I need time to think about it.

1.4K 62 4
                                    

Někdo zaklepal na dveře, podívala jsem se kdo to byl a hned jsem otevřela ,,Nicolette?" Podívala se na mě ,,Můžu dál?" Nic jsem neřekla, jen jsem ji uvolnila cestu dovnitř. ,,Jestli se mi jdeš posmívat a nebo mi vyhrožovat, tak nemám náladu a můžeš hned zase jít." Nicolette se zasmála ,,Neboj, přišla jsem v míru." Nevěděla jsem co se děje, že je zrovna u mě doma. 

Šla jsem do kuchyně ,,Chceš něco k pití?" Šla za mnou ,,Stačí čaj." Kývla jsem a dala jsem vařit vodu na čaj.

Podala jsem ji hrnek s čajem ,,Tak proč jsi tady?" Napila se čaje ,,Chci ti něco říct a pak Shaw-" Zastavila jsem ji ,,Podívej, je celý tvůj opravdu, nestojím o něj nic." Nicolette se zasmála ,,Nech mě domluvit." Podívala jsem se na ni ,,Promiň, tak pokračuj." Nadechla se ,,Hele vím co se stalo a je mi to líto, že ti to udělali, ale Camerona vždycky táhlo něco ke Kylie a musela jsi to někde tušit i ty Mack a vím jaké to je věř mi.." Proč mi tohle říká a je tak milá? Nerozumím tomu. ,,Však ty jsi vždycky taková, že tě nic nemrzí a nesere, Nicolette." Zasmála se ,,Možná tak z venku Mack, ale vevnitř trpím, věř mi, že jsem taková vždycky nebyla, ale jsem taková, protože pak mi aspoň nikdo tak lehce neublíží." Napila jsem se čaje ,,To ti věřím, ale neutečeš před tím, což víš asi sama." Nicolette kývla hlavou ,,Neuteču, ale můžu si aspoň říkat, že ano." Podívala jsem se na ni ,,Chápu tě, ale pořád nechápu proč jsi tady." Nicolette si poposedla ,,Chci mír." Vykulila jsem na ni oči, ale neměla jsem slov Nicolette se zasmála ,,Nemusíš vypadat tak překvapeně, Mack, ale chápu nečekala jsi to a nemusíš mi ani věřit, ale už jsem unavená a nebaví mě to." Odkašlala jsem si a nahnula jsem se k ni ,,Nespletla jsi si náhodou barák?" Nicolette se zasmála ,,Ne, nespletla jen už jsem unavená a navíc, jsem to ke konci pak odnesla vždycky já." Dívala jsem se na ni ať pokračuje ,,Uvědomila jsem si, že jsem byla velká kráva a možná ze začátku mi to dělalo dobře, protože jsem aspoň nachvilku přestala myslet, jaký je můj život na hovno." Musím teď vypadat jako kráva, celou dobu se na ni koukám s otevřenou pusou, prostě jak na debila, nemůžu uvěřit, že tohle říká Nicolette ,,A to tě nemohlo napadnout, že můj život není o nic lepší a asi i horší?" Nicolotte se podívala na mě ,,Upřímně dřív ne, ale postupem času mi to začalo docházet a už taková být nechci." Nevěděla jsem co ji mám na to říct. ,,Nevím co ti mám na to říct Nicolette.." Usmála se ,,Nemusíš nic říkat, jen ti chci říct, že mě to mrzí a že se ti moc omluvám Mack." Nadechla jsem se ,,Potřebuju čas Nicolette." Vstala s hrníčkem v ruce, který pak dala do dřezu ,,Vem si kolik času chceš Mack, jen se ti omlouvám." Usmála jsem se ,,Dobře." Nicolette se na mě usmála a odešla pryč.

Umyla jsem hrnečky a šla jsem nahoru do svého pokoje. Umyla jsem se a převlékla jsem se do velkého bílého trička a šla jsem si lehnout do postele. Neměla jsem už sílu byla jsem vyčerpaná, ale i tak jsem nemohla usnout. V Shawnově pokoji se rozsvítilo a moje oči padly do jeho okna. Nemůžu být na něho naštvaná, chápu ho, kdo by se chtěl bavit se mnou natož se mnou být, nemyslím teď konkrétně Mendese, ale Camerona. Jakmile jsem si na něj vzpomněla, chtělo se mi zase brečet. A to nemluvím ani o Kylie. Vstala jsem z postele a zatáhla jsem  žaluzie, abych neviděla do jeho okna. Chtělo se mi křičet nebo něco rozbít, zavadila jsem o vázu, ve které byla od Camerona kytka. Vzala jsem ji a vší silou jsem ji hodila naproti sobě ,,Kurva!" Váza se roztřískla všude kolem mě a kus vázy se mi zaryl do ruky ,,Kurva!" 

Shawn pohled:

Musel jsem ji to říct, je mi u prdele a už ji nechci řešit. Šel jsem domu a moje oči se podívaly do jejího pokoje, byla tam tma. Ale pak vyšla Mack a rychle zatáhla závěsy. Otočil jsem se, chová se jak malý dětsko. Jdu do koupelny vysprchuju se a dám na sebe jenom šedé tepláky, lehnu si do postele a moje oči stejně koukají do jejího okna, promnu si rukami obličej doprdele co mi to děláš Mack.. Sednu si na postel a promnu si vlasy, lekl jsem se, velká rána se ozvala z venku jak kdyby se něco roztříštilo, co to kurva bylo, to ti kokoti neví, že už jsou tři hodiny ráno? Někdo zakřičel ,,Kurva!"  

Další kapitola je na světě:) Hope you like it ♥

Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat