Capitolul 19

2K 160 4
                                    

Din perspectiva lui Harry

Tocmai ce ma indreptam spre camera mea cand l-am vazut pe Louis, in chiloti, iesind din camera surorii mele. Am stat doua secunde fara sa spun nimic. Stai asa... Louis, in chiloti, camera surorii mele.

N-am spus nimic si in schimb l-am apucat de brat intrand din nou in camera Rebecai. Cand am vazut cum era imbracata... defapt dezbracata, si expresia de pe fata lui Louis m-am prins ce se intamplase dar voiam sa aud minciunile lor. Am luat o pozitie serioasa si am spus:

"-Astept!"

"-Jucam poker pe dezbracate/ faceam anatomia umana pe Louis."Au spus amandoi in acelasi timp.

"-Deci, faceati anatomia umana in timp ce va jucati poker pe dezbracate."Am spus ironic.

Ambii si-au pus ochii in pamant.

"-Louis, iesi." Spun calm in timp ce ma uitam amuzat la sora mea.

Cand am ramas amandoi in camera i-am dat halatul de pe fotoliu, ne-am privit pentru cateva secunde si am izbucnit intr-un ras groaznic.

"-N-ai putut sa te abtii, asa-i? Nu spun ca Louis e bun pentru tine, doar ca, esti sigura ca faza Fifty Shades Of Grey era necesara?"

"-Poate ca nu, dar stii ca nimeni nu ajunge usor la mine." 

"-Woah, woah, woah surioara. Nu ma intereseaza detaliile siropoase, dar... as fii zis mai degraba ca ai o legatura cu Niall, ticalosul de Louis s-a ascuns bine de mine."

"-Ce vrei sa spui?" spune cu o usoara ingrijorare.

Stiam totul si nu eram de acord cu asta. Il stiu pe Louis mai bine ca oricine, si el nu e genul de baiat care sa puna atat de mult la suflet. Mai ales sa aiba o relatie de lunga durata.

"-Nu sunt de acord, sa stii."Spun serios.

Din perspectiva Rebecai

Nu-mi vine sa cred, cum?

"-Dar... Harry!" spun suparata si putin socata.

"-Nu, il stiu pe Louis si te va rani, nu vreau sa te vad suferind. Pun pariu ca deja te-a folosit, apoi  te-a inselat fara sa-ti dai seama."

E... adevarat. Louis m-a inselat o data dar am sters cu buretele dand vina pe alcoolul ce ii curgea prin vene. Sau poate... nu.

"-Nu vrei sa ma vezi suferind, huh?" spun simtind cum lacrimile isi fac loc in colturile ochilor."Pai, atunci nu o sa ma vezi nici fericita!" spun cu vocea tremuranda dand drumul lacrimilor.

Am vrut sa plec, dar m-a prins intr-o imbratisare stransa. Nu m-am impotrivit, ci mi-am pus mainile pe pieptul lui, suspine iesind printre buzele mele.

Ce o sa-i spun lui Louis?

*editat 7/22/2017*





✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now