Game begins.

2.7K 140 20
                                    

  Cameron se na mě podíval ,,Kurva ta nás musela slyšet." Podíval jsem se na něj a řekl ironicky ,,Myslíš?" 

Pohled Mack:

Musela jsem co nejrychleji do třídy, protože to celý bylo trapný. Sakra proč se to muselo stát zrovna teď. Jsem blbá kdybych počkala o jednu minutu navíc nestalo by se to, kurva. Ale zrovna v tuhle chvíli jsem byla nasraná co o mně řekl Mendes mému klukovi, teda jestli to pořád je můj kluk, protože upřímně nevím jak na tom spolu jsme, ještě jsem s ním nemluvila a teď na něho ani nemám náladu. Rychlým krokem jsem šla ke třídě a zastavila se přede dveřmi, zavřela jsem oči ,,Prosím ať tam ještě není profesor, prosím." Nadechla jsem se, otevřela dveře a usmála se. Není tu. Pohledem jsem se snažila najít Kylie a bingo seděla vzadu u okna. Dosedla jsem a Kylie se na mě otočila ,,A to já jsem si ještě byla pro něco do skříňky a jsem tu dřív Bakkerová." začala se smát. Podívala jsem se na ni znechuceným pohledem ,,Proboha Kylie, právě teď si zněla jako Mendes." Začala se smát a udělala, že zvrací ,,Tak teď nevím jestli to byla urážka a nebo kompliment." Začala jsem se smát ,,Asi obě dvě varianty." Jakmile jsem to dořekla tak jsme se začaly smát obě, tohle mi chybělo.

Celé hodiny probíhaly v pohodě , nenarazila jsem na Mendese což byl asi úspěch dne, protože kdybych na něj narazila, vrazila bych mu. Ano vadilo mi to a celkem mi to i ublížilo, ale hlavně jsem byla nasraná. Protože proč by mě líbal, kdyby si tohle o mně myslel. Mění se mu nálady z minuty na minutu, nesnáším to a jeho taky. Když si vzpomenu jaký byl před tím , když byl slavný zpěvák Shawn Mendes. Nebyl takový. Hodně se změnil a já nechápu proč. A vlastně ani nechápu proč skončil.. Z myšlenky mě vyrušilo zvonění a mě čekala poslední hodina.

Celou hodinu mi v hlavě probíhal jeden plán a myslím, že dost dobrý a ano zahrnuje to Mendese, ale i Nicolette. Zazvonilo a já jsem byla rozhodnutá, když je Shawn takový tak můžu být taková i já, protože tuhle hru nehraje jenom on, ale i já. ,,Ty Kylie po škole zajdeš k nám? Musím ti něco říct." Kylie se na mě usmála ,,Jasný zlato, čekej mě." Mrkla na mě a odešla ze třídy, musela jsem se pro sebe pousmát, byla roztomilá. A navíc chci ji říct, že mě Shawn políbil a ten můj plán, tedy jestli vyjde.

 Vyšla jsem ze třídy a šla ke své skříňce, dala jsem tam všechno učení, protože se nebudu tahat s těžkým batůžkem na zádech, už tak stačí, že chodím pěšky domů a do školy. Zavřela jsem ji a rozešla se k východu ze školy. Byla jsem skoro u východu, ale někdo mi podkopl nohy, ani nevím jak jsem to udělala, ale ustála jsem to. Podívala jsem se na osobu co to udělala ,,To jsi vážně tak ubohá, že musíš lidem podkopávat nohy?" Usmála se ,,Nedělej z toho druhou světovou Mack." Sklonila jsem se abych si ze země podala klíče, který mi vypadly. ,,Nedělám ji z toho, jen si můžeš najít lepší věc na práci." Udělala ke mně dva kroky ,,Našla jsem ji a právě tu věc udělala." Podívala jsem se na ni ,,Hele tohle nemám zapotřebí." Otočila jsem se a odcházela jsem od ni pryč ,,Jsi strašný posera Mack, jsi zbabělá a radši utečeš." Otočila jsem se na ni ,,Možná, ale ty by jsi si teď měla dělat jiné starosti ne?" Zmateně se na mě podívala ,,Jak to myslíš?" Usmála jsem se na ni ,,Noooo ehm" Přešlápla z nohy na nohu ,,Sakra tak mluv!" Pootočila jsem se na ni ,,Třeba to, kde tvůj kluk tráví noci a s kým, Nicolette ." něco na mě ještě mluvila, ale já už jsem byla dávno pryč.

Já: Kylie?! Tak kde jsi?

Kylie : Promiiiiň, ale dneska to nestíhám.. Ale zítra přijdu, SLIBUJU!!♥

Já: Ty slibuješ pořád.. Ale zítra tu musíš být, je to opravdu důležitý!

Kylie: Promiiň, přijdu zítra. Taky ti něco musím říct

Já: Dobře takže zítra:)

Kylie: Anooo♥

Odložila jsem mobil a vydala se ven. Udělám to, šla jsem rychlým, odhodlaným krokem abych si to nerozmyslela. Stála jsem před jeho dveřmi a zaťukala. Otevřel mi a já na nic nečekala, pravou rukou jsem ho chytla za zátylek a on se shýbal ke mně dolů. Jeho sladké rty se dotkly mých. Ze začátku byl překvapený, poté co začal spolupracovat a položil ruce na mé boky. Jsem se odtáhla, nevěnovala mu ani jeden pohled a rychlým krokem jsem odešla. Tentokrát jsem ho tam nechala já stát zmateného. Hra začíná.

Tak další kapitola na světě :D Snad se líbí:) Co si myslíte o Mack strategii? 

Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat