Capitolul 7

3.2K 213 1
                                    

Concertul s-a terminat repede, iar eu am aflat, din nefericire, ca petrecerea incepe in cinci minute. Baietii s-au uitat confuzi la mine cand am ramas stana de piatra.

'Cum mai imi fac eu machiajul, cand ma mai imbrac? prea putin tiiiiimp.'

Apoi am zambit siret si doar am plecat usor spre camera mea. Cu cat mai tarziu cu atat mai bine. Ashley nu va sti ce a lovit-o. Am facut un dus, apoi m-am dus la dulap. Mi-am luat rochia rosie stramta, cu o palma sub fund, tocurile negre, mi-am pus peruca blonda si lentilele albastre, apoi mi-am dat cu ruj rosu pe buze si tus.

Am iesit din camera si am coborat in sufragerie, unde baietii ma asteptau.

I-am spus lui Harry sa le spuna baietilor despre plan, deci deja stiau de ce sunt asa mascata

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I-am spus lui Harry sa le spuna baietilor despre plan, deci deja stiau de ce sunt asa mascata.

Am plecat cu limuzina noastra neagra si am ajuns acolo cu trei ore in intarziere. Dar nu ne pasa. Abia astept sa-i vad fata lui Ashley cand ne facem intrarea. Le-am luat si pe fetele de la Little Mix, pentru ceilalti baieti si in sfarsit am ajuns. ne-am dat cu totii jos si am intrat pe usile mari. Ashley este organizatoarea petrecerii, probabil ne-a invitat ca sa-l faca pe Harry sa se simta prost, cand se linge cu altul in public. L-am luat pe Harry de brat si ne-am zambit. Melodia era 'Supermassive Black Hole-Muse' si ma simteam si mai bine, intrand cu un mers sexy. Era pur si simplu perfecta pentru situatia de acum. Cand am zarit-o pe Ashley, i-am zambit victorios, apoi ne-am indreptat spre ea, ceilalti ducandu-se la treaba lor.

"-Ashley, cat de bine imi pare sa te revad. Multumim de invitatie. Oh si ea este iubita mea, Charlotte." Harry spuse mandru si serios.

Ea se uita la noi nervoasa, dar ascunde asta cu un zambet fals si isi intinde mana spre mine.

"-Incantata de cunostinta." Spune.

"-Placerea este a mea." Vorbesc calm si zambesc putin, strangandu-i mana, apoi ma intorc spre Harry. "Harry, iubitule, chiar vreau sa dansez." Ii spun seducator si il iau de mana. Simteam cum privirea roscatei imi ardea spatele, dar am ignorat asta si am mers spre ringul de dans.

"-Haide sa ne distram, Harry."  Rad si el face la fel. Melodia s-a schimbat intr-una mai sexy, 'Wicked games' de la The Weeknd si, jur, ca totul mergea cum planuiam. Noi voiam ca Ashley sa devina geloasa pe 'relatia' noastra foarte 'pasionala'. Am inceput sa dansam lent, apoi m-a intors si si-a pus mainile pe soldurile mele. Am aruncat o privire la roscata, careia ii iesea fum pe urechi. M-am intors in bratele lui si m-am apropiat d eurechea lui, fiind atenta ca fiecare miscare sa fie una senzuala.

"-Harry, ii iese fum pe urechi, continuam sa o pacalim sus?" Zambeste malefic si doar ma ia de mana si urcam pe scari, intrand intr-o camera oarecare. Am simtit-o in spatele nostru, dar doar am intrat si am incuiat usa. Patul era fix in dreapta usii, mai departe, ceea ce facea imposibil sa vada prin gaura cheii. Ne-am aruncat in pat si am inceput sa sarim in el, usor prima data. Apoi am inceput sa tipam, mimand sunete de sex, si saream si mai tare in pat. (Voi, astia care ati vazut Easy A stiti la ce ma refer.)

Apoi ne-am dat jos, i-am ciufulit putin parul, si el pe-al meu. A cautat un servetel si cand a gasit un pachet, a luat unul si mi-a sters rujul de pe buze, apoi am iesit din camera ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, doar ca sa dam peste o Ashley care a cazut la picioarele noastre.

"-Oh, Ashley, nu stii ca nu e frumos sa tragi cu urechea?" Spuse Harry, victorios.

Doar se ridica si isi scutura rochia roz aprins de praful inexistent, apoi isi ridica privirea spre noi, plangand cu lacrimi de crocodil.

