Capitolul 6

3.7K 219 3
                                    

Mi-am bagat castile in urechi si mi-am lipit fruntea de geamul avionului. Am inchis ochii si am asteptat ca somnul sa isi faca aparitia.

*Peste cinci ore*

Doua maini masculine ma zguduiau. Am deschis incet ochii, vazand ca era maimuta de fratemiu.

"-Ce vrei, ma?"

"-Misca-ti fundul ala puturos afara din avion, pana nu te iau cu forta."Tipa la mine ca un descreierat.

M-am ridicat nervoasa...pff, nervoasa e putin spus. Sunt furioasa!

Ahh, nu poate si el sa fie un frate normal?

Mi-am luat valiza si am pornit cu pasi repezi spre masina ce ne astepta in fata aeroportului.

*La hotel*

"-Cum adica mai aveti doar cinci camere?" tip eu nervoasa, plesnindu-mi mainile pe blat, iar receptionera se da un pas in spate.

"-Trebuie sa stai cu unul din noi",spune Liam calm.

"-Oh, nu, nu, nu, nu!" spune Harry, gesticuland cu mainile."Ea sta cu mine! n-am incredere in voi, perversilor!"

"-Tu vorbesti!" spune Niall.

"-Taci! .Este sora mea si sta cu mine! m-am facut inteles?"

Bine. Nu l-am mai vazut pe Harry asa de mai bine de cincisprezece ani...Doamne! ma transform in bunica!

Ne-am dus in camerele noastre, eu aruncandu-ma direct in pat. Camera noastra este mare. Poate prea mare pentru doar doua persoane. O plasma mare sta asezata pe peretele din fata patului. Pe partea dreapta a camerei erau doua ferestre mari, iar in mijlocul ferestrelor era o usa din sticla, pentru a te duce pe balcon. Un duap gigantic, usa langa dulap care duce spre baie. Harry statea in fata mea cu mainile in solduri.

"-Tu numai asta stii sa faci?" spune plictisit."Sa stai?"

"-Nu ma judeca."

Pana la urma m-am ridicat si am plecat sa fac o baie calda. Dupa toata agitatia asta imi trebuie putina relaxare.

Am lasat apa sa curga cat timp eu aprindeam cateva lumanari parfumate. Le-am asezat frumos pe langa cada si pe jos. Am pus spumant de baie cu aroma de vanilie si am inchis usor lumina. Am incuiat usa in caz ca timpitul de fratemiu incearca sa intre. Am intrat in cada, un fior de placere trecand prin tot corpul. Ma tot rasfatam, gandindu-ma la ce pot face in seara asta. Oare ce o mai face Matt? Dar Alyssa?

Ma tot gandesc cati prieteni am lasat in urma cand a trebuit sa plec cu Harry in turneuri. Mai tin minte cand Harry era mai protector cu mine, nu ca acum, arogant, ingamfat si asa plin de el. Eram in clasa a 5-a...

Secventa retrospectiva

Ma plimbam singura prin parc, ascultand fosnaitul frunzelor atunci cand vantul le impinge pe trotuar. Am inceput sa fredonez usor o melodie lenta, dansand si invartindu-ma cateodata. Mi-am lasat capul in jos, privind pamantul. S-au auzit niste pasi repezi, iar in urmatoarea secunda eram pe jos. Cand mi-am ridicat privirea, am observat batausii clasei.

"-Mai, mai, mai. Uite ce-am gasit, baieti!" Spune 'seful' lor, Jack, iar catelusii lui, Mortimer si Bert zambesc jegos.

Am inceput sa tremur, tragand de manecile puloverului sa-mi ascund celelalte vanatai provocate de el. Se apropie de mine si se apleaca, ridicandu-si mana. Mi-am inchis ochii, asteptand lovitura.

"-Nici sa nu te gandesti sa pui mana pe ea." O voce cunoscuta a marait.

Imi deschid ochii, doar sa-l vad pe Harry stand in fata mea, mana lui strangandu-i incheietura lui Jack. M-am ridicat si m-am dat mai in spate. Am vizionat cum fratele meu mai mare se bate pentru mine cu trei baieti. Am inceput sa plang, intorcandu-ma cu spatele, nu voiam sa vad scena.

✓ Harry's sisterWhere stories live. Discover now