Capitolul 24

2.1K 143 7
                                    

Mi-am deschis ochii usor, incruntandu-ma si punandu-mi plapuma peste cap. M-am intors pe partea cealalta, punandu-mi capul pe pieptul lui Louis, el incolacindu-si mana dupa talia mea micuta. Noaptea trecuta a fost doar... wow. Il iubesc... nu as putea niciodata sa il urasc. Si totusi... este doar atat de perfect.

A deschis si el ochii somnoros, strangandu-ma mai tare in brate.


"-Neata!" spune incet, uitandu-se la mine.


"-Uhm, mda , neata!" spun si eu ridicandu-ma.


M-am intors spre Louis, vazandu-l ca se uita la mine cu o fata perversa. Iar, acum mi-am dat seama... eram inca dezbracata. Nu m-am ascuns sau ceva... decat m-am dus la dulap, luandu-mi hainele si intrand in baie. Mi-am facut un dus scurt, imbracandu-ma si iesind. Am dat peste un Louis imbracat si aranjat. Ce naiba ?!

Cand a avut timp sa se si aranjeze?

M-am aranjat si eu putin, iar cand m-am intors m-a intampinat cu un sarut dulce. Mi-am inconjurat mainile de dupa gatul lui, iar el si-a pus mainile pe spatele meu coborand usor pana la talie. Mainile lui au ajuns sub fundul meu, ridicandu-ma, eu incolacindu-mi picioarele in jurul lui. M-a lipit de un perete, pentru sprijin. Si-a dus mana sub tricoul meu, urcand usor pana la sutien. Atingerile lui imi dadeau fiori, iar el cred ca a observat, ranjind in sarut. Am intrerupt sarutul incercand sa imi recapat repiratia.


"-Mi-e foame!" spun si incercand sa ma dau jos.


"-Si mie."Spune si ma mai saruta odata.


M-a lasat jos eu, desigur, nemaiputand sa ma tin atat de bine pe picioare. Am mers incet la bucatarie, luandu-mi tot ce-mi trebuie pentru a face cateva clatite. Am preparat aluatul, punand putin cate putin in tigaie. Dupa ce am facut o farfurie plina de clatite, am pus sirop de zmeura peste si am inceput sa mananc. Pe usa a intrat Harry si Niall somnorosi, cu cearcane foarte mari si parul ciufulit.

"-Voi ce-ati mai patit?" spun plictisita.


"-Nu e vina mea, camera ta este exact langa a mea. Nu puteati sa fiti, naiba, mai silentiosi? Ce dracu!" spune Harry nervos. Prima oara nu mi-am dat seama ce voia sa spuna. Aproape ca m-am inecat cu clatitele cand mi s-a aprins beculetul.

Oops.

Am luat un pahar cu apa si am baut putin, pana cand am simtit ca pot sa respir din nou.

Am iesit si m-am dus in sufragerie. M-am aruncat in canapea, luandu-mi telefonul. Aveam un mesaj primit de la Luke. Meh, arunc telefonul fara sa cred ca e atat de important.

LUKE!

*facepalm*

Am uitat de Luke. Ce ma fac?

Nu vreau sa ii ranesc sentimentele. In timp ce eu ma gandeam, soneria s-a auzit.


"-Deschid eu!" tipa Louis fugind pe scari.


Pe usa a aparut Kate cu un zambet larg, sarind la gatul lui Louis si sarutandu-l.

Am inghitit in sec si mi-am intors pivirea.

Asa faci, Tomlinson, huh?

Sa stii ca doi pot juca jocul asta.

I-am dat mesaj lui Luke sa vina pe la mine.

*

Soneria s-a auzit si m-am repezit sa deschid usa. Luke a aparut cu cel mai dragut zambet pe care l-am vazut.

M-a luat in brate sarutandu-ma lung si dulce. Am tras cu ochiul la Louis si Kate stand imbratisati pe canapea. Louis se uita la noi, inclestandu-si pumnul. Muschii lui s-au incordat si pe fata lui perfecta a aparut un zambet fortat. Kate i-a intors fata spre a ei, sarutandu-l.

L-am luat pe Luke de mana si am plecat pe afara. Aveam nevoie de aer.

Eu si Louis am avut o seara minunata. Dimineata a fost un dulce, iar dupa putin timp apare Kate si este cu totul... indiferent. Doar... nu-mi vine sa cred.

Ce-mi mai face baiatul asta!


*editat 7/22/2017*

✓ Harry's sisterOn viuen les histories. Descobreix ara