"-Credeam ca ma iubesti." Bufneste intr-un plans isteric.

"-Draga, te iubesc cat stelele de pe cer." Ii spune dulce.

"-Dar-dar e zi."  Spune confuza.

"-Exact." Radem si isi arunca bratul de dupa gatul meu apoi plecam de tot de la petrecere.

Dimineata

"-Louis, fir-ai tu sa fi, cu fata ta de babuin posomorat! Daca te prind, te tund si dau parul tau tigrilor de la gradina zoologica!" tip nervoasa.

"-Nu o sa ma prinzi niciodata, hahaha!" spune el razand.

L-am vazut stand in prag, dansand incet. Am pornit spre usa, iar el a luat-o la fuga. L-am fugarit prin tot hotelul, oamenii uitandu-se ciudat la noi. El fugea razand, iar eu il alergam cu o matura pe care am luat-o din mana menajerei. S-a intors de mai multe ori, inca alergand, facand fata de maimuta, iar cand a mai vrut sa se intoarca odata, a cazut pe spate, si eu peste el. M-am ridicat in coate, dandu-i o palma zdravana. In urmatorul moment eram sub Louis.

"-Louis, da-te de pe mine!" spune dand din picioare si din maini.

"-Nu!" spune hotarat.

Iara am ajuns in pozitia asta?!

Am avut forta cat sa il intorc iar sub mine. Acum eu eram peste el. Doamne, ce pervers suna asta!

Stateam cu mainile incrucisate, luand o atitudine superioara.

"-Louis William Tomlinson, o sa platesti pentru asta!"

"-Hai lasa, o sa iti cumperi alta rochie!" spune nepasator, sprijinindu-se  in coate.

"-Era de la Tiffany's!" spun nervoasa.

Apoi brusc mi-a venit o idee.

"-O sa imi cumperi alta rochie?" spun suparata.

"-Duh, normal ca nu!" spune pufnind.

"-Aham, bine atunci!" spun, apropiindu-ma incet de el.

Aveam un plan. L-am tras repede spre mine de gulerul camasii. Eram la un centimetru de fata lui. Si-a pus mainile pe soldurile mele, iar eu am ramas uimita. Imi distruge planul. M-am departat putin, iar m-am apropiat usor, el incercand sa ma sarute.Da!
M-am mai apropiat putin, usor.

"-Cand vrei sa mergem la mall?" a spus ,inghitind sec.

Mda, a  cazut in plasa!
M-am ridicat de pe el, zambind victorios. Am plecat spre camera mea si m-am imbracat putin mai gros,pentru ca e frig afara. In aproximativ zece minute eram gata, si eu si Louis. Am iesit din camera, intrand direct in lift, Louis urmandu-ma. Cand am iesit din lift, multi paparazzi au sarit pe noi, la propriu!

"-Louis, Rebbeca sunteti impreuna?" spune un paparazzi.

"-Cand v-ati cuplat?" spune altul.

"-Este ceva intre voi?" altul.

Aoleu ce se intampla cu oamenii astia?
Si serios,cand ne-am cuplat?
Oameni,treziti-va,nu suntem un cuplu!

"-Stiti ce este intre noi? Un zid." Le spun.

Cu greu am trecut de ei, intrand direct in masina. Off, cu paparazzi astia, cum sa creada ca suntem impreuna?

Am ajuns la mall, iar eu am pus ochii pe o rochie superba, neagra, cu un umar gol. Am luat-o direct ducandu-ma sa o probez.

"-Rebeca, mai ai mult? Cat iti ia sa pui o rochie pe tine?"spune exasperat.

"-Aoleu imediat termin. Si sa fie clar, asta este o pedeapsa pentru tine, pentru ca mi-ai rupt rochia. O sa stai cu mine toata ziua la cumparaturi."

L-am auzit oftand exasperat. Am iesit, facand o pirueta. Mi-am pus mainile in solduri si am zambit. Louis se uita inca plictisit, examinandu-ma din cap pana in picioare.

"-Deci ...cum imi sta?" spun curioasa.

"-Vrei sa fiu sincer sau sa ma prefac?"

"-Prefa-te mai bine!"

"-Iti sta super frumos, fata!"spune pe un ton pitigaiat, punand picior peste picior si uitandu-se la mine ca o pitipoanca.

"-Hai, nu te mai prosti!" spun serioasa, incruntandu-ma.

*editat 7/21/2017*

✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now