Capitolul 17

2.1K 162 7
                                    

*hehe le gif*

L-am indepartat si i-am dat o palma de toata frumusetea. Am plecat in camera mea, trantindu-ma de usa. Am alunecat pana cand am ajuns pe podea. Lacrimi sarate imi invadau fata si tot ce puteam sa fac acum este sa ma scufund in durere. Ce ma fac?

M-am dus si m-am asezat langa oglinda.

"-Louis sau Niall?" soptesc, oftand. M-am pus in pat, cu andul sa adorm.

*

Deodata Louis a intrat in camera mea. Mi-am sters repede lacrimile, dar cred ca se observa. M-am intors spre el, vazandu-l zambind. Am afisat un zambet trist si l-am imbratisat strans.

"-Ai patit ceva?" spune ingrijorat, despartindu-se de imbratisare ca sa ma poata privi in ochi.

'Nu, decat te-am vazut sarutandu-te cu alta, apoi aproape am murit, dupa m-am sarutat cu Niall si nu stiu de ce dracu', plus acum nu stiu ce sa fac, dar e okay.' Gandesc.

"-Da." Spun cu un glas stins.

 Acum e momentul in care mi-am dat seama de ceva... tot timpul asta a fost Louis... nu Niall. Il iubesc pe Louis!

M-a lipit de perete, zdrobindu-mi corpul cu al lui, dar se simtea atat de bine. M-a sarutat, limba lui cercetadu-mi fiecare zona a gurii. Si-a pus mainile pe soldurile mele coborand usor. Mi-a strans fundul in maini ridicandu-ma, eu infasurandu-mi picioarele in jurul lui. Mainile lui urcau incet pe sub tricoul meu, mangaierile lui trimitandu-mi mii de fiori prin tot corpul. Am gemut in sarut cand i-am simtit mana atingandu-mi sanul.

Mi-a dat jos tricoul, eu profitand de asta pentru a lua o gura mare de aer inainte ca buzele lui sa le zdrobesca din nou pe ale mele. Mi-a mangaiat fin spatele inainte de a ma pune in pat, el asezandu-se peste mine. I-am dat tricoul jos, punandu-mi ambele maini pe pieptul lui, coborand spre cureaua care parca ma deranja.

Mi-a desfacut capsele sutienului, aruncandu-l pe undeva prin camera. A lasat un sarut pe maxilarul meu, coborand. Mi-a sarutat tot gatul, pana mi-a gasit locul meu sensibil. L-a muscat, iar eu am gemut, apoi a lins acea particica.

"-Acum toata lumea va sti ca esti a mea." Imi sopteste in ureche si ii simt degetul cum traseaza muscatura.

Mi-a strans cu putere sanul drept, pe cel stang rasfatandu-l cu saruturi umede, facand asa si cu celalalt.

Mi-a sarutat abdomenul ajungand spre feminitatea mea. Mi-a pus ambele picioare pe umerii sai , tragand de blugii mei pana i-a dat jos. A depus un sarut scurt prin lenjerie, eu gemand scurt. M-a privit cu ochii lui fruosi, acum intunecati de dorinta, apoi mi-a dat materialul subtire jos si a depus saruturi pe coapsele mele.

"-Louis, nu ma mai tachina." Ma plang.

Chicoteste, dar nu face ceea ce vreau si revine peste mine, ma saruta apoi ma priveste amuzat. 

"-Te urasc asa mult." Ii spun, bosumflata.

Rade si se dezbraca complet, apoi se pozitioneaza la intrarea mea.

"-Esti sigura ca vrei sa faci asta?" imi spune ragusit.

Doar aprob din cap. A intrat usor in mine, eu simtind putina durere. Am stat putin ca sa ma obisnuiesc cu el, apoi i-am facut semn sa continue.

Intra usor in mine cu miscari lente, iar usor durerea se transforma in placere.

"-Mai repede." Gem si il simt cu incepe sa se miste mai repede. 

Camera era plina doar de gemete si respiratii grele si ii multumesc lui Dumnezeu ca baietii nu erau acasa in momentul respectiv. Am simtit cum un nod mi se formeaza in stomac, iar eu eram pe culmile placerii. Mi-am dus mainile pe spatele satenului si l-am zgariat. Cu alte cateva miscari si-a dat drumul in mine, iar eu foarte putin timp dupa. S-a asezat langa mine si amandoi am incercat sa  ne linistim.

Am stat un pic gandindu-ma la ce s-a intamplat, iar dupa m-am ridicat in fund.

"-N-ai folosit prezervativ?" spun cu o oarecare teama in glas.

"-Uhm..pai..erm..."

"-Idiotule!"

*editat 7/22/2017*

✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now