Deal?

4.3K 160 3
                                    


Odemkla jsem dveře do domu a první co jsem spatřila byla matka, která stála naproti mně s naštvaným výrazem. ,,Co je?" zeptala jsem se otráveným hlasem. Začala na mě křičet ,,Mladá dámo! Ty se ráno sebereš nikdo neví kam jdeš, nevzala jsi si s sebou ani telefon a uráčíš se přijít domů takhle pozdě!". Zula jsem si boty a dělala jako bych ji neslyšela, chtěla jsem ji obejít. Ale chytila mě silně za paži ,,Kam si jako myslíš, že jdeš?" protočila jsem oči ,,Do mého pokoje! Teď to rešit nechci!" zvýšila jsem hlas. ,,No to teda NE! Budeme to řešit! Co si o sobě myslíš?" vysmekla jsem se ji. ,,Řešit to nebudeme! A já jdu do svého pokoje!" obešla jsem ji a šla po schodech nahoru. Cestou jsem se na ni obrátila a viděla ten její pohled, kterým mě chtěla zabít. Došla jsem do pokoje, zabouchla jsem za sebou dveře a ihned lehla do postele. Přemýšlela jsem nad Cameronem. Je velmi milý a hezký. Musím o něm zítra říct Kylie.

*Flashback Cameron*:

Byl jsem venku se Shawnem , Nashem a Aaronem, když vtom Shawna napadla jedna sázka ,,Heej Camerone! Vsadíme se, že nesbalíš Mack do týdne!". Podíval jsem se jeho směrem ,,Kámo, nemáš něco těžšího? Tohle dám!" . Podali jsme si ruce a Aaron nám je rozpojil se slovy ,,Jelito, kopyto, platí to!".

******************

Pohled Shawna:

Ráno jsem se probudil se zvukem budíku, se kterým jsem poté hodil o zeď. Super už třetí budík tenhle týden. Zvedl jsem se z postele a protáhl se. Došoural jsem se do koupelny, kde jsem vlezl do sprchy. Nechal jsem stékat studenou vodu po mém těle. Poté jsem se osušil ručníkem a provedl ranní hygienu. V pokoji jsem se oblékl do tmavého trička a černých džín. Z rohu pokoje jsem sebral batoh a vyrazil jsem autem do školy.

Musel jsem ještě jet za tím kreténem nebo-li Dallasem , protože jsme před týdnem jeli domů z jedné párty a bylo něco kolem půl čtvrtý ráno a ten debil mi říká ,,Hej kámo sleduj , ale varuju tě můžou ti vypadnou i oči" a začal se smát a já s ním ,, no ukazuj,jasný budu si dávat pozor." Ten debil začal zrychlovat ,,kámo můžou tu být cajti!" Cameron se na mě podíval přiopilím výrazem ,,je to snad tvoje auto?" začal jsem se smát ,,ne,ale pak neříkej,že jsem tě nevaroval." V ten moment co jsem to dořekl se objevili policajti. Cameron se na mě podíval ,,jsme v prdeli kámo" já se začal smát ,,ne to ty jsi v prdeli je to tvoje auto vzpomínáš a navíc já tě varoval." A takhle mu sebrali řidičák. 

Zaparkoval jsem před jeho barákem a ani ne do 2 minut seděl vedle mě. Podíval jsem se na něj ,,tak jak daleku jsi s Bakkerovou?" Upravil si vlasy ,,dneska se jí chci zeptat jestli se mnou půjde na rande"  usmál jsem se ,,stejně si myslím,že nikam s tebou nepůjde." Cameron se na mě jen ve zrcátku podíval, vypadal divně a navíc choval se divně , divněji než obvykle. Zaparkoval jsem a šli jsme do školy. Nicolette už na mě čekala u dveří a hned se na mě pověsila a začala mě dravě líbat, vůbec jsem se nebránil a chytl ji za prdel. Musel jsem se odtáhnout, protože mi docházel vzduch. Hledal jsem okem Camerona a zahlédl jsem ho u Bakkerový  a té její bff myslím Kylie jo s ní dělal Aron ten projekt a pak se vykousli. Slyšel jsem jak mu řekla, že jo, moc ráda a obejmula ho a on ji taky. Šel jsem za Cameronem a Nicolette jsem tam nechal. ,,Hej bro?" Cameron se na mě podíval ,,No?" zastavili jsem se na chodbě a něco ve mě vřelo ,, neříkej, že se ti líbí Bakkerová?!" 

Pozn. autorek : taakže další kapitola je na světě moc se omlouváme, že vyšla až teď,ale znáte to škola a navíc teď jsme byly i nemocné :/ :D Snad se vám bude líbit (: ♥ a moc děkujeme za 1,1 K!! Jste boží!♥


Shut up, Mendes!Where stories live. Discover now