Capitolul 26

1.9K 135 15
                                    

*Peste un an *

M-am trezit de dimineata și m-am ridicat repede de pe pat. Am facut un dus și m-am dus la dulap. M-am uitat la rochia pe care o voi purta in ziua aceasta. Este cea mai mare zi.
Perrie a venit la mine in camera si m-a ajutat sa ma pregatesc, machiandu-ma si imbracandu-ma cu rochia superba de mireasa.

"-Mama." Annelise, fetita lui Perrie, apare de dupa usa impreuna cu Zayn. 

Brunetul cand ma vede se preface ca isi sterge o lacrima imaginara.

"-Partenera mea de farse in sfarsit se casatoreste." Rad si il iau in brate, apoi Perrie ma cearta ca voi strica rochia.

"-Sper sa nu uiti ca trebuie ii pacalim pe astia mai mereu." Imi face cu ohciul, iar eu ii raspund cu un zambet.

*

Ne apropiam de locul unde imi voi lega destinele cu iubirea vietii mele. Stiu... suna prea ciudat iesind din gura mea... dar este adevarat. Il iubesc si vreau sa imi petrec restul vietii cu el. Am coborat din limuzina alba, inima sarindu-mi din piept. Harry a venit, luandu-ma de brat zambind sincer. M-a condus pana la altar, dupa lasandu-ma sa urc usor scarile din marmura alba, pana la Louis, care... arata la fel de superb. Dupa ce am facut lucrurile necesare pentru a ne casatori, spunand amandoi un "Da" tare, ne-am sarutat si am zambit. Rudele noastre au aplaudat tare si au aruncat cu petale albe de trandafiri cand noi am coborat.

*
"-Haide!" Imi spune Louis, care ma tinea in brate si ne indreptam spre dormitorul nostru. Eram in luna de miere, in Hawaii. Aici aveam inchiriata o cabana (mai mare) pentru aceasta luna. Cand a vrut sa intre in dormitor, m-a dat cu capul de uda, iar el a inceput sa rada ca un idiot.

"-Idiotule!" Tip, frecandu-mi locul lovit.

"-HAHAH, O IUBESC PE REBECA STYLES!" Tipa ca un nebun, dar zambesc.

"-Rectifica, Rebeca Tomlinson." Il corectez.

"-Ai dreptate," isi uneste fruntea cu a mea, "esti a mea, si numai a mea."

Sfarsit.

*editat 7/22/2017*

✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now