You two must choose between what is easy and what is right.

958 58 18
                                    

Nash se nadechne ,,Změnil, ty a Mack, mezi vámi se všechno změnilo, do vašich citů už dávno nepatří nenávist jak na začátku a upřímně si myslíme, že tam nikdy ani žádná nenávist nebyla, byla to jen přetvářka." Nic neříkám, protože na tom něco je ,,Bože vy jste opravdu blbý, kdybych chtěl psychologa tak si na ním zajdu sám." Cameron se zasměje ,,Myslím, že ode dneška od toho máš tady Aarona a Nashe." Zasměju se ,,Ale jsme drahý kámo, protože jsme nejlepší, tak příště, si připrav peníze." Zasměju se ,,Jo vám dvěma, bych tak určitě něco dal." Cameron se zasměje ,,Tak jdeme, schůzku si domluvíte po cestě." 

Mack pohled:

Podívám se na mobil a jsou skoro tři hodiny, odpoledne. ,,Opravdu musím dneska jít na ten zápas?" Nicolette se na mě zamračí ,,Hele dali jsme si slib, pamatuješ?" Nadechnu se a podívám se přede mě ,,Bohužel jsem ti na to kývla no." Nicolette mě praští ,,Co ty víš, dneska se toho může hodně stát." Podívala jsem se na ni zmateným pohledem ,,Co přesně myslíš?" Zasmála jsem se ,,Jakože upřímně, už mě ani asi nic nepřekvapí, jak to co se mi děje poslední měsíc." Nicolette se podívala před sebe ,,Nemyslím to špatné Mack, ale myslím něco po čem toužíš a chceš." Opět jsem se na ni zmateně podívala ,,Jako co?" Nicolette se zasměje ,,Mende-" Hned zvednu pravou ruku a dám ji svoji ruku na její pusu ,,Ani to nedokončuj Nicolette." Nicolette odstraní moji ruku ze své pusy ,,Mack, vím, že ho chceš a oblbuješ tím jen sama sebe." Nadechnu se a promnu si obličej ,,Nicolette s ním je to jako na horské dráze, jednou je nahoře a pak zase dole, nikdy nevíš co ti řekne a jakou bude mít náladu, nesnáším ho tak strašně moc, že to ani nemůžu vysvětlit jak moc." Nicolette se zasmála ,,Brzdi prosimtě, chápu, ale jen poslední otázka, jak jsi se cítila, když si ho políbila a on tebe? Jak se cítíš když se na tebe podívá, nebo když je blízko tebe?" Neodvrátila jsem od ni pohled, zhluboka jsem se nadechla ,,Nicolette.. To je těžká otázka." Nicolette se na mě podívala ,,Ani není Mack, zavři oči a zkus to popsat, ty pocity." Kývnu hlavou, zhluboka se nadechnu a zavřu oči.

 ,,Vzpomínám si jak se vedle nás nastěhoval, byla jsem nedočkavá, když mi mamka řekla, že vedle nás se stěhuje stejně starý kluk, pamatuju si jak jsem šla s mamkou a tátou je přivítat a otevřel nám Mendes. Byla jsem v šoku a to doslova, poznala jsem ho, ale nebyla jsem nějaká jeho velká fanynka, jen jsem ho poznala, otevřel nám a první co řekl bylo co chcete, nevěděla jsem co mám říct, tak jsem mu jen podala muffiny, co jsme s mamkou dělaly, on si je vzal a nic neřekl, jen a ještě něco? Byla jsem na něho naštvaná jak se arogantně zachoval, byla jsem tak naštvaná, že jsem o něm mluvila celý večer." Nicolette se usmála ,,Pokračuj." Nadechla jsem se ,,Od té doby jsme si začali dělat, co ten druhý nesnáší, ve škole a doma. Ale pak to začalo být drsnější, začal mě ponižovat a být zlý. Neznala jsem důvod proč, se tak mě chová, bylo mi z toho na nic. Pamatuji si všechno co mi řekl, Nicolette, i detaily. Když byl u mě blíž, cítila jsem se, tak zranitelně, ale zároveň tak vzrušeně. Když se dotkl mé tváře a políbil mě, nemohla jsem se ani pohnout, mým tělem projel proud elektřiny, nechtěla jsem ať to skončí, ale on pak prostě odešel a nic neřekl, pak se choval jak kdyby se nic nestalo a prostě hrál blba. Pak jak jsem, načapala Camerona s Kylie, našel mě. Seděla jsem na schodech a on si ke mě přisedl, seděl u mě a byl zticha, chytl mě za ruku a pak mě šel vyprovodit domu a já ho obejmula, nikdy jsem se necítila tak v bezpečí, byl to pocit jako, kdyby se mi nic stát nemohlo, jako kdyby on byl to co jsem potřebovala, jako moje droga.." Z mých očích začaly stékat slzy ,,No-o a pak jako kdyby se zase něco posralo a on byl zase zpátky a řekl, že to nikomu nesmím říct nic a to jsem se už nasrala, pak u mě ještě zaklepal a já mu řekla to samé co on mě, že budu držet hubu a že tu nikdy nebyl."  Rozbrečela jsem se úplně ,,V ten den nebo tu noc, jsem si sama přiznala, že k němu mám city, že k němu něco cítím, ale on, on mi dal jasně najevo, že on mě má u prdele." Podívám se na Nicolette ,,Takže odpověď na tvoji otázku, je že je to pocit na hovno, protože je sakra těžký, když k někomu něco cítíš a jsi tu pro něj i po tolika sračkách co ti udělal, a on tě má u prdele, v životě jsem tohle ještě k nikomu necítila, jeho polibek je tak neskutečně pomalý a něžný , skrývá v něm tolik slov, které se bojíme vyslovit nahlas, jeho přítomnost se mnou dělá hodně, ale radši bych to necítila Nicolette, je to prostě na hovno, nesnáším ho." Podívala jsem se před sebe a otřela jsem si oči, Nicolette se na mě podívala ,,Mack? Sice jsem tohle ještě nezažila, ale věř mi, že on tohle cítí taky a ano je to nehorázný debil, ale on sám neví jaké to je, když se zamiluje na tož někdo opravdu do něj, a ano je to pocit na hovno, ale je to láska Mack a ta nikdy není lehká, oba si budete muset vybrat mezitím co je snadné a co je správné ." Podívala jsem se na Nicolette a opřela jsem si hlavu na její rameno, ,,Já vím." Má pravdu, není to lehké.

Další kapitola je na světě! :d Mám na vás otázku budete chtít i další knížku jak dopíšu tuhle jakože 2? Hope you like it ♥

Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat