I have to know who that girl is.

3K 158 15
                                    

 Řekla jsem, ironicky se zasmála a vydala se na odchod. To už ale přestala vyprávět svoji historku a ukázala na ostatní ať odejdou ,,Tak počkej, poslouchám". 

Otočila jsem se na ní ,,Nezdá se, že bys to chtěla vědět". Otočila jsem se zpět a byla už na odchodu, ale najednou mě v tom bránila její ruka na té mé ,,Ne počkej, mluv!". Otočila jsem se k ní a začala jsem ,,Hele já ani nevím proč jdu za tebou, nemám tě ráda a ani ty mě, ale musím něco vědět a přijde mi, že ty bys měla taky.". Podívala jsem se na ní jestli mě vnímá a překvapivě vnímala ,,Prostě, znáš Katie?" Ihned jak jsem dořekla její jméno mě zastavila ,,Myslíš Katie Mitchell?" Povytáhla jsem jedno obočí ,,Joo, přesně tu". Nicolette se na mě nechápavě podívala ,,A co s ní jako? Kvůli tomu, že si někde zaslechla její jméno si hned se mnou potřebovala mluvit? Bože Mack!". Zavřela skříňku a byla na odchodu a já na ni zakřičela ,,Ona je tady!" Nicolette jako by zkameněla a naštvaným pohledem šla ke mně ,,Co jsi to řekla?" Trochu jsem od ní odstoupila ,,Že je tady, u nás jako nová studentka ve škole.". Nicolette stáhla rty k sobě ,,Takže ona si nedá pokoj, mrcha." ironicky se zasmála. ,,Takže ji znáš?" zeptala jsem se. ,,Jo.. Než se sem Shawn nastěhoval, hodně se spolu bavili, noo.. Víc než bavili, nikdy spolu nechodili, ale byli spolu v posteli častěji než se ty sprchuješ. A Katie pak na každou holku co se kolem Shawna jen mihla strašně žárlila. Jak se sem Shawn nastěhoval každý den mu psala a volala. Poté co jsme spolu začali chodit, tak mi Katie začala psát výhružný zprávy typu, že jestli ho nenechám být, že přijede. Nikdy jsem to nebrala vážně a opravdu jsem nečekala, že sem přijede. Shawnovi jsem to  nikdy neřekla a ty to taky neřekneš." hlasitě vydechla a jediné co jsem ze sebe vydala bylo prosté ,,Jo, neboj." jen se na mě usmála ,,Takže tohle je naše slavná Katie Mitchell." a zadívala se někam za mě.

Otočila jsem se a zahlédla jsem ji, kde jinde než vedle Mendese. ,,Omluv mě." řekla Nicolette a prošla rychlým krokem kolem mě. Mířila si to přímo za nima. Šla jsem si stoupnout blíž k nim, abych slyšela. ,,Ahoj zlato." řekla až moc sladce Nicolette a začala Mendese vášnivě líbat. Mezitím se na ně Katie znechuceně dívala a hlasitě si odkašlala. Když se od sebe odtáhli, ze Shawna vypadlo ,,Katie, Nicolette. Nicolette, Katie."  Nicolette se mile usmála ,,Jee, ráda tě poznávám. Shawn mi o tobě vůbec nic neříkal." Katie se nechápavě podívala na Shawna a podala Nicolette ruku ,,Taky mě těší." řekla, ale Nicolette ji rovnou obejmula. ,,Teď jestli nás omluvíš. ,,Shawne potřebovala bych s tebou mluvit." řekla Nicolette a odtáhla Mendese za ruku někam za roh. Katie zůstala nehybně stát a po chvíli odešla.

Zbytek rozhovoru jsem už neslyšela, protože mě vyrušilo zvonění a má hodina biologie. Došla jsem do třídy s tím, že chci vše říct Kylie ale nemohla jsem ji nikde najít. Rozhodla jsem si sednout vedle Camerona. ,,Came?" usmála jsem se ,,Jo, Mack?" podíval se mým směrem ,,Nechceš odpoledne něco podniknout?" Cam se na mě omluvně usmál ,,Dnes nemůžu. Musím pomoct doma mamce." jen jsem si položila sešity na lavici ,,Dobře. Nevadí, tak někdy jindy.".

Poté jsem celý den ve škole nepotkala ani Cama ani Kylie. Zkoušela jsem se dovolat Kylie a dokonce jsem ji i psala zprávy, ale nezvedala to ani neodepisovala. Jak jsem došla ze školy domů, zkusila jsem ji naposled zavolat. ,,Kylie?! Kde vězíš? Volám a píšu ti celej den!" začala jsem křičet do telefonu hned poté co mi to zvedla ,,Jo, promiň.. Nebylo mi dobře, tak jsem šla domů." ulevilo se mi ,,Dobře, ale mohla si aspoň něco říct nebo aspoň napsat." Kylie vzdychla ,,Já vím, Mack. Ale byla jsi zaneprázdněná řešením kdo je ta nová holka, že jsi mě úplně ignorovala. A jak jsem přišla domů spala jsem až do teď." usmála jsem se, i když to nemohla vidět ,,Jsem ráda, že jsi v pohodě." najednou se v telefonu ozval mužský hlas a já zaslechla jen tiché ,,Pšššt!" od Kylie. Jediné co jsem dokázala vyslovit bylo ,,Camerone?!".

Další kapitola♥ Co myslíte? Byl to opravdu Cameron nebo se Mack spletla? :D:)

Shut up, Mendes!Kde žijí příběhy. Začni objevovat