Fuck this pain away

3.7K 162 5
                                    

Probudila jsem se s obrovskou bolestí hlavy. Chytla se za tvář, kam mě před chvilkou udeřil vlastní otec. Stoupla jsem si a vytáhla jsem telefon z kabelky a hledala Cameronovo číslo, ale jak jsem projížděla čísla zastavila jsem se nad Mendesem. Nevím proč, ale ihned jsem zakroutila hlavou a vytočila Camerona.

Já: Came?..

Cam : Ano zlato?

Já: Potřebuju tě

Cam: Copak se stalo ?

Já: Můžu k tobě přijít ?

Cam: Samozřejmě.

Poté jsem hned ukončila hovor, vzala si batoh a seběhla schody do obýváku. Ani jsem se neohlédla, nazula si boty a vzala bundu do ruky. ,,Kam si jako myslíš že jdeš, mladá dámo?" uslyšela jsem ten otravný hlas otce. ,,To tě nemusí zajímat!" zakřičela jsem a práskla dveřmi. Slyšela jsem už jen jak mi nadává a rozeběhla jsem se směrem ke Cameronovo domu.

Zastavila jsem se a zazvonila na zvonek u jeho dveří. Otevřel mi  ,,Stalo se něco zlatíčko?". Nic jsem neodpověděla, jen jsem upustila batoh na zem a objala ho. Vše se na mě sesypalo a já začala plakat, Cam mě jen hladil po vlasech a nic neříkal. Netuším jak dlouho jsme takhle stáli. Cam se odtáhl, podíval se mi do očí a věnoval mi dlouhý vášnivý polibek. ,,Půjdeme dovnitř jo?" pousmál se, ,,Ano, půjdeme. Je u vás někdo?" zvedla jsem batoh ze země. ,,Není, mamka i sestra jely někam na tři dny pryč." usmála jsem se na něj a šli jsme si sednout na gauč do obýváku. ,,Máte to tu pěkný." řekla jsem jakmile jsem se usadila. ,,Díky." odpověděl Cameron.

Nejdřív jsme jen mlčky vedle sebe seděli, protože ani jeden jsme nevěděli jak začít. ,,Jestli mi nechceš říct co se stalo, tak nemusíš Mack." řekl starostlivě Cam. ,,Teď opravdu ne, děkuju že mě chápeš." usmála jsem se na něho. Přitáhl si mě do náručí. ,,Miluju tě, Mack Bakkerová." zašeptal mi do vlasů. ,,Já tebe, Camerone Dallasi."

Dívali jsme si vzájemně do očí a poté se začali vášnivě líbat. Cameron mě položil na gauč a jednou rukou sáhl pod mé tričko. Obmotala jsem okolo něj své nohy. Jeho polibky se přemístily na má prsa. Mírně jsem ho zatahala za vlasy. Zvedl mě a v náručí odnesl k němu do pokoje, kde mě ihned položil na postel. Nejdřív šlo dolů mé tričko, nechtěla jsem být sama, takže jsem stáhla tričko Cameronovi. Uviděla jsem jeho dokonalé tělo. Sám sobě stáhl kraťasy a já zahlédla, bouli v jeho boxerkách Calvin Klein. ,,Ale teď to zlato není fér." řekl a já se zasmála. Svlékla jsem si zbytek a oba dva jsme zůstali jen ve spodním prádle. Líbali jsme se a Cam mi jednou rukou rozepl podprsenku. Pomalu se s polibkami přemístil na má prsa a poté pokračoval přes břicho na vnitřní stranu stehen. Začal mi stahovat kalhotky, poté co jsem byla celá svlečená. Mě Cameron začal uspokojovat pusou, vzdychala jsem jeho jméno. Věděl jak dobře mi to dělá, proto přidal i prsty. Začal s jedním a po chvíli přidal i druhý. Když jsem myslela, že vyvrcholím, přestal a usmál se na mě. ,,Uggh, Camerone!" seděl na posteli, naproti mně. Převalila jsem se na něho a svlékla mu boxerky. Vzala jsem jeho penis do ruky a začala jemně pohybovat. Předtím než jsem si na něho sedla, Cam vyndal z nočního stolku kondom a nasadil si ho. Přetočil si mě, tak že jsem ležela pod ním. Pomalu do mě vnikl. Oba dva jsme zrychleně dýchali. Cítila jsem, že Cameron už bude. Po chvíli vyvrcholil a já s ním. Poté si Cam lehl vedle mě a jí si na jeho hruď položila hlavu. ,,Byla jsi úžasná." vydechl a věnoval mi pusu do vlasů ,,Neboj, ty taky." řekla jsem a oba dva jsme se potichu zasmáli. ,,Came..? Doufám, že si o mně teď nebudeš myslet, že jsem levná holka. Já jen potřebovala rozrušení.." zvedla jsem hlavu a podívala se mu do očí ,,Ne, to si opravdu nemyslím Mack." naklonil se a dal mi pusu na čelo. Opřela jsem se a usnula.

Pohled Camerona:

Mack usnula a já chvíli poté taky. Vzbudil mě můj vyzváněcí ton, pomalu jsem vstal z postele a rychle šel zvednout mobil, abych nevzbudil Mack. Volal mi Shawn ,,No co chceš?" zvedl jsem telefon ,,Co je bro?" Shawn zněl nechápavě ,,Hele, všechno vychází. Teď jsem se s ní vyspal." řekl jsem ,,Ooo! Si děláš prdel nee?" vykřikl Shawn ,,Nedělám vole." zasmál jsem se.

Pohled Mack:

Probudila jsem se a uslyšela Camerona mluvit ,,Hele, všechno vychází. Teď jsem se s ní vyspal.". Poté jsem v telefonu zaslechla Mendese. Hrozně mě to vytočilo, ale dál jsem dělala že spím. Poté co Cameron položil telefon, šel do koupelny. Mezitím jsem se rychle oblékla, posbírala všechny své věci a beze slova odešla.

Takžee další díl je na světě, snad se vám líbí:)! Víme, že jsme dlouho nic nevydali, ale moc nestíháme.. Užijte si Velikonoce!🖤


Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat