au uitat la mine.

"-Rebeca, pot sa-ti expl-"

"-Nu ,Louis, poti sa faci orice vrei. Oricum nu suntem impreuna." Spun rece." Niciodata n-am fost."O alta lacrima si-a facut aparitia pe obrazul meu, dar am sters-o repede.

Am iesit usor si am inchis usa lasandu-i pe amandoi sa-si continuie distractia. Am coborat scarile si am dat peste Harry. I-am aruncat un zambet trist si am iesit.

*

Ma plimbam singura pe strazi, noaptea, pana cand am intrat in cineva.

"-Rebeca?" spune o voce cunoscuta.

"-Luke"? spun si il strang in brate.

"-Ce s-a intamplat?"

"-Louis m-a in-inselat",spun printre suspine dandu-i drumul.

M-a mai strans odata in brate.

"-Saruta-ma."Spun hotarata.

"-Ce?"

"-Doar saruta-ma si taci.'

Mi-am lipit buzele de ale lui, punandu-mi mainile in parul lui, iar el in jurul taliei mele. Mii de fiori mi-au strabatut corpul, dar oricat as incerca, nu simt acelasi lucru ce-l simt atunci cand ma sarut cu Louis. Dar m-am gandit ca Luke ar putea fi refugiul meu. Unde pot scapa de gandurile despre Louis. Tot ce-mi trebuia acum era iubire, siguranta. Aveam nevoie de asta. Nu-mi vine sa cred. Louis m-a inselat deja de doua ori. Si eu l-am iertat ca o proasta. Intre iubire si ura este doar un pas.

Iar eu l-am facut.

Il urasc.

Nu mai vreau sa-l vad.

Vreau sa il tin cat mai departe de mine.

*editat 7/22/2017*

✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now