Your shitty mood is back.

1.6K 82 8
                                    

Zasmála se, podíval jsem se na mobil kurva bylo už celkem pozdě a Jack má dneska párty ,,Hele nechceš jít na párty k Jackovi?" Vstala z gauče ,,Já vím psala mi to Kylie, ale nevím... A nebo víš ty co? Jo chci, tak dělej, řídíš!" Nestihl jsem nic říct, protože mě předběhla ,,Za 15 minut u auta!" 

Šel jsem do koupelny a tam jsem se navoněl, podíval jsem se do zrcadla na svoje vlasy a jen jsem si je  prohrábl rukou. V pokoji jsem si vzal na sebe černé tričko a ještě jsem si sedl na postel, měl jsem čas. Vzal jsem kytaru a začal jsem na ni hrát melodii a začal jsem zpívat , můj pohled spočinul z okna ven, ano bylo to, to okno kde vidím Mack do pokoje. Seděla na posteli a byla už připravená, ale vypadala unaveně, možná ještě ze včerejška, ani nevím co ji přimělo jít na tu párty k Jackovi, nesnáší párty. Zvedla hlavu a naše pohledy se střetly, bylo to jako kdyby se zase zastavil čas, usmívala se a já jsem přestal hrát. Odešel jsem z pokoje pryč a šel jsem už ven. 

Pohled Mack: 

Došla jsem domu a šla jsem ze sebou něco udělat, šla jsem si vyčistit zuby a vlasy jsem nechala jak jsem je měla, vzala jsem džíny, které měly díry na kolenou a bílé, volné tílko, ale někdo to může považovat jako košili. Make-up jsem si dala pouze lehký aby vypadal přirozeně, ale jak jsem se chtěla postavit, zamotala se mi hrozně hlava a já jsem si musela nachvilku sednout na postel, zvedla jsem hlavu, protože jsem uslyšela přesně tu písničku jak mi včera zpíval Shawn. Můj pohled se střetl s tím jeho, bylo to jako kdyby se 'čas zase zastavil  a já jsem se musela usmát, chtěla jsem něco říct, ale než jsem stihla cokoliv udělat, odešel. Nevěděla jsem co se stalo, ale nechtěla jsem to řešit, zvedla jsem se a šla jsem před barák.

Shawn už seděl v autě, otevřela jsem dveře a sedla jsem si na místo spolujezdce. ,,Tu písničku.. Zpíval jsi mi ji i včera Shawne." Shawn nespouštěl oči ze silnice jediný co udělal tak zapnul nahlas rádio a jel dál. Nevím co se mu zase přelétlo přes nos, ale hádat jsem se teď nechtěla. Přijeli jsme před Jackovo dům, vystoupila jsem a po mě hned Shawn. Obešel mě a šel rychlím krokem ,,Můžeš mi říct, co ti zase sakra je?" Zastavil se ,,Můžeš aspoň jeden večer nemít na mě otázky? Hm, díky." Nic jsem neodpověděla, odešel, zase. Došla jsem k Jackovi a hned mě pozdravil ,,No čau Mack! Na tady, musíš se se mnou aspoň jednou napít, vím, že ne..." Nedořekl to ani, protože jsem si od něho vzala ten kelímek a hned ho celý vypila. Jack na mě překvapeně zíral ,,No doprdele Mack! Ty se nezdáš jako!" Zasmála jsem se ,,Já dokážu být plná překvapení!" A zasmála jsem se s ním. Chtěla jsem ještě, sice nevím co to bylo, ale bylo to hodně dobrý a celkem silný. 

Už jsem v sobě měla asi čtyři kelímky a můžu říct, že jsem se i bavila, tancovala jsem a prostě užívala si to. Podívala jsem se před sebe a uviděla jsem Shawna jak tancuje s nějakou holkou,ale než jako tanec mi to připadalo jako lezení po sobě a osahávaní. Shawn zaregistroval můj pohled a pak se na mě debilně koukal, zvedla jsem obočí, ale on nic a pořád se na mě koukal, rozhodla jsem se to ignorovat, šla jsem ke stolu a naplnila jsem si znovu kelímek, ale něčí ruka mě zastavila ,,Myslím, že už jsi měla dost." Otočila jsem se ,,Myslím, že o tom ty nerozhoduješ Mendesi a navíc tamhle na tebe čeká Lucy." Zasmál se a podíval se na ni a pak zase zpátky na mě ,,A máme tady zpátky, tu nasranou Bakkerovou." Přiklonil se ke mě blíž ,,A navíc mě je nějaká ta Lucy úplně u prdele." Udělala jsem to samé co udělal on, naklonila jsem se k jeho uchu ,,To ty jsi celý večer nasraný Mendesi." Jakmile jsem to dořekla, tak jsem od něj odstoupila a ukázala jsem na něj prostředníček ,,Naser si." Shawn mi vzal kelímek z ruky, ale já jsem ho rychle chytla, ale to bych nebyla já kdyby se ten kelímek nepřevrhl ,,Kurva Mendesi! Podívej se!" Jeho pohled se zastavil na mé bílé košili a jak pak by ne, teď mi přes ni šlo všechno vidět. Strčila jsem do něj ,,Dívám no a náhodou teď vypadáš sexy, nemusíš mi děkovat." Cítila jsem jak rudnu ve tvářích. Ale Shawn se hned podíval jinam ,,Se jdi prostě umýt ne? A nedělej jak kdyby to byl konec světa Bakkerová." Usmála jsem se na něj a vylila jsem na jeho tričko zbytek pití z kelímku. Vypadal nasraně a zároveň překvapeně ,,Se jdi umýt, prostě ne? Není to konec světa, Mendesi." Než jsem se stihla otočit , chytil mě za ruku, naše těla se střetla, ale nevadilo mi to, díval se mi na rty, zatímco já jsem se mu koukala do očí. Chtěla jsem vědět co se mu teď honí hlavou, ale pustil mě ,, Nemusíš se chovat jak malé dětsko a oplácet mi to kurva, prostě jdi do koupelny." Než jsem odešla, tak jsem se nasraně na něj otočila ,,A je tu zpátky nasraný Mendes." Luskla jsem prsty  ,,Kterému se takhle mění nálada!"  Otočila jsem se a šla jsem hledat koupelnu. Otevřela jsem první dveře, vešla jsem do nich a rozsvítila jsem. Zůstala jsem stát na místě. ,,To si ze mě děláte oba dva prdel?!" Oči se mi začaly zaplňovat slzami..

Tak další kapitola je tu :d Co si o ni myslíte?? A co si myslíte, že zjistila Mack? Hope you like it ♥


Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat