She felt someting for me, but I feel someting for her.

1.5K 69 11
                                    

Sednu si na postel a promnu si vlasy, lekl jsem se, velká rána se ozvala z venku jak kdyby se něco roztříštilo, co to kurva bylo, to ti kokoti neví, že už jsou tři hodiny ráno? Někdo zakřičel ,,Kurva!"

V ten moment co jsem to uslyšel jsem si stoupnou, znělo to jako ,,Kurva!" Doprdele Mack. Rychle jsem vyběhl z domu a klepal jsem na její dveře ,,Mack?!" Nic, neozývala se ,,Doprdele Mack otevři, vím, že tak jsi!" Slyšel jsem jak někdo schází schody ,,Mack, otevři ty zasraný dveře, sakra!" Zamknula dveře, dělá si prdel? ,,Mack prosím." Nic se neozývalo ,,Vypadni Shawne." Trochu jsem odstoupil ode dveří a podíval se do okna, měla na sobě dlouhé tričko a pravou ruku si držela u sebe, tekla ji krev z ruky ,,Mack nech mě ti pomoc!" Mack se zasmála ,,Myslím, že už jsi pomohl dost!" Má pravdu, zasloužím si to. ,,Jo doře, máš pravdu zasloužím si to, ale nech mě ti pomoct, tak jako ty dne-" Přešila mě ,,Nikdy se nic nestalo a nikdy jsi tady nebyl pamatuješ? A sakra, že si to zasloužíš sakra!" Takovou jsem ji snad nikdy neviděl, byla hodně nasraná ,,Mack já-" Zase mě to nenechala doříct ,,Nechci nic slyšet, už ne!" 

Mack pohled:

Nadechla jsem se  a pootevřela jsem dveře, nemůžu se pořád schovávat a před vším utíkat, musím mu to říct do očí. Podíval se na moji ruku, zatímco já jsem se mu podívala do očí, bylo to jak kdyby se zastavil čas, chtěl mě vzít za ruku, ale nenechala jsem ho uhnula jsem. ,,Nechci už nic slyšet, už opravdu ne, podívej ty a já jsme nikdy kamarádi nebyli a nikdy nebudeme tečka, nemusíme si nic namlouvat a ani nic předstírat, nesnášíš mě tak moc, zatímco já tebe popravdě, em to je už jedno, já  ani nevím proč mě tak nesnášíš, nevím co jsem ti kdy udělala, nikdy jsi mi neřekl důvod a já snášela od tebe opravdu všechno, myslela jsem si, že se to změní a ty mě nebudeš tak moc nesnášet, ale neuspěla jsem, ale teď, teď tě nesnáším stejně jako ty mě." Jen na mě koukal vypadal překvapeně ,,Mack, zatímco ty mě popravdě co?" Nadechla jsem se ,,Nejsi tak dementní, aby ti to nedošlo, ale už se nemusíš bát je tu jenom nenávist mezi námi, nic víc, přesně jak jsi chtěl." Ukázala jsem na něj a mě. Šla jsem zpátky domu ,,Mack.." Usmála jsem se ,,Neboj, nikdy jsi tady nebyl a nikdy jsme spolu nevedli žádnou konverzaci, už si to pamatuju, lepším se co?." Chtěl něco říct, ale zavřela jsem mu dveře před nosem. Šla jsem zpátky do pokoje a musím říct, že jsem na sebe pyšná, nechápu jak jsem k němu mohla něco cítit, ano přiznávám si to, cítila jsem něco k Mendesovi, ale už jen v minulým čase, možná.. Obvázala jsem si ruku, uklidila jsem v pokoji ty střepy, dala jsem je do koše a šla jsem konečně spát.

Shawnovo pohled: 

Zavřela mi dveře před nosem, byl jsem tak moc zmatený a zároveň nasraný, ne na Mack, ale na sebe, nebo možná trochu i na ni, protože teď zase budu přemýšlet. Ještě chvilku jsem stál před jejími dveřmi, ale pak jsem šel domu. Sedl jsem si na postel ,,Ona ke mě něco cítila.. Doprdele já jsem opravdu kretén!" Dřív bych za tohle byl hrozně rád, že je mezi námi jenom nenávist a nic víc, ale teď?.. Poslední měsíce je to jinak, vždycky když se něco posralo našla si cestu za mnou a vyslechla mě, sakra však jsem ji řekl i co mě sralo a co jsem neřekl nikomu. I za to všechno co jsem ji udělal, zůstala. Vždycky, když mě vyslechla jsem ji řekl nějakou sračku, abych ji odehnal pryč,  ale i tak byla pořád tady. Nevzdala to se mnou. Mack ke mě něco cítila, ale já.. sakra já k ní něco cítím.. Promnul jsem si rukou vlasy, konečně jsem si to přiznal, ale už je pozdě.

Další kapitola je tu:) Tak konečně si to Shawn přiznal :d Hope you like it ♥

Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat