Maybe it's a small thing, but even small things hurt .

974 58 26
                                    

,,Mack? Sice jsem tohle ještě nezažila, ale věř mi, že on tohle cítí taky a ano je to nehorázný debil, ale on sám neví jaké to je, když se zamiluje na tož někdo opravdu do něj, a ano je to pocit na hovno, ale je to láska Mack a ta nikdy není lehká, oba si budete muset vybrat mezitím co je snadné a co je správné ." Podívala jsem se na Nicolette a opřela jsem si hlavu na její rameno, ,,Já vím." Má pravdu, není to lehké.

Pohled Kylie:

,,Camerone?" Podívá se na mě ,,Co se stalo?" Podívám se na něj a neudržím se úsměvu, Nash se začne znovu smát ,,Co se ti stalo?" Cameron si povzdychne ,,Pojď stranou." Kývnu hlavou a popojdeme od kluků pár kroků ,,Mack mi dneska dala facku." Podívala jsem se na něj jestli mi nelže ,,Cože? To by Mack neudělala, není taková." Cameron se na mě podívá ,,Asi už ji neznáš Kylie, jako já ne." Wow ještě on do mě dneska pojede ,,Znám ji moc dobře." Cameron jen kývne rameny ,,Mluvila jsem s ni, teda aspoň jsem se o to pokoušela, ale vtrhla tam ta kráva Nicolette." Cameron se zasmál ,,Kylie, hele nech ji dýchat, čím dál na ni budeš tlačit, tím víc ji budeš odpuzovat pryč." Zmateně se na něj podívám ,,Jsi snad můj psycholog?" Cameron se zasmál ,,Asi jsem to chytil od těch dvou." Cameron ukáže prstem a já se podívám na Aarona a Nashe, kteří mi zamávají, usměju se ,,Jo, asi máš pravdu, budu se snažit, ale chtěla jsem s tebou probrat něco jiného." Cameron mě chytne za ruku ,,A co?" Podívám se na Shawna ,,Mack je na tom hodně špatně a není to jen kvůli nám, ale i kvůli Shawnovi, zaslechla jsem je jak se baví s Nicolette a Mack ji říkala, že k němu něco cítila, ale už dál nemůže." Cameron se podívá na Shawna, který nás sledoval a vypadal mimo, pak jak ucítil pohled mě a Kylie, rychle uhnul a odešel pryč. Podívá se  na mě ,,Hele tohle nemá cenu řešit, musím jít." Podívám se na něj ,,Dobře." Nakloní se ke mě a dá mi rychlou pusu.

Pohled Mack:

Zvednu hlavu z Nicolette ramene a obejmu ji ,,Děkuju Nicolette, ulevilo se mi a jsi první člověk, kterému jsem to řekla." Nicolette se na mě usmála ,,Taky jsi první člověk, kterému jsem se otevřela a poznává moje pravé já, jak se to říká." Nicolette se rozesměje a já s ní. 

,,Mack?" Podívám se na ni ,,Hm?" Pozvedla svůj mobil a já se na něj podívala ,,Proč ti píše, že se s tebou musí sejít?" Nicolette se na mě podívá ,,Nemám ponětí, chceš abych mu odepsala a nebo ne?" Usměju se na ni ,,Mack? Proč se tak culíš?" Podívám se na ni ,,Protože ehhhhh, asi to bude znít uboze, ale prostě neskrýváš přede mnou to, že ti napsal a ještě k tomu se mě ptáš jestli mu máš odepsat a nebo ne." Nicolette se na mě zmateně podívá ,,A co je na tom prosimtě?" Usměju se ,,Prostě nedokážu to popsat, ale víš co mi  udělala Kylie s tím Cameronem, skrývala to a prostě pak už sama to dál znáš, ale ty, prostě děkuju, hodně to pro mě znamená. A vím není to ta samá věc, ale jen mi to, to připomnělo" Nicolette se usmála ,,Hele dneska už bylo slz dost a navíc nerada bych zrovna tobě tajila tohle, takže co teď?" Podívám se na Nicolette a usměju ,,Odepiš mu!" Nicolette se zasměje ,,Ouuu ďábel z tebe zase vylézá!" Zasměju se ,,Možná, ale on neví, že tu jsem, takže piš." 

Nicolette: Z jakého důvodu? ,,Mám to odeslat Mack?" Nadechnu se ,,Jo."

Shawn: Potřebuju sakra radu, nebo nevím, ale potřebuju se tě na něco zeptat.

Podívám se co Shawn napsal ,,Zní přesně tak, když se nechová jako debil, víš co myslím, jakože když nachvilku odhodí svoje sebevědomí stranou." Nicolette se zasměje ,,Jo holka, já takového Shawna neznám."

Nicolette: Ohledně čeho? A kde?

Shawn: Tyvole kdybych to chtěl řešit přes zprávy nechtěl bych se sejít ne? Ve 3 v parku.

Začnu se smát ,,Jako přesně tohle sebevědomí a je to zase arogantní debil." Nicolette se zamračí ,,Tyvole doufám, že si aspoň namele hubu, když je takový, fakt jako, kdo na něho pak má mít nervy." Podívám se před sebe, já je s ním měla..

Nicolette: Zklidni se, okk.

Nicolette se podívá na čas ,,Bude tu za 15 minut." Začnu panikařit ,,Musím jít!" Nicolette se zasměje, stoupnu si a otočím se k Nicolette ,,Musíš mi pak hned dát vše vědět!" Nicolette se zasměje ,,Stejně pak hned půjdu k tobě a připravíme se spolu na ten jejich zápas." Povzdechnu si ,,Dobře." V rychlosti ještě Nicolette odejmu a jdu rychle domu, nechápu ohledně čeho chce poradit, prostě se v něm nevyznám, musím se znovu usmát, kvůli té maličkosti, kvůli tomu jak mi Nicolette ukázala zprávu od něj, vím,  není to stejné jako co mi udělala Kylie, ale prostě od té doby mám pochybnosti, Nicolette mi nelhala, nešla za mými zády, a ano chápu, pro některé se to může zdát, že je to totální kravina ,,Že prostě a co, tak ji napsal ne?" ale pro mě? Vím co to dokáže způsobit tomu člověku, však tomu člověku  věříte, říkáte mu vše a pak ve skutečnosti, toho člověka ani neznáte, lže vám celou dobu a skrývá věci, prostě vás překvapí a zničí. A co si budeme tohle může hodně ublížit, skoro každý tohle jednou poznal nebo si tím prošel, cítil tu zradu, že se vám udělá až špatně od žaludku, jen kvůli jedné zprávě a nebo lži. Každý to cítí jinak, jako já to cítím takto a proto jsem se musela usmát jak mi to Nicolette ukázala. Tím mi prostě sama dokázala, že není Kylie. Nicolette věřím a ano nezačaly jsme spolu nejlíp, nebo spíš vůbec dobře, ale je tu pro mě a prostě díky ni ještě stojím, jestli se tomu tak dá říct, je to jak kdyby tu byla se mnou celou dobu. 

Další kapitola:) Hope you like it♥

Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat