I am confused.

4K 160 8
                                    

Byl to Cameron. Měl na sobě černý oblek s motýlkem a v pravé ruce držel rudou růži. ,,Ta je pro tebe" spustil a natáhl ke mně pravou ruku, ve které držel růži. Musela jsem se nad tím gestem pousmát ,,To jsi nemusel, ale moc ti děkuji." Posunula jsem se od dveří jako náznak ať jde dál, Cameron se mě zeptal ,,Můžeme jít nebo ještě ne?" ukázala jsem na něj ukazováčkem ,,Počkej chvilku jen si pro něco skočím nahoru." rozeběhla jsem se po schodech.

Došla jsem k mojí posteli a chtěla si vzít psaníčko, ale nedalo mi to a musela jsem se podívat do Shawnova okna. Šla jsem trochu blíž, abych viděla lépe a musím říct, že mě překvapilo co jsem tam viděla. Shawn stál u zrcadla a oblékal na sebe oblek, nemohla jsem myslet na nic jiného než na to jak  v něm vypadá docela dost sexy musím říct. Ihned jak jsem si uvědomila na co myslím musela jsem zakroutit hlavou a potichu jsem řekla ,,Bože Mack je to Mendes!." Chtěla jsem na něj zařvat kam to jde, ale než jsem to stačila udělat objevil se ve dveřích Cameron se slovy ,,Můžeme?" rychle jsem ze sebe vykoktala ,,Jo, jasně." Ještě před tím než jsem opustila pokoj jsem věnovala svůj poslední pohled Shawnovi.

Pohle Shawna :

Musel jsem se rychle připravit na to dnešní "rande."  Nechci to posrat , protože mě dost zajímá jak se bude tvářit Bakkerová až naš uvidí. Obléknul jsem si na sebe sako a navoněl jsem se Calvin Klein voňavkou jakou jinou, že?. Ale v tom jsem něco zahlédl v zrcadle byla to Bakkerová. Usmál jsem se a otočil se, ale ona tam už nestála. Zklamaně jsem se podíval a nevěděl jsem jestli tam opravdu stála ,,a nebo jsem na ni jen myslel?"

Pohled Mack:

Sedli jsem si  do rohu v  restauraci kde byla velká křesla . Ihned k nám přišel číšník a my si zatím objednali dvě Mojita. Musela jsem uznat, že má Cameron dost dobrý výběr na restauraci vypadalo to tu luxusně : červené zdi , černá podlaha a černá sametová křesla. Podívala jsem se na Cama a řekla ,,Musím uznat, že na tvůj vkus dost dobrý výběr!" Cameron se zasmál a já s ním ,,Já vždycky vím kam mám pozvat holky!" jak to dořekl několikrát mu zabzučel mobil. Zaptala jsem se ze zvědavosti ,,Kdo ti píše ?" a usrkla si ze svého pití. Podíval se na mě ,,Ale nikdo jen sestra." a dál to nerozebíral.

Pohled Camerona:

Přišli mi dvě zprávy z messengeru a v jedné z nich bylo:
Bro: za 5 minut tam jsme.
Odepsal jsem OK. Otevřel jsem druhou a byla to zpráva od Kylie:
Kylie: a copak děláš ty? :3
Cam: No.. Piju Mojito ozvu se ti večer zatim pa♥  

Pohled Mack:

Nemohla jsem uvěřit vlastním očím kdo šel přímo s pitím k nám. Ano, kdo jiný než Mendes se svoji kur.. emm holkou. Přisedli si k nám na volné křesla a  mě opravdu překvapilo bylo to jak byl Cameron v pohodě nic jim neřekl. Normálně se pozdravil se Shawnem a Nicolette. Potom se Mendes obrátil  na mě ,,Nazdar Bakkerová." a mrknul. Místo abych něco řekla nebo na ně začala řvát a sprostě nadávat v tenhle trapný okamžik jsem si z pití vyndala brčko na ubrousek a pořádně se napila z mého pití. ,, Omlvuvte mě, jen si odskočím." Nicolette si neupustila poznámku ,,Co se stalo Mack? Musíš si jít přepudrovat ten svůj nosánek?" otočila jsem se k ní ,,Ne, ale ty by jsi měla jít, protože tvůj kluk kouká radši na mě než na tebe." a mrkla jsem na ní. S těmito slovy jsem opustila roh restaurace a šla rovnou na záchod.

Pohled Shawna:
Koukal jsem pohledem na obě dvě. Myslel jsem si, že tohle nikdy neřeknu. Ale možná měla Bakkerová pro jednou pravdu. Nevím co mě to napadlo, ale vstal jsem od stolu a měl to namířeno přímo za ní. ,,Hej bro, kam jako jdeš?" pronesl Cameron a já se na něj otočil ,,Mm na záchod?" řekl jsem a oba dva jsme se zasmáli. Poté jsem šel cestou ke klučičím záchodům, ale v půli cesty si to rozmyslel a zahnul jsem k holčičím, kde byla Bakkerová. Ani nevím proč.

Otevřel jsem dveře a ona stála před zrcadlem a byla opřená rukama o umyvadlo. Zhluboka dýchala. Najednou mě spatřila v odraze zrcadla, otočila se ,,Mendesi! Co tu do prdele děláš?" řekla zvýšeným hlasem. Udělal jsem dva velké kroky a stál jsem hned naproti ní. Cítil jsem jak zhluboka dýchá. Cítil jsem její voňavku, tak krásně voněla. Chytil jsem ji za pravou ruku a následně ji natlačil na zeď, která byla hned vedle. Stála u zdi a já těsně naproti ní, volnou rukou jsem ji chytl za bradu, aby se mi koukala přímo do očí. Viděl jsem jak jí pohled sklouzával na moje rty. Chtěla mě políbit. Rukou jsem jí odhrnul vlasy za ucho, byla tak nádherná.
Přiblížil jsem se k ní, cítil jsem její dech na mé kůži. Chtěl jsem ji políbit.

,,Milánku, sice už pár dioptrií mám, ale myslím že rozeznat dámské záchody od pánských ještě umím. A vidím, že toto jsou dámské a ty tu nemáš co pohledávat. Tak jdi ať už tě nevidím!" objevila se ve dveřích stará paní. Pustil jsem Bakkerovou a věnoval ji poslední upřený pohled. Nechal jsem ji tam stát, opřenou o zeď.

Pohled Mack:

Zůstala jsem tam stát, neschopna pohybu. Po chvíli jsem se rozhodla vyjít. Vyšla jsem div jsem nevyrazila dveře, šla jsem rovnou kolem našeho stolu a ani jsem se neohlédla. Jedním okem jsem, ale zahlédla všechny tři jak mě skenují pohledem. Nevšímala jsem si toho a šla rovnou k východu z restaurace.

Pozn. autorek: Děkujeme vám moc za 1,7K 🖤 Jste úžasní, doufáme že se vám tato kapitola bude líbit, napište nám kdyžtak co bychom mohly změnit🖤 A přejeme krásného Valentýna💙 Btw. Taky nemáte s kým ho slavit?xdd

Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat